🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #6

• 84 978
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 150
Зад Марта трябва да е точно Дениз, винаги в ролята на неразпознатата. Joy

# 151
Зиги, какво има да я учи, природата си знае работата. Животните да не би някой да ги учи? Това да не е готвене, за да се учи!

Да, да. Няма кво да се научи. Талант има в секса, Елвира-та, както и в поезията. Вичко ѝ се отдава. Пу-пу.

# 152
Аз и Денизка не виждам
Денизката ми се струва, че е най-горе между Зори и Габриела.

# 153
  • София
Като я гледам и чета какви са й идеите, можр да се окаже много талантлива. 

# 154
Като я гледам и чета какви са й идеите, можр да се окаже много талантлива. 

Сертификат ще ѝ издадеш ли? Ако пускаш притера, напечатай и за мен един. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 155
  • София
Само ако си непорочен ще ти издам сертификат. Сега си помислИ внимателно!;)

Но иначе си прав.
Елеира и сценаристите прекалиха с историята все едно крие богатството на света. Накрая просто исках да свърши с признанието.

Последна редакция: пн, 21 мар 2022, 00:41 от Andariel

# 156
Само ако си непорочен ще ти издам сертификат. Сега си помислИ внимателно!;)

Кви са тия условия ся? Аз исках като Зори да мина - мама да ми плати "входа". Smiley

# 157
  • София /Абсурдистан
Ама защо толкова се връзвате на идеята за девицата Simple Smile Най-вероятно е това да е само за шоуто.

# 158
  • Далечният изток
Анди, някои хора си имат нужда от учене и напътстване. От опит...

# 159
Ама защо толкова се връзвате на идеята за девицата Simple Smile Най-вероятно е това да е само за шоуто.

Щото ако селото я е минало, дет' се вика, и тя каже, че е девствена, ще гръмнат всички сайтове и клюкари. Аз още не съм чул един да се е похвалил, макар и анонимно, да я е "оправил".

# 160
Браво на вас! Пък на мен ми е студено и съм се навлякла... Човек докато стигне до гащите ми бая зор ще види... Smile
Това ми напомни за един приятел: "жената се е навлякла като космонавт, докато я разопаковам, забравих защо съм се захванал". Какви времена бяха...а сега кой по гащи, кой без, кой по парфюм, кой по татуировка...
Сетих се за колежка,  дето се налагало да спи няколко нощи при колега,  докато я приемат на общежитие. Та тя на третата вечер му казала, че му има вече доверие, ще свали якето и ще спи само по анцуг. 😄
Много странна снимка на фона на мистър Грей,  интересно филмът ли е повода за сбирката?! Не мога да разпозная тази между Блага и Ния.
А фактът, че Александра я няма дали не означава, че тя е избраницата?

# 161
Не мога да разпозная тази между Блага и Ния.
Дениз, без грим е.

Зад Марта трябва да е точно Дениз, винаги в ролята на неразпознатата. Joy
Да.

Денизката ми се струва, че е най-горе между Зори и Габриела.
Не, със сигурност не е Дениз, но коя е?

# 162
При вторична инспекция ми се струва, че Дениз май наистина е отгоре, ако вземем предвид и, че Габриела е там. Със сигурност има 1, която не е от предаването, въпросът е коя точно.

# 163
  • Далечният изток
Венета и Ева ги няма също.

# 164
Не знам коя коя е, ама много евтинджос за звезди са се облекли. И на професиите им не отговарят тея тоалетчета тип H&M

Общи условия

Активация на акаунт