🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #6

• 84 957
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 120
  • Берлин
Браво на вас! Пък на мен ми е студено и съм се навлякла... Човек докато стигне до гащите ми бая зор ще види... Smile
Това ми напомни за един приятел: "жената се е навлякла като космонавт, докато я разопаковам, забравих защо съм се захванал". Какви времена бяха...а сега кой по гащи, кой без, кой по парфюм, кой по татуировка...

# 121
Ами....девствеността не е това, което беше Joy
Сега повечето мъже бият отбой, като го чуят.
Девствена= лепка, от която няма отърване
Предполагам това се върти в мъжките глави.

По-скоро "тази какво иска от мен пък ся".
Излезнал мъж на лов да си направи хубавото и да спи до 10ч следващия ден, какво да се ангажира себе си и съзнанието с някаква, която не знае какво търси. Отделно, ако приемем, че девствена означава на 100%, а не просто неизползван полов орган, трябва и да я учи човек... ми то, вечерта ще мине, а я си е направил кефа, я не. И оная ако се разреве, че тати ѝ ще я пребие, тя не искала, ама пила 2 питиета и я досърбяло... и то си е цел цирк за едното нищо.

# 122
Още по-тъпо от самия “дар” е че се приближи да му го прошепне! Според мен реакцията му беше именно заради това.  Продължавам да смятам, че е бил запознат предварително с номера на всяка, макар и бегло..
Смеем си се ние с Елвирка и реакцията на Виктор, но май той ѝ каза най-адекватните неща. А именно, че нея изобщо не трябва да я интересува той как ще приеме такава новина, а да ѝ е важно тя как се чувства от този факт. Да започне първо от себе си и после да се оглежда в околните. И май тук е разковничето.
Тя хем не иска да е девствена и ѝ е неловко от този факт, хем пък не може просто така да си даде цветето на някой. Онзи товар дето тя си носи, само си мисли, че ѝ е олекнало след като е изрекла "тайната" си. То пак си тежи същото. Пак ѝ е неловко. Пак е сред хищници, а тя малката газелка.

# 123
  • Далечният изток
Аида, остава ти поезията, не се отказвай! Не всичко е чифт гащи.
А, що на мен поезията?! Не ми се удава това нещо. Предпочитам гащите.... Мъжки ако може... нали...Stuck Out Tongue

# 124
  • Terra incognita
Пък после ще се филмира, че сте вече годеници, ще вземе да ти вдига стойки, драми, кроене на общи планове и имена на бъдещите ви деца...+ списък с гости за сватбата. И започва едно психологическо изнудване- аз ти дадох най- милото, а ти се възползва, редно е да поемеш отговорност.
Ами....девствеността не е това, което беше Joy
Сега повечето мъже бият отбой, като го чуят.
Девствена= лепка, от която няма отърване
Предполагам това се върти в мъжките глави.

По-скоро "тази какво иска от мен пък ся".
Излезнал мъж на лов да си направи хубавото и да спи до 10ч следващия ден, какво да се ангажира себе си и съзнанието с някаква, която не знае какво търси. Отделно, ако приемем, че девствена означава на 100%, а не просто неизползван полов орган, трябва и да я учи човек... ми то, вечерта ще мине, а я си е направил кефа, я не. И оная ако се разреве, че тати ѝ ще я пребие, тя не искала, ама пила 2 питиета и я досърбяло... и то си е цел цирк за едното нищо.

Последна редакция: нд, 20 мар 2022, 23:19 от VickyTaylor

# 125
Аида, като  нинджа с три ката дрехи си щот още не те е гепила критиката. Дома и по гащи понякога пак ми е топло.

# 126
Само мен ли ме дразни как Ергенът понякога превключва на "вие всички" насред някой индивидуален разговор. Тамън са се усамотили с някоя кандидатка и си гукат за лични неща тет-а-тет, и той като изтърси "ама вие днес много ме притеснявате" и подобни реплики отнасящи се за цялата група Rolling Eyes

# 127
Това съм забелязала, че го прави, когато нищо друго не му хрумва.. все пак “вие всички” е единствената сигурна обща тема за разговор, но и за бягство.. Simple Smile

# 128
Само мен ли ме дразни как Ергенът понякога превключва на "вие всички" насред някой индивидуален разговор. Тамън са се усамотили с някоя кандидатка и си гукат за лични неща тет-а-тет, и той като изтърси "ама вие днес много ме притеснявате" и подобни реплики отнасящи се за цялата група Rolling Eyes
Когато е за нещо негативно и не ще да го каже на конкретната директно в очите, разпръсква вината върху цялата група, че да не се знае кой е сгафил най-много. Хахахаха. Joy
Много подла роля му е отредена по подразбиране от предаването. Всичките трябва да го заобичат, че да има за какво да се счепкват, съответно и за нас сеир.

# 129
  • Вестерос
Според мен Виктория К, Александра и Блага са с най-големи шансове. Другите са пълнеж. Няма да избере Марта, колкото и да му харесва. Както и Деница, въпреки, че се изказва мило за нея и им върви разговора.
Те затова все тях ни дават.
Днес се замислих, докато гледах вчерашния епизод, че доста не са ги давали как ги интервюират. Все Люса, Блага, Бобъра, Венета, от време на време Алекс, рядко Дениз, Деница, Елвира, за другите даже не се и сещам дали са въобще 🤔 Даваха Сид и Зори Джи преди

# 130
  • Далечният изток
Абе, Сигме, с единия крак съм натам.

И на мен ми хареса реакцията на Виктор.
Още не мога да проумея защо аджеба беше нужно Елвира да му разкрива тия подробности... Освен за сеир, да са я натиснали от продукцията. Тя че се е надявала той да ѝ е първия, май да. И как някои толкова сериозно приемат едно тв предаване се чудя...

# 131
Мисля, че дават тези защото са в основата на конфликтни ситуации, а не заради шансовете с Виктор.

# 132
Пък после ще се филмира, че сте вече годеници, ще вземе да ти вдига стойки, драми, кроене на общи планове и имена на бъдещите ви деца...+ списък с гости за сватбата.

То това най-малкият проблем. Като почне да ти реве на другата сутрин и те моли да говориш с баща ѝ, а той я изхвърли на улицата с дрехите в кесии от БИЛЛА и няма къде да отиде, та се принуждаваш да я вземеш у вас за няколко дни, докато чичото се успокои... а тя вземе да ти предекорира жилището и да си кани приятелки, да сте се запознали, че ѝ е важно Мъжът ѝ да се разбира с приятелките ѝ...

Цял филм е. Не, мерсаж. Grinning

# 133
  • Далечният изток
Ехеее, айде де, всички сме имали първи път.... чак пък толкова...

# 134
Олеле, Зиги, какво си преживял!!!
 Но все пак е много мило.

Общи условия

Активация на акаунт