Бързи въпроси и отговори деца - 2

• 35 843
  • 778
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Моята става за дг в 7,00 ч. Там спи на обяд, някой път не желае. Вечер я вземам около 17,30 ч и я прибирам. Не я водя по площадки. Заспива към 22-22,30.

# 406
На мен също другите майки ми с чудят, че заспива в 19ч, но на нас така ни е добре. Хем той се наспива добре, хем аз имам време да свърша нещо или просто да си почина.
Аз пък им се чудя на тях, за мен е късно 1-2г дете да заспива в 22-23ч.
След няколко месеца ще тръгва на ясла, аз също се чудя как ще спи там, понеже вкъщи задължително някой го приспива.

# 407
Фекалната проба за ясла трябва да я занеса в понеделник,но ако не се издриска сутринта в понеделник?
Мостчето мога да го опиша много подробно по-късно.

# 408
Фекалната проба за ясла трябва да я занеса в понеделник,но ако не се издриска сутринта в понеделник?
Мостчето мога да го опиша много подробно по-късно.
До 24 часа в хладилник съхранявате.

# 409
Благодаря!А тиксото по дупето аз ли го вземам или лабораторията?

# 410
Вие, сутринта преди тоалет. Лепите на дупето и после върху стъклото. И със стъклото и контейнера в лабораторията.

# 411
  • софия
Вие, сутринта преди тоалет. Лепите на дупето и после върху стъклото. И със стъклото и контейнера в лабораторията.
Може ли да обясните това какво е, тиксо? За какво е?

# 412
# 413
Как успявате да осигурите необходимото будно време, за си легне детето в 19ч.?
Моето хем става рано, между 6-7, и пак не може да си легне преди 20:30.
А колко много искам да си ляга в 19....

# 414
  • София
Имай в предвид, че не всички деца са еднакви. Едни се наспиват с малко, други с повече. Едни рано махат следобедния сън, други не.

# 415
Как успявате да осигурите необходимото будно време, за си легне детето в 19ч.?
Моето хем става рано, между 6-7, и пак не може да си легне преди 20:30.
А колко много искам да си ляга в 19....

На колко е вашето дете? Моето е на 1.8м, за тази възраст гледах, че е 5-6 часа будното време.
Става около 6:30-7, към 12 заспива. Доскоро спеше само по един час на обяд, но от известно време спи по 1:30-2ч, и вечер към 19-19:30 заспива.
Да се има предвид, че ако аз не го приспя, сигурно няма и да спи изобщо 😆 Един път само ми се е случвало да легне и да заспи на пода хаха Та полагам усилия да си стои в графика.

# 416
Видях че във епикризата пише че е дадено профилактично витамин К
Но нищо друго не пише.
Явно нашата педиатърка тогава нищо не ни е казала за този витамин

# 417
На 18 месеца е. Първи интервал е 5:30, втория 6. Ако няма общо будно време над 11:20-30 няма и заспиване. На обяд спи по 2 часа, рядко повече (още 20мин) или по- малко (-20мин). Като най-често се буди около 6:30 сутринта. И лягане в 7 става напълно невъзможно, а интервалите ще растат още. 🤷

На мен ми се е случвало да заспи само абсолютно никога. Joy Както хората разказват, примерно ляга на килима и заспива ...
Трябва си цялата програма с ритуала и да го сложа в леглото, иначе сънят е мираж също 😅 Та в това отношение разбирам чудесно какво ви е.

# 418
При нас пък още март като правихме изследванията (лина Бургас )са без стъклото, а с клечка с памук тип от тези с които тестват за ковид,мн се учудих

# 419
Моето голямото винаги е лягал късно . Малкото като се появи и почна да си ляга в 20 ми беше много странно. Но и хубаво. Имахме още час- два с голямото дете. Вечер при нас мост няма. Направо подивяват преди сън. А ако ги съблека да са голи направо като аборигенчета са Wink при нас никога не е имало етап на гушкане. Не са такива моите.

Общи условия

Активация на акаунт