🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #5

• 73 472
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 1 830
Кой развързва банския на Сашка?

# 1 831
  • Валенсия
Скрит текст:
Виктория и Людмила са най-отвратителният тип жени, както се вика 'pick me girls', готови да подлеят вода на другата, за да изпъкнат в очите на мъж, който би ги захвърлил като носни кърпички за следващата. Било им странно как ще идеш в предаването и ще си изградиш приятелства - разбира се, като играе само интереса и други ценности няма.
Аз Людмила изобщо не я харесвам още от началото заради злобата й, но Виктория този епизод и с промото за другия я мина и задмина, чак Людмила ми се изкачи в очите на фона на Злобитонова. Много подло същество. Коментарите за Деница бяха изключително грозни и смешни от нейната уста - много ме дразнят такива плоски коментари по чуждия външен вид просто защото няма какво друго да захапеш. Много е лелско да си зряла, улегнала жена, която не избива комплекси на чужд гръб, с адекватна работа и някаква цел в живота - да, като знаеш, че ти никога няма да стигнеш такова ниво. Външният вид не си го избираме, Деница не може да си промени "излъчването", (което според мен изобщо не е и на лелка, ама хайде). Виктория, която също не е първа красавица, по-добре да си мълчи. Дениз с грим е 20 пъти по-хубава от Виктория, пък дори тя не си позволява такива коментари. Много смешно ми стана и за грубоватата Теодора как приглася отстрани и редовно им говори на "бе" като в махалата.
А аз ако бях на Александра такъв шамар щях да завъртя на Злобитонката, да й посъбера зъбките, да я видим ще си позволили такова отношение следващия път.
Александра си е и тя злобичка.
Но е една идея по-умна и хитра, и го раздава такава, опитва и Ергена също да я оцени като такава на фона на други.
Същата злобарка си е и тя, та за това гледа да прибере под крилото си по-ненахаканите момичета + Блага,  и да се противопоставя на другите - по-отворените", тип Хайрула, Капитонова, Теодора, Людмила.
Всички, в тийнейджърски групички в училище едно време, сме изпитвали подобни разделения. И дори и да не сме били част от една или друга страна, можете да ме разберете какво имам предвид.
И даже ми се струва, че това си е хитричка стратегия от страна на Сашка - точно под лемата "Разделяй и владей".

# 1 832
Венета е признала , че е алкохоличка ли ? Ако е така- кофти. Но защо не се лекува щом осъзнава, е друг въпрос.
Сега разбирам защо Карина и Радостина са пасивни и защо това не му допада на ергенинът- Ами те са рачета, пълзят си полека  и не се навират където не им е работата. А дългосрочна връзка между овен и рак е мисия невъзможна.
Брат ми и снаха ми са той-овен,тя-рак,карат вече 12 години.Иначе да,не виждам Виктор нито с Радостина,нито с Карина.

# 1 833
Народът иска отдушник и го получава в лицето на хора, които се появяват по телевизията. Ако участничките са си мислели, че ще е само цветя и рози отзвукът - не са познали. С това не искам да оправдая ужасиите, които често се изливат. Изисква се стабилна доза дебилизъм да ходиш и да пишеш на някого лично съобщение, пълно с обиди.

# 1 834
И аз нямам любимка от участничките. Някоя,която като видя да кажа-Браво,бе моето момиче! Има някои 2-3 които са ми малко симпатични,2-3,които са ми безразлични,1-2за които ме е жал и останалите са ми твърдо противни.
Поне за момчето имах положително мнение в началото,но и той отива към минуса. Нито като млада,нито сега мога да харесам мъж,който е толкова заслепен от външноста си.Навремето имах едно гадже само за секс,който беше лудо вманиачен по мусколите и по оная си работа 🙈,траях го 5-6 месеца,че то само с единия секс се не живее,нищо,че беше върховен😂

# 1 835
  • Валенсия
Скрит текст:
И аз нямам любимка от участничките. Някоя,която като видя да кажа-Браво,бе моето момиче! Има някои 2-3 които са ми малко симпатични,2-3,които са ми безразлични,1-2за които ме е жал и останалите са ми твърдо противни.
Поне за момчето имах положително мнение в началото,но и той отива към минуса. Нито като млада,нито сега мога да харесам мъж,който е толкова заслепен от външноста си.Навремето имах едно гадже само за секс,който беше лудо вманиачен по мусколите и по оная си работа 🙈,траях го 5-6 месеца,че то само с единия секс се не живее,нищо,че беше върховен😂
Joy Joy Joy
Kaк се изтрайва такова чудо, пък дори само за секса да е?

