🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 4 (13.03 - 20.03) 🌴

• 31 468
  • 771
  •   1
Отговори
# 195
Не съм ви изчела, но да покажа доктора на работното си място вчера (може би коса е присаждал?!):

# 196
  • Варна
Алоооо, сценаристите, едно състезание по вода за Ивана да направите ❗❗

# 197
Няма как да има плуване в индивидуален дуел за нея, при условие, че не може да плува.
Това не са ИВ, Продукцията никога няма да постави игра, която явно да накланя везните в една страна.

# 198
  • Варна
Няма как да има плуване в индивидуален дуел за нея, при условие, че не може да плува.

Ми кво прави там?
Тя така, с редене на купички ще си откара дълго.

# 199
dzhulianamb98
“Спасена” или без глас ? 🤔

joanav.fit
Без глас ❤️ Да съборим Драго ✌🏻

dzhulianamb98
@joanav.fit знам ги аз твоите схеми 😁❤️
Много страшен тоя Драго!

# 200
Ясна ми е идеята на предаването, но чак толкова кекави играчи не ми се гледат. Със същия успех ,предаването може да се заснема и градска среда.

# 201
Скрит текст:
dzhulianamb98

joanav.fit

dzhulianamb98
Много страшен тоя Драго!

Страшен .. не.
Излишен по-скоро според мен.
От една страна отслабиха чисто физически Ифугао, от друга страна си замина играч, на който нямаха доверие. И това с липсата на доверие се отнася и за двете племена, в които беше Драго. Точно липсата на доверие в него му донесе гласовете при прегласуването на Ифугао. Така и не се вписа напълно в играта и това го отстрани.

Последна редакция: вт, 15 мар 2022, 14:07 от Bengun

# 202
  • София
Няма да дадат плуване, защото тогава вече играта ще е нагласена. Ако един тотално не може едно нещо, няма да го дадат, но това не означава да ѝ дават само скучни игри. Хайде първите не бяха и мотивирани да стане, Маги сама се би, но с Милен ми беше ясно какво ще стане.
Време е за игра поне с два компонента. Хайде единият да е за издръжливост, където е по-добра, но и да има втори с тичане и целене, където той да е по-добър.

Тя наистина нищо не прави по цял ден, само лежи.

# 203
Време е за игра поне с два компонента.
Съгласен съм напълно, но не съм оптимист.

И като цяло след не винаги сполучливия монтаж ми вади очите и този остров през този сезон. При арбитър и идол в играта острова е в повече, още повече, че практически втория шанс се явява до някаква степен контра и на идола, и на арбитъра. Отделно не е реализиран зрелищно за зрителя, с многокомпонентни игри и елементи на оцеляване.

# 204
  • Другата България
Сега, след като изгледах сезон 16 за пореден път, мога да кажа, че ако двата женски съюза останат наистина такива до края, дори и в обединеното племе, независимо заедно или не, победителят в сезона ще е някоя от 4те жени - Анелия, Ганка, Йоана или офталмоложката. Не бих го твърдяла със 100% сигурност, но с 90 - за момента да.
Иска ми се да е Анелия, естествено.
От мъжете единствено в Зоран и Жорж виждам потенциал някакъв.

# 205
Скрит текст:
dzhulianamb98

joanav.fit

dzhulianamb98
Много страшен тоя Драго!

Страшен .. не.
Излишен по-скоро според мен.
От една страна отслабиха чисто физически Ифугао, от друга страна си замина играч, на който нямаха доверие. И това с липсата на доверие се отнася и за двете племена, в които беше Драго. Точно липсата на доверие в него му донесе гласовете при прегласуването на Ифугао. Така и не се вписа напълно в играта и това го отстрани.
На Йоана мотивите ги разбирам. Драго също го разбирам - не е комфортно да въртиш интриги с едни младежи - по 20 години по-млади от теб. На него ролята на патриарх му допадаше повече и му се стоеше, за да играе в отбора. Ролята на самотен воин на острова едва ли ще му допадне - няма да му е интересно. Не мисля, че има силна амбиция за победа - просто са му интересни племето, игрите, отборния дух.
Просто се чудя за пореден път не са ли малко множко обвързаните в омертата - един файтон хора станаха. Като шакартират Алекс и Джулиана, вече всички останали са от "нашите". Това ми се струва доста тъпо. Бих предпочела да продължа с аутсайдери, вместо с хора, обвързани в здрави коалиции.

# 206
  • Другата България
Като шкартират Алекс и Джу, ще са обединени вече, ще са едно племе.
Тогава всеки играе за индивидуален имунитет, и съюзът, в който си става още по-важен.

# 207
  • Варна
Ниа, те досега всички игри бяха нагласени за Ивана. Не съм само аз на това мнение, доста хора, особено във фейса.

# 208
  • София
Пусната е нова анкета

Засега масово не познаваме по анкетите. Включително и снощи за използването на идола.
Така е когато нямаме режисирани от продукцията постановки...
Да видим този път. 😄

# 209

dzhulianamb98

joanav.fit

dzhulianamb98

Rage Rage Rage
Не мога да ги харесам Йоана и Борислава, колкото и умно да играят играта, Георги също.

Общи условия

Активация на акаунт