🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #5

• 73 464
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 15
Че имаме нужда по големите фирми - имаме, друг е въпросът кой би имал полза от "психолог" като нея...
Габриела спомена, че Александра била психолог на спортисти? Не знам кои. Мъж ми по повод на една руса засукана психоложка, която се мерна вчера по телевизията ми каза, че някой си отбор назначил такива две психоложки на спортистите и откакто ги назначили, рЕзко се увеличила нуждата от психотерапия на целия отбор... Ми разбирам ги! Под каква форма да ги назначат легално иначе? 😆
Те ги психоложките... https://btvnovinite.bg/amp/sport/bivshata-psiholozhka-na-naciona … a-momchetata.html

Последна редакция: пн, 14 мар 2022, 11:38 от Анонимен

# 16
  • Варна
И аз работя в голяма фирма, 99% сме жени.
Жалко, че за нас няма някой мъж психолог Innocent

# 17
Сега върви трейлъра на Жъртият олеандър. Китодар в умопомрачение крещи- как ще съм луд бе, аз съм психиатър.

Та и Сашка така.

# 18
  • Валенсия
Не го смятам за спойлер, но заради естеството на снимката, го слагам в скрит текст.

Дениз Хайрула и Гергана Стаменова, Miss Playmate, декември 2018.

Някой в предната тема беше коментирал, че те двете били участвали в различни години? Thinking

Скрит текст:

Само Гергана Стаменова:

Скрит текст:
Повече снимки из фейсбук страницата.

# 19
  • Варна
Ох, Герганчето е абсолютно селска пръчка.

Оказва се, Дениз е най-хубава от всичките кикимори на снимката.

# 20
  • Валенсия
Ох, Герганчето е абсолютно селска пръчка.

Оказва се, Дениз е най-хубава от всичките кикимори на снимката.
A тази първата, Анна–Мария Чернева...ами хваща ме яд да я гледам. То бива, бива...
Хубаво да има по-разкрепостени жени, ама такова чудо чак. После 'що мъжете ни имали за леки и лесни.

Дениз и на мен ми харесва, дано си позапази някои хубави естествени черти, и не се поблазни от операции.
Симпатична е. Само да е по-обрана, и да не се държи като квартална махленска съпруга.

# 21
Гергана много са я променили устните. Отиват ѝ, не мога да отрека.

# 22
Хубава си е Гергана, но се изложи и тя с поведение.

# 23
  • София
...
Дениз и на мен ми харесва, дано си позапази някои хубави естествени черти, и не се поблазни от операции.
Симпатична е. Само да е по-обрана, и да не се държи като квартална махленска съпруга.

Според мен те излъчват само по-пикантни изказвания, затова оставаме с впечатлението, че някои дами непрекъснато мрънкат. Едва ли е така.

Виторио си е глънал граматиката и гледа с празен поглед:

Защо непрекъснато трябва да се гушка в някой Александра - психологически подход ли е или иска да ги хипнотизира?! Smiley

От лайфа на Капитонова стана ясно, че двете с Александра не се понасят. Намекна, че ще видим защо и какво развитие ще има. Чакаме!

# 24
По - смешно беше как Карина стои зад гърба на Алекс и я гушка яко.

# 25
да, психоложката я гушкат, вместо тя да им помага, те на нея

# 26
Есме,мерси за темата. Подписвам се под разбора на Азалия за професиите.Ако бях една ми ти психоложка много щях да кажа за порива на Александра да гушка,целува и гали по ръчичките други момичета,също “широката” ѝ усмивка,сълзите,които ръси когато всеки друг би се посмял и склоността да се изкарва морално и умствено извисена.

