🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 4 (13.03 - 20.03) 🌴

• 31 474
  • 771
  •   1
Отговори
# 120
  • Другата България
Йоана обаче ще задмине Парвати.
Така преработи казаното от Мила, че с един ход хем изкара идола, хем изкара силен участник.
На нея й е все тая за Алекс, тя така или иначе е пътник.
Евала, браво.
А Драго....жалко.
Но избра грешната коалиция.
А и Жорж, и той го цакна с топла бира....."приятелят му" Ванко и той....се ла ви, дано най-сетне Джукесата си направи маникюра навън....

# 121
Яде ме е за Драго. Беше ми фаворит.

И на мен! Място не мога да си намеря от яд.

# 122
  • София
Готов съм да се обзаложа, че желанията на Йо с връчването на имунитета на Джулиана не са свързани с напускането на Драго. Беше се прицелила в дуото Ганка-Анелия и защо не отне гласа на една от двете за мен е загадка.

Възможно е да греша, след малко ще изгледам дискусиите и съвета още един път.
Не съм забелязала да се цели в Драго, но ако е искала да уязви коалицията на Анелия, Ганка (и Мила), какъв е смисълът да лишава Джулиана от глас, освен ако не се е заблудила и не мисли, че Джулиана е част от тази коалиция? Без значение от намеренията ѝ, решението ѝ си остава решаващо за съвета. Smile

Освен това, бях убедена, че Александра ще използва идола си, още докато говореше с Драго, усещаше се колко я е страх, не мисля, че признанието на Карин за видеото на Милен е повилияло по някакъв начин на решението ѝ.

# 123
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Мдаа, както и подозирах, Драго изгоря. Ама така е то, като се коалира в последната минута и то не с когото трябва... Много му беше  рано да излиза от играта, имаше какво да покаже, сигурна съм. Дано поне изпрати Ивана у дома при четките за коса и лаковете за нокти.

Последна редакция: вт, 15 мар 2022, 14:29 от Reinа

# 124
Стана ми неприятно за Драго.
Най- противният ми играч на този етап е Карин. Георги също не го понасям, както и Мила.

# 125
Йоана обаче ще задмине Парвати.
Така преработи казаното от Мила, че с един ход хем изкара идола, хем изкара силен участник.
На нея й е все тая за Алекс, тя така или иначе е пътник.
Евала, браво.
А Драго....жалко.
Но избра грешната коалиция.
А и Жорж, и той го цакна с топла бира....."приятелят му" Ванко и той....се ла ви, дано най-сетне Джукесата си направи маникюра навън....
Ако Йо и Бо са решили да играят с Жоро то днес Йо имаше много сериозен шанс да удари по другия стабилен двоен алианс. Но не го направи. Не знам защо. Може би реши, че е прекалено рано за директна конфронтация с Анелия и Ганка, не знам. Но днес пропусна много сериозен шанс да разруши другия силен алианс. По-скоро оценям хода и тази вечер на съвета като слаб, защото беше почти ясно, че ще има гласове за Алекс и имунитета ще се играе.

Без значение от намеренията ѝ, решението ѝ си остава решаващо за съвета. Smile
Няма спор. Точно каквото беше решението на Анелия да спаси Мила.

# 126
  • Sofia
Абе, аз днес се замислих нещо – тези коси момичешки никак не ми изглеждат немити и пропити с морска сол, при това – от близо 2 седмици насам. Моята четинка е в ужасно състояние след плаж, нищо общо с косите на почти всички жени във форма̀та. Дали, все пак, не се къпят от време на време?

# 127
Аз смятам,че Бонток  са следвали стратегията..спасяват слаб играч,за бъде изгонен силен.За физически качества говоря.Иначе..жените хубаво подкараха мъжете,но има игри,в които тяхната липса няма как да бъдат компенсирана и днешната беше особено показателна.Тоест логически...вероятността Ифугао да загубят следващата игра става по-голяма,което значи,че Ванко реално е следващата потенциална мишена.Както за своите,така и за другото племе.

# 128
  • София
Дано новият идол попадне в ръцете на Жоро, както той сам си пожела, така всички идоли ще са при мислещи хора, и може да очакваме интересна за гледане игра.

# 129
Много добре се получи. Драго съм почти сигурная, че ще отстрани Ивана. Той е сериозен кандидат за финалист. Мисля че много от хората там биха дали положителен вот за него накрая.
Обаче истински ще ме е яд ако спечели Жоро

# 130
  • Другата България
Йо все още според мен не е наясно точно кой с кого и кога.
Целта й беше силен участник.
Логиката да иска да отстрани Анелия би била само една - да не стигнат трите момичета до обединеното племе. Защото там ги чака Мила, ведно с доктора и Денис. Или което е останало от тях. Ако прибавим и Ванко...
Но дори и да го беше направила, Драго пак гореше.
Просто перфектен ход на Йоана.
Тепърва ще я гледаме в действие.
Никакъв шанс нямаше една от Ганка и Анелия да си иде, дори и Джулка да имаше право на глас. Кари и Ванко пак щяха да са против Драго, Жорж също. Алекс и Джу за Анелия. Същата работа.

# 131
Съветът се разви отлично за Бонток: елиминиран е един идол и отпадна силен участник. Оттук нататък им остава само да си взимат игрите, което без Драго в противниковите редици, ще е една идея по-лесно.
Приятно съм изненадана от Ванко, очаквах да играе повече на "сила и чест"
От кадъра на следващата игра ми се стори, че играта за отпадане ще е статична, което дава предимство на Ивана. Няма да се изненадам, ако успее да надвие Драго.

Имам друг въпрос: някой засякъл ли е кога отпадат участниците по публикации в Инстаграм или е невъзможно? Прецъках няколко профила, включително и на вече отпаднали играчи, и всички имат дупка между юли и началото на септември - възможно ли е да им е било забранено да публикуват в интернет за целия период от снимките, за да не ги хващаме кога отпадат, както правим във Фермата?

# 132
  • София
Няма спор. Точно каквото беше решението на Анелия да спаси Мила.
Да, така е, просто там не бяха дори близо до равенство, а и единственият останал поддръжник на Ивайло беше Маргарита, май само за нея и Ивайло не беше очаквано.

# 133
  • софия
Много ме е яд и мен за Драго. Стискам палци да успее да победи Ивана. Ако отпадне ми е все едно от тук нататък какво ще се случва. Нямам особени симпатии към другите. Може би една идея Ганка и Анелия са ми по-симпатични.
И Жоро, и за него ме е яд, че си го пазят за по-напред 😡

# 134
Аз пък явно съм гледала през просото, защото изобщо не бях усетила, че Александра е толкова масово нехаресвана от другите в племето. Знаех, че е мишена, заради имунитета, но според мен повечето, които се бяха прицелили в нея не я харесват и няма да я харесат, дори без имунитет. Дори Карин, която смятах, че има някакви симпатии към нея, не успя да изтръгне от себе си да й каже в прав текст "ако гласувам за теб, няма да е, защото си ми неприятна", а смотолеви нещо за стратегия. Явно наистина прави нещо, за да ги подразни. Ванко направо каза, че не се понасят взаимно.

А за Георги не съм убедена, че е толкова умен играч, защото преди няколко предавания Зоран му спаси кожата като му каза да си размърда малко задника и поне да симулира дейност, защото другите започват да му се дразнят. Ако беше толкова наблюдателен трябваше това сам да го усети, което ме навява на мисълта, че той може да е с остър ум за чуждите неща, но чисто и просто в неговата собствена паница и нещата, които би трябвало да са му под носа, е възможно да му убягват.

Общи условия

Активация на акаунт