И аз се присъединявам към липсата на фаворитка.
Симпатизирам на Карина, Марта, Капитонова и Венета. Всяка една от тях има нещо, с което да е симпатична на ергена. Но по-отделно някоя, която до толкова да го впечатли, че да си повтаря като папагал върховното му "Уау", не мисля.
Ако ги събере всичките 4 (и дори някоя от останалите ), може и да се получи близко до онова, което той търси според неговите критерии. Което между другото, си мисля, че си е и типично за мъж-кифльок. Никоя, никога не е достатъчно достойна за него и достойнството му...малкото Викторче.

# 1 836
Не разбирам какво толкова специално има Марта-да,стройна е,женствена до известна степен,но започне ли да говори, това усещане рязко изчезва. Изказът й е насечен и грубоват. Има и нещо във физиономията,което нарушава цялата естетика.
Благовеста ми създава едно първоначално приятно усещане,но като се позагледам в детайли,вади един кравешки влажен поглед,нищо дълбоко няма в това момиче. Тя,че се пристисква със зор,за да изглежда дълбоко-възвишено-емоционална, е толкова ясно,колкото и фактът,че освен с плеймейтското си амплоа,няма особено с какви постижения да се гордее.

# 1 837
... ,нищо дълбоко няма в това момиче...
Има, има... 😎

# 1 838
И какво, предаването показва, че  ергенът се  впечатлява от евтини к. номера   на жени ,като Благовеста, Гергана , Дениз, Александра, Венета и пр. Такива еднодневки си получават розите всеки път, а жените , които са по- сдържани си тръгват. Това прави шоуто доста евтино. Виктор си лансира тези, които му се молят и му правят комплименти, а тези , които се държат достойно-  игнорира. Трябваше да е точно обратното- жената , която се държи на положение да е предпочитаната, но сигурно тогава нямаше да го има тоя сеир и гледаемост.

# 1 839
За Марта с трите ръце. Има жени, които не са нито с перфектна красота, нито с перфектен интелект, но носят в себе си един особен магнетизъм, който действа на мъжете, ако щете на флуидно ниво, но ги побърква. Освен Марта, пример давам с Жизел Бюндхен, Моника Белучи и др.
И недейте сега къде е Марта, къде е Белучи, в чисто флуиден аспект и влияние върху мъжете са си на една плоскост. То или го носиш и излъчваш или не, това нито се учи, нито постига с каквито и да е било външни намеси.

# 1 840
Колкото повече го гледам, толкова си мисля, че все пак хитро са го измислили. Събрали са перфектния нарцис с жени с нужда от внимание. Коя от обществено внимание, коя от мъжко и има да доказва нещо на себе си. Няколко апатични за контраст и за гонене без драми. Няма как да няма сблъсъци при тия условия. Повечето жени вече разбраха, че Виктор не е за тях, но пусто ефирно време и пуст Бодрум, натискат се.
Деница още ми се струва, че вярва във Витьо. Ще има там голямо избухване по някое време. Сега се старае да си мълчи, но средата е напрягаща и тя е изолирана. Някоя от по-конфликтните ще я провокира и ще стане голям цирк.
Драмата с на Сашка банскиту вече нямам търпение да я видя 😃😃😃 Това ще е по-епично от гащигейт

# 1 841
Сигурно е задължително да си мъж, за да видиш Марта с такива очи, иначе не си го обяснявам! 🤔 Аз харесвам Моника Белучи и обожавам излъчването на Жизел!

# 1 842
  • Варна
Моята зодия е Виктория К и Гергана, ужасТ.

Какво се е случило с Александра и банския й?

# 1 843
... ,нищо дълбоко няма в това момиче...
Има, има... 😎
Ахаха,Азалия,опасна си!

Видях снимката на Марта с любовчето,еми добре,намери каквото си мисли,че търси.
Егати льольото,даде си добра оценка с него,язък ѝ за хубоста.
Показах нашите моми на моите синове и техен приятел-казаха:
Александра-бива
Ева-Смърф
Елвира-леля
Теодора-леля с татуси,смешна
Дениз( гримирана)-екстра е
Блага-ъъъ,дропла/дебела 🙄
Людмила-грозна
Марта-аууу куул
Ниа-Вержиния( оприличиха я на тяхна позната,приятно скромно момиче)
Повече не искаха да ги занимавам,отсвириха ме децата 😂

# 1 844
🤔?! Пижама ще купуваш, Кръстнице, 😃

Общи условия

Активация на акаунт