🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #5

• 76 347
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 705
На мен пък целувката между ергенът и бонбонката ми се стори доста страстна.
Струва ми се, че има химия между тях. Ако трябваше да снимам любовно-романтичен филм, щях да избера тях като двойка за главни герои. Бонбонката го играе слаба женичка, но същевременно пълна с енергия. Кокетничи, мъжете обичат такива жени. Но не зная до колко може да му задържи вниманието, ако се вземат, ще си изневеряват, но ще си живеят добре заедно. След вчерашната среща смятам, че са си лика прилика.

# 706
Ама какво говориш-няма място за сравнение-нашия форумски тук е къде къде....Другия -ще сънувам кошмари ако го гледам ....

# 707
Вики, да не смени мъжа?
ами като продължава да ме ядосва ще го сменям разбира се 🤪
Peypy, тя не е днес, а утре по обяд, така, че няма да ми пречи да го гледам....
А под сурдинка да си призная, че не е по любов срещата 🤭
Въх, стреснах се и аз като прочетох че е почнало...

# 708
  • Варна
Ама чакайте сега, аз понеже не гледах снощи, Виктор е казал, че е спал с гащите на Благовеста под възглавницата ли???

Даже може и на възглавницата му да са били. Каза, че е спал с тях, да.
Ооо, Виктор крос дресър, хахаха
Нахлузил си ги на дупето и спал с тях 😉
И за други места се сещам да си ги нахлузи, но няма да кажа 😂

# 709
А Людмила защо е толкова злобна според вас? То бива злоба, ама нейното не е нормално.

# 710
А Людмила защо е толкова злобна според вас? То бива злоба, ама нейното не е нормално.
Според мен такава й е ролята. Добре се справя ☺

# 711
  • Далечният изток
Никаква роля не е. Такава си е. Така мисля де, не я познавам.

# 712
Тя Люса май само Блага я нерви...поне аз само нея си спомням да е оплювала...

Оп...освобождават #2...

# 713
Людмила трябва за 29-те си години да схване, че не се приемат добре такива злобни излияния, поне да се преструва на добра зарад едното ТВ предаване, имидж да гради, ама не, може пък да си мисли, че има симпатизанти. Не зная.

Не зная и кои постове са изтрити....не схванах кой е вътрешният конфликт в темата, изпуснАх нещо....Но по- добре без паралелни дрязги - тез на екрана в шоОто са достатъчни Simple Smile

# 714
21-22ч сега казаха, че ще ги пускат....щели да се включат.
Няма да има ергена май...да разпускаме седянката?

# 715
Да пуснат първоМ втората пАлвина на епизода, предлагам. Да не повтарят началото....тъй има щанЦ да погледаме и да зашием двете половини Joy

Аз мисля, че вчера половинка от чет. епизод, днес половин чет. и половин петък и утре края на петъчния епизод ще е... то иначе комично, да гледаме едно и също 2 поредни дни.

Тук е момента да благодаря на Мари Мар за линковете. Без нея нямаше да може да се наслаждам на предаването и вие на моята компания.

П.С. Андариел - каква жена? Аз като съм в сериозна връзка, не присъствам форумно. И аз съм един Бонбонов и все ме ревнуват.

# 716
  • Далечният изток
Бонбонов Laughing
Направо си те представих с едно провлачено говорене и нежно гласче.... За гащЯта да не споменавам Joy

# 717
По отношение на гримьорите и фризьорите, вероятно лятото са взели на стаж тия, които са гимназисти 2-ри курс онлайн обучение Wink

# 718

Какво да коментирам, като няма епизод...ще пусна едно меме...колкот да няма неловко мълчание в темата Satisfied

Ся и Бонбон си имаме Satisfied

# 719
  • София
Ааа, ясно, това не го знаех. Все пишеш, че гледай семейството и си тежко женен. Та, значи честита свобода, щом си форумно.
Мисля си, че е добре да дадат втората част на снощната серия, защото има риск отново по същото време да я спрат заради излизането на ББ и посрещането му от благодарните симпатизанти.
С тоз, нашия ерген, голям карък - да те изберат да играеш в реалити, да си млак, красив и с цял харем жени, и накрая да те измести друг ерген по телевизора! Нещо на Виктор не му върви.

Общи условия

Активация на акаунт