🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #6

• 83 404
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 1 740
М, те всичките ще реват!
Ако е достатъчно печен тази вечер и няма да търпи повече тая харпия, ще разкара Гергана.

# 1 741
Тва Вики е по-грамадно от Виктор бе! И висока, и едра, и глава голяма.
За какво ѝ е на Марта още време с Виктор?

Що не я изгони Вики не знам!!
Или Елвира! За рейтинг и симпатии на зрителите - нали са от ревлите.

# 1 742
Капитонова с какъв отровен поглед изгледа Марта, като се връщаше с розата в ръка.

# 1 743
  • софия
Азалия, добавям Елвира и малкото Вики. Ех, те пък и двете получиха роза...

# 1 744
Ама, вярно, много страшни тез моми.
Ич не ми се видят симпатични.
Обаче драматизма с розите ми е любим. Всичко е на живот и смърт. Прединфарктно е. Просто драма, та къса. Joy Така се вълнувам, че ще си разплета единия чорап от нерви.
Пп Божке, ма многу грозни, бе. Бърр.
А ергенина с какъв поглед на болно добиче ги гледа. Един такъв влажен, влажен. Ше кажеш, че принцеси от приказките отсвирва. Принцеси, да, ама от тролското землище. Joy

# 1 745
Музиката в този напрегнат момент с розите е у-ж-а-с-н-а!

# 1 746
за " красавицата" Герка  могат да се кандидатират 30 човека, само че от квартал  Факултета или Шекер махала

# 1 747
Не като кобра. Като жените във филмите за възрастни. Голяма кариера може да направи там.
Горкият сам той коментира, че му търси устните Гергана, а тя го гледа като кобра.
Не може. Много циганее, а там се котират най - добре руси.

Много са грозни вярно момите. Особено Людмила. И Елвира, и Теодора.

# 1 748
Днес предпочитам да излезе Гергана. Теодора и без това няма шанс там.

# 1 749
Гери, май ще си ходи. Ергена ще ѝ охлади страстите на бързо Grinning

# 1 750
Според мен ще си тръгне Теди.
Все пак Гери прави циркове... обикновено тези ги запазват.

# 1 751
Гана се затри сама от формата, ще я изгодни! Изкопа дъното с поведението си, даже Вико леко намекна за биполярно разстройство у момата!

# 1 752
  • Terra incognita
Тази Теодора как въобще се е озовала там? Голям мутант. Кой я пусна? Големи крокодили ще да са се явили на кастинга.

# 1 753
Тази Теодора как въобще се е озовала там? Голям мутант. Кой я пусна? Големи крокодили ще да са се явили на кастинга.

И аз това се чудя. То вярно, че красотата не е най-важна, но пък за Виктор е. Няма да се залюби с някоя грозница със сигурност.

# 1 754
Ако се окаже, че наистина си е паднал по Марта, и му е мъчно, че не е в същата степен от нейна страна, това всъщност му вдига акциите. Много повече от заучените фразички, от ,, много мило”, имаш бръмбарче в косата и прочие. Извежда го от фалшивото маниернечене и крайна сметка показва, че и той е емоционален човек, топъл и търсещ взаимност. А, да… и удря в земята ония, дето ги бяхте пратили двамцата с мъдрите *съждения* и ултра-злобните коментари.

Общи условия

Активация на акаунт