🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #6

• 83 378
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 1 755
Теодора ще се ходи. Мъжкаранка, иначе със силикон.

# 1 756
Теодора как изобщо си е въобразила, че е конкурентноспособна за предаване като Ергена. Не само на външен вид, но и излъчване - липса на атрактивност, липса на шоу ексцентризъм.
Гергана, Елвира и Теди не са привлекателни или интересни или комфортни (като Деница) за Ергена.
Аз не мисля, че е хлътнал по Марта, но може наистина да има раздразнение, че Марта е като на курорт.

# 1 757
Гергана не е супер красавица, обаче е фотогенична, камерите я “обичат”- както се казва. Подобен е случаят с Дениз, когато е с грим-фотогенична, обиграна. Определено има тренинг с непринудена интонация, но личните й истории се изчерпаха- спортно училище за една година, религия, а не блести с особен интелект за друг разговор.
Следващата седмица сигурно тя ще е на среща и съм убедена, че ще се потвърдят думите ми за нея.

# 1 758
  • София
Хич не му се искаше да и казва името. 🤣

# 1 759
Освен всичко казано, Теодора и един път не се пробва да скъси дистанцията, да общува с него. Чухме я само как се хили като дангалак.

# 1 760
  • София /Абсурдистан
Самочувствието на Люска е в небесата.

# 1 761
И с един гаден мъжки глас тази Теодора..

# 1 762
  • София
Май имаше желание и двете да изгони на куп Grinning Хич не му се даваше тази роза.

# 1 763
Венетка се изнесе още преди Виктор да е разпуснал седянката. СигуР да си търси чашката

# 1 764
Една ли си тръгва днес,какво беше онова че има само 7рози

# 1 765
Е другата седмица вече ще имаме шанса да видим Витю облечен като сгоден циганин. Тъкмо костюмът ще му отива на мустака.

# 1 766
Казах ли ви, че Виктор  в часа за релаксация преди церемонията си пие лексотанчето? Днес май две беше ударил.

# 1 767
Май имаше желание и двете да изгони на куп Grinning Хич не му се даваше тази роза.

Никакъв проблем розата да си беше останала на масата. Даже се надявах, но уви. Ще си я търпи с капризите още малко.

# 1 768
Коя ли ще е на следващата среща ?

# 1 769
Ами, колкото и да е злобна Дениз, нейните срещи с ергена са от най-ненатоварващите и приятните. Направо е кошмар с тия ревове вече.

Общи условия

Активация на акаунт