# 27
Скрит текст:
Пренасям си тук разбора, уж нямаше да пиша за професиите на професионалистките, ама ми се отвори приказка, та:
Мързи ме да правя разбор едно по едно на професиите и образованията им, ама... "Марта е на 36 години и е посветена на изкуството – била е балерина, модел, а в момента се занимава с рисуване." - на 5 и аз бях балерина! Посветена съм на изкуството - обичам го. Рисувам си докато си чопля в носа - е това е на Марта "професията".
Магистратура по "Мениджмънт за организационно съвършенство“. WTF?? Едно време се хилехме на новите имена на професиите, за да звучат по така... файски. Оператор на биологична единица знаете ли какво е? Оп, да не забравя тази кара и кораби до 40 бруто (регистър) тона! За ваше сведение това е плавателен съд с размерите на два тира един до друг. Демек - малък катер или яхта. Кораб! 😆 Не си представяйте презокеански лайнер, щото тя така го представя, че така звучи.
Онлайн магазините и управлението им има ли смисъл да ги коментирам, или да ги нарека за кратко мегзита?
Следващите като завършат и се реализират по следваното, да ми се обадят.
Ния-Косара е завършила средно. Ами... похвално! И моята специалност от средното звучи важно - завършила съм биотехнологии, фръц!
Професионалната гримьорка от Сапарево, при Цитиридис каза, че не е учила никъде за такава и не работи като гримьорка, ми се маже любителски, но се е провъзгласила за такава и на село по баловете, комшийчетата я викат да ги изрисува. Съветът ми е да не я викат!
Има и 2-3 с по 4-5 професии, е тези са... пенкилери вече! Няма да ги настигнем и срещу тях да тичаме...
Писателката, дето смята да напише "Скандалната девица" или да не го прави я съветвам или да я прекръсти на "Тъпата девственица".
На Виктория визитката винаги започва с "Виктория е от гр. Чебоксари". Е, и? Все едно ми съобщават, че е от някакъв град, в който хората са някакви извънземни ли? А те обикновени чебурашки... Ми кажете рускиня, достатъчно е.
Венета е завършила фармацеФтика, моля, сама го каза. Не омаловажавайте образованието ѝ!
И Габито - дизайнерка в ателието на кварталната сливнишка шивачка майка ѝ, която основно скъсява дънки на късокраки мачовци и слага по едно клинче от двете страни на правата пола на леля Гина, къде и я ши миналата година, че нещо и е отеснела откак почна тоа пусти кивид... (нали така говори Габито). А пък нея я изгледах при Цитиридис, ми... главата и е праз-на! Или пълна с тъпотии, зависи дали си песимист или оптимист.
20-30 годишната Гери е професионалистка, няма спор, ма в коя професия, ще се въздържа да разсъждавам.
Та единствената, която е имала истинска професия, ще излезе Екатерина, която е била стюардеса.
Деница, дето си мисли, че като каже АЕЦ и ще облъчи веднага всички да светнат при вида ѝ, доколкото схванах няма нищо общо с АЕЦ-ове, а и не разбирам - това да работиш в или около АЕЦ, трябва да е равностойно на космонавт ли?

Съгласно с всичко Hands Plus1. Само че 40 бруто тона нямат и два тира. По-скоро рибарска гимия/корабче. Айде и за извисени като Зари - яхта, ама не от най-големите.

# 28
Е, не съм ги мерила точно, но така хората могат да си представят за какъв съд иде реч, щото всеки знае какво е ТИР, иначе не се сещам с какво най-точно да илюстрирам 40 тона, та малко са излишни тия уточнения. 😁 Най-вероятно учената госпоица има тапия за съд с размерите на плоскодънните лодки по Ропотамо.

# 29
Сега изгледах Ергенът с гащЯтата.
Не разбирам Благовеста - значи тя е на 30, прави каквото си иска, обаче е важно мнението на околните?!
Значи аз съм правила някоя и друга глупост пред хора ( слава богу, не первезни глупости 🤷)
И после съм казвала: " Поисках и го направих. Не ме интересува вашето мнение! Има ли друга тема за разговор?"
Значи много лошо представяне - първо опит за еротично свалка, после изживяване като жертва... Много ми дойде.
Реакцията на Зорница ми допада. Отегля се извън кокошият скандал.
Виктория К също ми допада. И с репликата си: " Защо въобще ги сложи?", а после изведе Благовеста в разгара на скандала  направен от Алекс.
Алекс ми падна още в очите. Не очаквах да е толкова луда, чета чета, и просто си казвам че не я харесвате както не харесвате Зорница. Ама не, тук работата е ужасна 🤮
И зщо за бога не харесвате Зорница? Пфу, от 3 гледани предавания, само тя и Виктория ми допадат.  Само две! Ужас...
Венета - е много забавна. Малко повече ми идва това Защото аз съм най-добрата, защото аз.... Това се казва в къщи пред огледалото, не пред цяла България!

Последна редакция: пн, 14 мар 2022, 13:09 от Vicky_P

Общи условия

Активация на акаунт