🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #6

• 83 510
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 885
Направи ми впечатление как Венета уж под прикритието на ролята на неуравновесена алкохоличка,доста случки подкладе.Скандала след като Блага си свали гащята,разрева Карина,после на играта “не се сърди”,а сега ще отваря очите на тъпата БонбонА.
Да! Да!! Нали?! Уж добричка, наивна, а как ги завърта, сами не се усещат тия патки. И за Карина и беше много мъчно, че загубила майка си, ама ръчка докато я разстрои и разреве. Само че, под прикритието на шумна глупачка, номерата ѝ трудно ги забелязват!

Венета е дупничанка. Това се серт хора.
Не е серт думата, ама хайде. С купища такива работя, такъв талаш са 90% от тях...

Аха, начи на Сашка титлите са от някоя като на Зори фирмата, на промо от 900 на 90$ за бърз курс диплома дава... Ми аз имам приятел с Учебен център, на някой нещо, ако му трябва, да свирка. Човека поне курса провежда как си требе.

Последна редакция: чт, 24 мар 2022, 18:44 от Анонимен

# 886
Колкото повече напредва сезона, толкова повече си мисля, че победителка може и да няма.

# 887
дори да е истина и това е част от играта/живота/акъла. ако Венетка те работи то най-малкия ти проблем е че Венетка те работи. холдан 2022

# 888
  • Terra incognita
Алазия, не исках да използвам друга дума, за да не прозвуча грубо Grinning обаче е факт, че на хората им бяга центровката.

# 889
А и в турските сериали актрисите винаги са много добре гримирани, така че със сигурност имат специалисти в Турция, но не са ги наели за Ергена! 😀

Бонбонова е страшна професионалистка в това клипче. Личи й, че има опит в тази сфера. И пак да попитам тя с какво се издържа? От снимката семейството й ми изглежда съвсем обикновено.

# 890
Цитирам инфо от Ladyzone за професиите на момите:
Александра Гърдева.
Занимава се с арт терапия и регресии. Тя завършила тримодулно обучение за основно ниво хипноза, трансперсонална хипнотерапия и е мастър за регресия и прогресия. Занимавала се е професионално с констелации.

# 891
Не знам дали е от опит, някои хора имат вроден талант да позират.

# 892
ДАНО тези 7 рози утре да не са като онези от по-миналата седмица 😂.Дано да означават точно това,че ще останат само 7,щото ми писна да ги гледам някои как си живучкат на ол инклузивА без пАри 🤣.Бе нЕма ли вариант ергенин към 50-60 да търси дама да си изживеят старините заедно,че ми се ходи на турската Ривиера за 2 месеца без пари. Като не държа точно на турската,ще се прежаля и за френската. 😁

# 893
Оф да ви кажа честно аз в началото на предаването тайно се надявах, че в това предаване ще видим момичета, които залагат на флирт, чар, интелект, но с промото за 2ри епизод ми стана ясно, че това е Биг Брадър.
Тук мисля, че тоя Ергенина щом е избягал от случката явно и той е яко безхарактерен. Много мило в някой ситуации не върви явно и реши да избяга. Бухахаха

# 894
Това не зная дали е пускано в темата.
Ето ви го ергенът в рекламата на брускети Марети.

# 895
Да, пускаха го..но аз тогава не го гледах, та благодарско за линка...

Да мина да взема ини марети за довечера ли ..

# 896
Цитирам инфо от Ladyzone за професиите на момите:
Александра Гърдева.
Занимава се с арт терапия и регресии. Тя завършила тримодулно обучение за основно ниво хипноза, трансперсонална хипнотерапия и е мастър за регресия и прогресия. Занимавала се е професионално с констелации.

Гери, ти ми действаш на някакъв център, който само вицове ми подава. Сега Александрината трудова повинност като прочетох и на прима виста -

-Моят е антиваксър, веган и инфлуенсър.
- Бе то и моят е някакъв шушляк без кинти, ама не мога да го кажа толкова засукано като тебе.
...........................................

# 897
А и в турските сериали актрисите винаги са много добре гримирани, така че със сигурност имат специалисти в Турция, но не са ги наели за Ергена! 😀

Бонбонова е страшна професионалистка в това клипче. Личи й, че има опит в тази сфера. И пак да попитам тя с какво се издържа? От снимката семейството й ми изглежда съвсем обикновено.
А познай де. Момичето работи върху себе си ... и вероятно върху не един и двама богати мъже.

Иначе на мен Блажка ми е симпатична, не ми изглежда и циганка. Да се вземат с Виктор, той също я хареса.

# 898

А познай де. Момичето работи върху себе си ... и вероятно върху не един и двама богати мъже.

Иначе на мен Блажка ми е симпатична, не ми изглежда и циганка. Да се вземат с Виктор, той също я хареса.
И на мен ми е симпатична външно, но няма дълбочина, доста повърхностна, но то май всичките са такива, голям избор няма.

# 899
Названието "Кръгът на великолепната жена" ме кара да взема едно дърво и да се развъртя наоколо:

Общи условия

Активация на акаунт