🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #6

• 83 356
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 1 770
От всичката паплач вътре само Марта става, и ВичкУ май наистина я харесва.
Денис ме изненада приятно, че не си е пришила изкуствен бюст, мислех, че е задължително за плеймейтките.

# 1 771
Аз пък ѝ се кефех на Теди как се справяше с истериите на Сашка. Тя си е мъжко момиче. Но предпочитах нея пред това мекотело дето не му разбирам и какво приказва - Елвира.

# 1 772
Това видяхте ли го? Извинете ме, ако вече е поствано. Не мога да изчета страниците толкова бързо.

Може и наистина да е обмислял да им тегли чертата на всичките.

# 1 773
Ами, колкото и да е злобна Дениз, нейните срещи с ергена са от най-ненатоварващите и приятните. Направо е кошмар с тия ревове вече.
Абсолютно, колкото и да не я харесвам!

# 1 774
Теодора си замина нали

# 1 775
Най - вече сополи!
Аз не гледам, но по коментарите ви се ориентирам, че всяка една от тези женички не се е замисляла, че ергенът като инструктор е ухажван всекидневно от кандидатки, които не само са готови да го съблазнят, но и да го платят.

А те горките моми какво предлагат - тела и сополи?

# 1 776
В следващият епизод ще покани

Скрит текст:
Инфото е сигурно, продължавайте на свой риск

Скрит текст:
Александра на среща, имаше снимка от пикника им в рекламата още преди да започне предаването. Има и целувка.

# 1 777
  • София
Сигурно другата седмица ще е някоя, която вече е била на среща, за да са толкова учудени.
Мен днес Ния ме разби- имала роза, защо да си говорят. 😳🤣

# 1 778
Тогава Блажка ще зеленяса и всичките й гащи, дето е занесла на Бодрума трябва да ги даде на Дон Витю

# 1 779
Мисля, че Дениз ще покани.

# 1 780
Елвира според мен всъщност може да е злобна, но интелектуално е много лесен опонент.
Сега се набляга на девствеността й и контрастта с “физическите” агресори и “интриганти”.

# 1 781
Забелязвам, че мацките са отслабнали в санаториума. Явно наистина е доста емоционално пребиваването там, защото човек спира да яде под влияние на силни емоции.
Гери е много честолюбива, знае си, че е красавица и иска мъжете нея да гонят, а не тя да гони мъжете. Напълно подкрепям този принцип. Проблемът й е, че е попаднала в шоу в което жените гонят мъжа. Наложи се да ревне, за да накара ергенът да дойде при нея на крака, а не тя да ходи да му се моли да си поговорят.
Според мен тя плаши Виктор, защото е много обиграна и е наистина като хиена. Освен това е хай мейтнанс жена, доста ще му е скъпа във финансово отношение.

# 1 782
  • Вестерос
Интересен епизод... Гергана какви глупости, какво тръшкане, Виктор не я понася според мен.

От промото бобъра ли ще е с пръстен?... Не я дишам Sad Не искам да печели

# 1 783
Забелязахте ли, че трите злобни девойки бяха с червени рокли? Само те хаха тази Людмила вярно има ли огледало не мога да разбера как се има за толкова красива като тя и симпатична не е... Очите ѝ още малко ще изкочат от орбитите, но как не намира поне малко самокритика това момиче... Що за его, що за самозаблуда...

# 1 784
Според мен - Малкото Вики , Елвира Деница и оная сипаничавата ги държи (по-скоро продуцентите) за рейтинг- видите ли човекОт е извисен и харесва и не-кифли Да видим , че не е повърхностен ..което в края на предаването ще бъде опровергано.
Карин, Александра , Венета Ева - тип приятелки .
Хубавиците - Бонбонът и Гергана - твърде много му се слагат , чак досаждат , Бонбонът поне малко по сладурски го прави . При Марта твърде много сложно - незабравен все още бивш, ако е нормален мъж Виктор , детето в никакъв случай не е проблем. Битката накрая ще е между двете убавици Дениз и Виктория .
Та цялата драма и досада по опознаването е излишна, при условие , че ще ибере чисто визуално

Общи условия

Активация на акаунт