🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #5

• 76 345
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 720
  • Варна
Ох, Ергенът много ми прилича на Кумчо Вълчо 😂😂😂

# 721
Все пишеш, че гледай семейството и си тежко женен.

А? Май ме бъркаш. Joy или сме се бъзикали с познати в тема и ти си го приела за истина. Ххъхъх.

Айда - аз ходя предимно без гащи. Joy не ми побират... дипломите.

# 722
А Людмила защо е толкова злобна според вас? То бива злоба, ама нейното не е нормално.

Защото е грозновата.

# 723
  • Далечният изток
Ем, Зиги, ако там си ги държиш...... Дипломите де. Smile То за друго няма да има място...

Даде ми идея мойте в сутиена да ги нося, да изглеждам по-надарена.... Joy

# 724
Виктор като гледа страшно за снимки ми е супер антипатичен. Без тая гримаса е доста по-чаровен. Предполагам идеята на визията е да се комплектова с мацка с нацупени джучки и да си обикалят заедно сърдити. Аз ако си сложа толкова керамика в устата, няма да спра да се усмихвам 😃😃😃

# 725
Тази вечер май пак ще прекъснат предаването. Очаква се да предават на живо пускането на Боко от ареста. Привържениците му чакат отпред и скандират, по БНР предават

# 726
  • Далечният изток
Пу пу, пепел ти на устата де....

# 727
  • София
Ако не триеха коментарите бих се изказала доста цветущо за бтв и вожда,но нека се придържаме към добрият тон.. Поне да качат целият епизод във Войо защото така си губят аудиторията🤦

# 728
Хич да не го пускат до към 23:00ч. .. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 729
Разглеждах сайт на мъжка мода и единият от моделите много ми заприлича на нашия ерген...
Скрит текст:

# 730
Разглеждах сайт на мъжка мода и единият от моделите много ми заприлича на нашия ерген...
Скрит текст:

Много мило. Работи момчето, туй уискЕ пари струва.

# 731
  • София
Фотографът не струва, много лоши снимки - нито позата добра, нито добре фокусирана. Младежът изглежда спънат, а дрехите ужасни.

# 732
Прилича на препариран дон Виторио Завалиони.

# 733
  • Далечният изток
Оле, верно е много изсипан на тия снимки Satisfied

# 734
Има ли още хора, които правят секс след 10та среща и вярват в успешната развръзка след това?
Има-Елвира или както се казваше девойчето за благата ракия Wink

Да спязвам добрия тон и обноски криво-ляво, ама като я гледам има въображение за писане… и предполагам алтернативи за запазване на девствената ципа. Това не пречи да трупа опит в други места😎 те не се водят дествени така или иначе.
Аз по-късно ще го гледам на запис днешния епизод.

Общи условия

Активация на акаунт