🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #6

• 84 936
  • 2 158
  •   2
Отговори
# 780
Е, тоя па... Все да е отгоре като мазнината. Да не и е отнел той девствеността, та е толкова категоричен?!

# 781
  • Terra incognita
Ха, де 🤨

# 782
Тия дами изброени от Сиромахов, ако ги затворим в една къща не за 2 месеца, ами за 1 седмица и са се изпотрепали буквално. Кудкудякането на част от упоменатите госпожи и без това ми идва много и на интервюта.
Та... след скандалите на тези уважавани, извисени госпожи, Александрините истерии ще ни се видят китка. Направо роза ще ѝ подарим.
Само ми е интересно, господин Сиромахов коя кандидатура за морално извисен Ерген ще предложи за втори сезон. Thinking

# 783
# 784
Само ми е интересно, господин Сиромахов коя кандидатура за морално извисен Ерген ще предложи за втори сезон. Thinking
На шефа му! 🤭

# 785
  • Terra incognita
Любим филм. Пениуайз е един път 🤡

Последна редакция: ср, 23 мар 2022, 23:06 от VickyTaylor

# 786
Картинката на Тарталета е 🔝🔝🔝🔝
Мани зъбите, ами цялостното изражение

# 787
Пениуайз хваща окото на фотото. Момата не.

# 788
  • Terra incognita
Аз си мислех, че ми прилича на Пришълецът, но сравнението с Пениуайз е топ

# 789
  • София /Абсурдистан
Ма моля ви се, предупреждавайте като решите да плашите, стреснах се  Simple Smile

# 790
  • Варна/Лондон
Здравейте, признавам, че нямам време да чета темата, а знам, че е много по - забавно тук, отколкото в оня кокошарник, но с риск да ме отрежете , да питам:-След G - точката има друга изгонена? Вчера или днес по някакъв анонс на БТВ се спомена за интервю с последната изгонена, но не Зорница а.. Няма да я напиша, да не е спойлер, а аз предаване с друга изгонена след нея не намирам, но нали заради Бойко и извънредните новини се насметоха. Та има ли предаване или е гаф на анонса за интервюто?

Последна редакция: ср, 23 мар 2022, 23:25 от Джеронимо

# 791
Гледах ценоразписа на Зорито и сега разбрах защо цената на олиото толкова се е покачила (вероятно превантивно). Ами хората я наемат лятото по светло да пази слънцогледовите насъждения. На час по толкова хиляди....и после скачат цените Wink

Ако от нЕкой бостан/нива ги наемат вкупом все моми, не само пилета няма да ядат дините, ами насажденията може да спрат и да растат обаче от уплаха.

# 792
влюбена съм във виктор

# 793
Holden, да те включваме като резервен играч и да те пращаме в санаториума. И без това ако Капитонова излезне победителката...... ще е малко чувствително в геополитическата обстановка. Можем да те пратим и да презапишат няколко епизода. Joy Joy Joy

Не е лошо на възлюбения ти личното име да го пишеш с главна буква. Нали флуиди там протичат към онзи човек. Wink

# 794
викиту има уникални бели зъбчета

Общи условия

Активация на акаунт