🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 4 (13.03 - 20.03) 🌴

• 30 460
  • 771
  •   1
Отговори
# 630
Аз бях от жертвите на миналия сезон на "Фермата", който беше не тъпотия, а направо депресираща гнусотия, която мисля натовари не само мен, а и всички, които коментирахме в темата, та този сезон на " Сървайвър" ми е като мастърпийс и наистина за времето през което гледам успявам да релаксирам и да се откъсна от тежкото ежедневие, дори и фокусът да е на отрицателните (в моите очи) герои. Никой от участниците не ми е чак толкова непоносим, което помага. В същото време и аз нямам чак огромен фаворит на който да държа на всяка цена, но това не ми пречи да се насладя на предаването, даже го прави по-приятно сякаш, защото не треперя за никого 😁

# 631
Зоран отново ни споменава с голяма гордост в стори, че е чел похвали тук за себе си. Много е горд човекът.
Браво Зоране, бг- мама е сила!
Направо идвай да пишеш понякога тук.
Много звезди са писали.

# 632
Та, всеки един отпаднал от обединеното племе, от първия до последния, става член на журито, което накрая гласува за краен победител.
Това, особено за нашите сезони не е вярно.
Винаги ( с изключение на втори сезон ) има един ( по-често ) или двама( по-рядко ) отпаднали от обединеното племе  без да са станат членове на журито.
Ако трябва да заложа за този сезон бих казал 11 човека от двете племена + отшелник ще съставят обединеното племе. Един ще отпадне без да стане член на журито ( супер стратегически момент и огромна борба за надмощие между алиансите кой да не е в журито, като същевременно запазят силата на алианса си), трима финалисти и осем човека жури.

# 633
  • Другата България
Ами да видим дали ще е така.
Моите спомени са такива, не претендирам да помня всеки един наш сезон.
В американските е така.

# 634
Ами да видим дали ще е така.
Моите спомени са такива, не претендирам да помня всеки един наш сезон.
В американските е така.
До осми сезон винаги един напуска след обединението без да стане член на журито.
От 15 сезон почти винаги член на обединеното племе е и член на журито. ( изключения са сезони 26, 29, 30, 35 в които също има един изгонен след обединението)

Последна редакция: чт, 17 мар 2022, 23:07 от Bengun

# 635
Линк - от 5:55
Крум и Агонцев.
Въжето го забрави Крум.
Благодаря. Bowtie
"Круме, какво търсиш там? Какво ровиш, защо ровиш, откъде знаеш къде да ровиш?"
SobSobSob

Агонцев - "Колко съм прост , забравих символите".

# 636
  • Sunshine state
Не ми навява на Пранджева на мен Док - тя беше абсолютно безкрупулна в интригите и много недолюбвана от всички, включително и мен, но пък в игрите беше направо бетон.

# 637
  • София
Опаа, сега видях каква глупост съм написала.
Ванко имах предвид, не Доктора. Ванко ми напомня на Пранджева.
Редактирах се веднага…

# 638
  • София
Доктора е сладурче, свикнало да се носи из живота и да му се получават нещата. Малко наивен ми идва тук, но пак му се получава (за сега). До момента не са го показали да "играе стратегически" като гласува срещу някой докато му се усмихва и му прави комплименти. Според мен няма да се обърне срещу Йо-Бо и ще бъде искрено изненадан, когато те го направят. Само тия псевдо любови не ги разбирам, но не съм познавач на играта, може да си е част от Сървайвър, знае ли човек.

# 639
С нетърпение го очаквам да изпълни плана си да се самоизгони и да отиде на острова. Дано стане по- скоро и Драго да го чака, да го проводи към къщи.

# 640
На мен Кари ми прилича на Пранджева. Неслучайно и двете са лекоатлетки. Имат си те някакъв свой кодекс на поведение, без излишни лигавщини.
Кари просто не е толкова рязка, по-благовъзпитана е.

Нито Пранджева ме дразеше, нито Кари ме дразни сега. Това са доста завършени характери, способни, умели, справящи се - сигурно идва от високия спорт. Имат моето уважение.

# 641
Само тия псевдо любови не ги разбирам, но не съм познавач на играта, може да си е част от Сървайвър, знае ли човек.

Е, това и аз не го разбирам. Стандарт в Сървайвър е да се разделят двойките, колкото може по-бързо, защото никой не иска здрава коалиция от двама, която не можеш да убедиш да се раздели. Така че да се правиш, че имаш увлечение към някого е много глупава стратегия в моите очи, която може само да ти сложи мишена на гърба.

# 642
  • София
Survivor зад кадър: Епизод 14
Ивана за живота на Острова на изкуплението и впечатленията й от играта (2 част)

Явно предизвиква много реакции и от bTV и отделиха много внимание. За първи път някой отпаднал има 2 видеа при Ваня + гостуване в Тази сутрин и Преди обед. Лошо няма. Успех на нея и Ивайло с футболната програма! Щом става въпрос за спорт и деца все е положително.
Хах, някой дръзна да жегне Ваня за неговата игра и победа. Ивана не харесва това.
За първи се получи и някаква изненада, когато отпаднал се обади на свой близък. Реакцията на дъщеря и беше един път. 🙂

Уф, 4 дена подред без Сървайвър?

# 643
За тези, които не я следват - вижте инстаграма на Анелия (/aneli__ya/), мисля че ще ви хареса Grinning

Последна редакция: пт, 18 мар 2022, 13:35 от OutcastBG

# 644
  • София
Ти се радвай, че някой не го арестуваха по-рано, че можеше да са и 5,6 дни. 🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт