🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #6

• 83 239
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 1 965
Начи... юнаците в квартала, съучениците на Виктор и въобще цялото това поколение, мина и все още минава през пустото BMW, което не е марка кола, ами е диагноза! Добре, че един по един ги сменяват, щото и читави не са като коли.

# 1 966
  • Terra incognita
Стига де! И ние сме на тази марка 🤭
Но не е уона би модел. Семейно возило.

# 1 967
  • Далечният изток
И какво има в тази книга? Само не му казвай, че са стихчета. Ето затова не бива да поощряваме някого от любезност. В един момент запопва да си вярва
Ама тя Елвира издала книга. Може и да сте коментирали назад, но сега видях в ИГ - "Вярвам в чудеса".
И стихчетата, как...

С тази книга искам да помогна на хора като мен, хора които си мислят, че само те имат проблеми. Тук ще откриете един жизнен цикъл, нещата през които минава всеки от нас - от щастие до тъга, от любов до разочарование, от професия до реализирани цели, от самота до вяра. Както и стиховете написани в “Ергенът”. Желанието ми е да Ви покажа, че преминаването през тези чувства и емоции е част от пътя на всеки човек. Стиховете ми са писани, докато съм опитвала и от сладкото, и от много соленото, докато съм вкусвала от специалитета, наречен „живот“. ❤️
Всеки един стих е посветен на събитие от жизнения ми път. Именно затова след всяка творба има и питане към читателя - въпрос за себепознание, въпрос който може би всеки си е задавал, но е отлагал времето за отговор. Въпрос, който ще Ви накара да се замислите и да се разкриете пред себе си, да отворите душата си и да изразите емоциите си. А след време, когато книгата вече е хванала прах и страниците са пожълтели, може би ще я отворите отново и тя ще Ви проговори, за да станете още по-добри.

# 1 968
Ако Сашка наистина е погледнала на себе си критично след участието - супер. Аз обаче се съмнявам.
Относно приятелството им с Ева - снимат се заедно насам-натам след шоОто, ама според ме искрено приятелство няма. Сашка е егоцентрик и би харесала всеки, който не ѝ пречи на егото. За какво е изтърпяла Ева в предаването, защото в била със Сашка (ето пак около нея се върти казуса): ами аз гледах някакъв лайф на Ева, в които обясняваше, че не е била кой знае колко засягана и скандализира вътре. Щом тя самата така твърди, струва ми се неуместно Сашка да я превръща в жертва 😃😃😃
Тая история с обидите и извиняванките вече я коментирахме. Евала, че е приела извиненията, ок, не е нужно да контактува с тях. Ама да продължава да го коментира, май май тя си прави яко ПР на стари пикантерии. Трябва имиджа на жертва да се подържа, че чак и други хора покрай нея и те жертви

# 1 969
Моето мнение е, че Виктор не е там да дири ничия любов, а да вземе един хонорар за участие.Дамите, явлили не на кастинг, също са там, с цели свои.Но пък егото на всеки работи и се получава нишка сюжента, която ние тук да нищим.

# 1 970
Сериозно ли Елвира занимава хората с проблемите си и как е намерила пътя към изцелението...?ЖДНБ!
Само първото изречение прочетох.Не мога да си причинявам излияния цели фермани.Simple Smile
Ева не я намирам за умна,приемлива-да.Но с такива пози и физиономии,неискрена ми изглежда,играе постоянно когато камерата е насочена към нея.
Сашка онеправданата всички криви,само тя -примадоната...оф!

Последна редакция: сб, 26 мар 2022, 14:20 от Amber*

# 1 971
И за брат ми, и за други членове на родата беше кола по едно време, за щастие всички се отърваха от това прехвалено нещо, което е много недомислено технически и не е за нашите пътища, но да не се отклоняваме от темата. Както знаем, тук разбираме от всичко! 😁

# 1 972
  • Далечният изток
Сериозно ли Елвира занимава хората с проблемите си и как е намерила пътя на изцелението...?ЖДНБ!
Само първото изречение прочетох.Не мога да си причинявам излияния цели фермани.Simple Smile
Скрит текст:
Ева не я намирам за умна,приемлива-да.Но с такива пози и физиономии,неискрена ми изглежда,играе постоянно когато камерата е насочена към нея.
Сашка онеправданата,всички криви,само тя -примадоната...оф!

Още по-дълго е излиянието, аз доста съкратих...
Не разбирам писателка ли е, психолог ли е?!

# 1 973
Досадна глупачка е и не знам защо ѝ поощряват литературните напъни с качество на детска диария!
Мечтата ѝ била да издаде книга. Сега ще си повярва, че заслужава и Пулицър!

# 1 974
  • Terra incognita
И за брат ми, и за други членове на родата беше кола по едно време, за щастие всички се отърваха от това прехвалено нещо, което е много недомислено технически и не е за нашите пътища, но да не се отклоняваме от темата. Както знаем, тук разбираме от всичко! 😁
Чак пък недомислено технически 😃
Не караме по нашите пътища 😉

# 1 975
Да, недомислени са!
По чуждите пътища може. Освен това, по правило: мъжете, колите, децата и домашните любимци на съфорумките са изключение каквито и да са! 😆
Но тъй като под натиск, на мен ми предстои покупка на BMW тройка, всъщност се оплаквам.

# 1 976
Тази Деница четох, че била на 40 🤣
1988 г. е раждана
Не е възможно да е по-малка от мен.
Аз също не мога да се похваля с ген, но Деница изглежда поне на 40.

# 1 977
Е, сега... Изтеглила е късата клечка жената. С тия очички на басет... Защо ѝ слагат молив на долните мигли, та става още по-страшно, не знам. На Люса трябва да слагат да и затворят малко очищата, че са като паници, а не та тия малки тъжни оченца, да ги схлупят още повече.

# 1 978
Деница с кърдава коса много ми хареса.
Глесах накаква Минимална част от гостуването на Габриела в Култ днес. Много странно защо се опитват да я направят толнова известна вече или годеника диамантите я бута.

# 1 979
Ще ви досадя още малко с темата за Вичка-бричка 😃😃😃 Вие се шегувате, че от всичко разбираме, ама наистина неестествено много се интересувам от коли (баща ми си пада по коли, а па аз съм единствено дете и така тръгна от малка). Изобщо не искам да обидя марката или на някого колата. Харесвам БМВ, не мисля, че са технически слаби, макар и да не са ми любими. Не бих се спряла на тоя модел, ГТ колите не са много за тука. Пазарът на коли втора ръка в Бг е много куриозен - много луксозни марки, но стари и изхабени. За мен е доста странно как хора с неособено цъфтящ стандарт искат да карат скъпи коли, за да имат определен имидж. За моето 90тарско поколение е много често срещано това. Живея на квартира, карам от заплата до заплата, ама искам БМВ. Вичката и той така

Общи условия

Активация на акаунт