ОСМИ клас 2021/2022 - Тема 7

• 44 027
  • 726
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Desem, приеми и моите най-искрени съболезнования. Да почива в мир и да ви напътства и закриля. А на теб и семейството ти пожелавам сили, за да съумеете да продължите напред. Нека детето свири, ако мисли, че по този начин ще се чувства щастливо - тогава и дядо й със сигурност ще бъде радостен за нея Kissing Heart

Дъждец, сили и на теб, дано всичко с майка ти се развие благополучно Kissing Heart

silan, наборът е добре, но не излиза от вкъщи - почива си. И аз, като Велина, мисля, че няма да изпусне нещо кой знае какво съществено, ако не яде гъби, но той май се страхува да хопне каквото и да е, ако е купено Hug А с малките и математичката въпросът е леко заметен, аз се оглеждам за училища. Може би ще го помоля да се яви на няколко приемни изпита тук-там, но тези училища не са подходящи за сестра му /ако той изобщо успее да се класира, защото отказва математиката под каквато и да е форма/. Много, много деликатна ситуация е наистина. Дано всичко се подреди по начин, който ще е най-удачен за децата ми.

# 136
Desem, моите най-искрени съболезнования.
Светла му памет! Flowers Rose Flowers Rose

# 137
  • София
Десем, искрени съболезнования!
Единственото, което спазвам от "суеверията" е това да не пера в ден с панахида или задушница. Загубих любимите си баба и дядо между 15 и 17, тогава говорих попа на село и откровено си го попитах "как се спазват всички тези дивотии и така по-леко ли ще ми стане" и това за прането той ми го каза... "Не разливай мръсна вода в тези дни, в които преливаш за помен!"... Толкоз.
Бебчо, опция ли ти е да разделиш децата в различни училища, хем няма да ги сравняват непрекъснато с батко им и помежду им.
А за гъбите сега прочетох, някъде съм го проспала... Аз съм се тровила с кебапчета, дълго време не хапвах нищо навън.

# 138
  • София
Маги, лошото е, че и двамата искат да са в това училище. Лошото е и че ако искам да възтържествува правдата, трябва да съм готова да ги преместя в деня, в който подам жалбите до всички институции, които жалби са вече написани и разпечатани - беше ми казано в прав текст от учител, чието мнение много ценя, те просто ще бъдат заставени да действат по начин, който няма да ми се хареса. А аз няма да се примиря, това е сигурно. Но, колкото и да е егоистично и в разрез с принципите ми, трябва да осигуря първо подходящо място за децата.

# 139
Desem, искрено съжалявам. Мисля, че свиренето е най-естествения начин детето да премине по свой начин през това събитие. Ако бъде ограничавана, според мен занапред, без да иска ще го асоциира с тъжния повод.

# 140
  • В светлината на слънцето
silan, много е щастлив, спокоен и доволен. Страхотен клас и на страхотни учители попадна. Оня ден донесе четвърта 6 по немски, а от частните уроци - 1 (там оценяват по немската система). Супер мотивиран е да учи езика.

# 141
Съболезнования, Desem! 🙏🏻
Аз също съм на мнение, че траурът не е във външните изяви. Носим си го в нас.

# 142
  • София
Desem, съжалявам за загубата ти, моите искрени съболезнования.

Дъждец, дано нещата с майка ти се развият добре и да се оправи.

lulumba, много е хубаво да си попадне на мястото детето и да се чувства мотивиран.

# 143
Desem, светъл път на душата на баща ти и много сили за всички, които го обичате! Нека свири детето, ако иска!
Дъждец, дано прегледите да имат позитивен резултат и да си отдъхнеш!

beb4o_fb, късмет и кураж във всички предстоящи битки!
Весела и спокойна ваканция за всички набори и техните родители! Flowers Four Leaf Clover

# 144
  • София
Бебчо, преди много години и сестра ми се беше натровила с пица с гъби (в пицария), предположихме, че са били стари. Не ги отказа след това, имаше някакъв период, в който не ги ядеше.
Аз примерно не мога да ям миди (черните), харесват ми, малкото пъти (2 пъти панирани по нашето море и 1 път някаква паеля в Испания), които съм опитвала, не ми се е разминавало WCто след това. Упорито опитвах няколко пъти, въпреки напомнянето на мъж ми за случките.
Само със Сен Жак нямам проблеми,
Скрит текст:
явно съм някаква принцеса, трябва да е скъпичко, за да го одобри организмът.

# 145
  • София
Лулумба, страхотно е това развитие при набора! Браво на теб, че не се отказа, а се бори докрай Kissing Heart

Desem, наборът също беше заседнал във WC-  то, барабар с другарчето си по пица. Нямал сили да звънне, добре, че учителката му по математика му нанесе отсъствие в Школо, та звъннах Joy

# 146
  • София
Горките, съчувствам им.

# 147
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
и тук да се оплача.
не знам кое да направя първо, да рева, да се смея или да легна да мра!

Горинич си взел рецепта от международния ден - испанска тортиля патата! и ще ни я готви за закуска.
жива да не бях! почти родопски пататник за закуска.
кандиса да отложи за обяд.

реже лук с очила за плуване и ръкавици. очилата за лютото от лука, а ръкавиците са за да го предпазят от ножа.
и пържи! мери 240мл олио с мерителна чашка и пържи и капе и пръска...
мирише от тук до Испания, а чистенето утре не искам даже да го мисля.

кафето е слабо, песничката не помага

# 148
Добри, още от времето когато моето момче ходеше по състезания и също като твоя младеж беше рисувал колко ще е пълна чашата от задачата на състезание по математика следя с голям интерес изявите на Горинич. Тъй като моето много обичаше да помага в готвенето докато можеше, му разказах за очилата за плуване срещу сълзи от лук. И той поръча да ти кажа другия път момчето, което готви да сложи лука за известно време във фризера. Чел е, че така няма да има сълзи.

Последна редакция: сб, 02 апр 2022, 13:15 от Рори72

# 149
Добри, браво на момчето. Може пък да стане готвач. Моя и той готви разни работи, но ако изцапа печката си я мие.
Както е казано "Безделието ражда пороци" , като дойде ваканция и му се мерне  нещо из фйеса , и му хареса го прави . Аз нямам нищо против.

Общи условия

Активация на акаунт