🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 5 (20.03 - 27.03) 🌴

• 32 862
  • 786
  •   1
Отговори
# 465
  • София
И мен ме издразни Карина като се жалваше снощи. Скинари срещнала,  колко уникално. Бтв, децата в училище могат да се подиграват за всичко, цвят, ръст,  тегло, очила, зъби, вси-чко! И като иска да живее сред себеподобни, кой я спира? Не искала да се състезава за България, ми ок, ама май другите държави си имат повечко атлетични като нея, та едва ли ще се вреди, голямата спортистка. И все пак има 2 родини, нали така? Защо не живее със семейството на баща си? Аз например нямам този избор, да ревна сега, че съм дискриминирани, що ли?

# 466
Кой набор е Карин?Имам приятелка виетнамка,живееща цял живот в Люлин,предполагам повечето от вас знаят че там има арийска общност,никога не е била подигравана или заплашвана нещо,90 набор е.Толкова търси внимание и оригиналност тази,много ме дразни от началото.Дори и на финал,не мисля че ще спечели.С една груба сила не става,на втория етаж има само схеми,не и истинска стратегия.

# 467
Много ви моля да не подхващаме тази тема. Кой вярвал, кой не, някак не е редно.

# 468
Между другото с риск да подразня съфорумките, които си мислят, че участниците са излишно поставяни на пиедестал, защото се държат добре със зрители в социалните мрежи, искам да похваля колко мила беше Александра в инстаграм. Тя го раздава по-тиха от други участници, но чете момичето 😁

Нямам търпение до епизода. Даже приятно се изненадах, че епизодът е днес, защото си мислех, че е четвъртък. Доста богат на екшън ще е. Първо съвета, а после и играта с Драго. Като гледам и Джулиана ще падне жертва на някакви нападки.

# 469
  • Варна
Ами,Алекс, ако четеш, да знаеш, че много те харесвам като човек, вчера плаках с теб, заради победата ти и много искам да спечелиш този Сървайвър, силна, борбена и хубава жена. Успех.

# 470
Абсолютно ѝ вярвам на Карин. За подигравките, за обидите и за премълчаното пред майка ѝ. А думите ѝ бяха, че в състезанията ѝ липсва патриотичен плам, бяга за себе си и хората с които работи, не че не иска да се състезава за България.
И докато разказваше, Ганка отново се включи с по-голямата си драма относно белега, който аз дори не бях забелязала и най-голямата ѝ болка, че за бала била с рокля с ръкав...Някак все избира да е в ролята на страдалец.

# 471
Хайде и аз идвам тук, за да коментирам формата, тъй като във ФБ почти няма активност в страницата, а тук ми изглежда много приятно местенце.🤗

Мисля,че накрая от Бтв ще сe усетят,че само в Бг мама може да им спасят сървайвъра и ще вербуват Дявола и Bengun за допълнителна активност:)

Извън шегата...довечера ще ми е интересно да видя дали лицето на Ванко пак ще се покрие с капчици пот на съвета.Ванко и Доктора би бил интересен дуел.И двамата са почти на едно ниво физически,и колкото и да е странно, за мен ,са малко като близнаци-и двамата са големи егоисти.Казвам странно,защото Лъв и Козирог са доста различни.Ванко е суетен и горделив и обича да е в центъра на вниманието.Докторът пък не обича да изпъква и предпочиташе да се движи към финала, без да го забелязват много много.Алекс си го хареса,той не и се е натискал.И това го изкара на преден план-нещо,което беше в разрез със стратегията му.

Последна редакция: ср, 23 мар 2022, 19:35 от Ricko7

# 472
  • София
Дам, изтрепват се да са жертви. Излишно губене на ефирно време, възможно ли е от продукцията да им задават тези теми за разговор? Както и историята на Ганка с продавачките.

# 473
Аз разбирам Ганка, защото също имам белег. Голям комплекс си е, особено като всеки те гледа и пита какво е това, а ти си тийнейджър. Или като почнат подигравките. Реално не е голяма драма, да, но от позицията на зрял човек. Който не е преживял нещо, не може да разбере какво е.
Вярвам и на Карин. Не съм расист в никакъв случай, но се хващам понякога да казвам за някой 'черната/мулатката' без да влагам никакво лошо чувство, но за тези хора това е обида. Като бях в САЩ всички ме предупреждаваха да не кажа случайно някъде 'негър', да не ме нападнат на улицата. Съвсем нормално е да се е чувствала дискриминирана, особено като по-малка. Децата грам нямат филтър.

# 474
В списанието Биограф изпълнителният продуцент Ангелина Белчева е описала много подробно за сезона, за избора на хората вътре, за времето, за избора на локация, за разделното събиране на отпадъци и засаждането на растения, ако нещо е унищожено случайно, за абсолютно всичко. Много е интересно. Карамазов също има доста отделено време. Както и разбира се Ваня Дж.
Мога да снимам или да препиша разни неща, ако ви интересува.

Ако може без  Джаферович

# 475
За идола по лайфовете казваха (Ивайло напр.), че постоянно са го търсели, просто няма време да показват това.. Не мисля, че Иван го е намерил, снощи епизодът свърши като тръгваха за съвет. Обикновено ни правят  наблюдатели хронологично.  

Карин хубаво се ядоса на Анелия, но накрая едва ли не я обвини, че заради нея е пуснала пръта, това беше тъпо.. приемаш поражението и точка, не търсиш външна причина.
Bengun, дано ти отговори за идола, макар че може и да й хареса това предположение и да си го открадне и да каже, че е било точно така, пък всъщност да не е. Simple Smile

Аз гледам като свърши и много се радвам, че почти светкавично след края се появява на сайта, към 22:35 спокойно може да си го пусне човек.

# 476
Имам някакво лошо предчувствие за Зоран тази вечер. Когато някой така самоуверено се хвали предварително, обикновено се проваля.
Вярва си той, че този ход ще го изкара на финал, ама Йо и Бо ще са много глупави момиченца, ако не му вдигнат мерника след тази вечер. Йоана се отказа от глас, за да вървят заедно напред, а той се извъртя като стой, та гледай. И не само се извъртя, а дори обмисля да гони Йоана.
Разбирам го Зоран, дава си сметка, че момичетата са по-близки помежду си, отколкото с него и ако загубят още една игра, той ще е следващият изгонен.
Надявам се обаче Йо и Бо да осъзнаят, че с толкова непостоянен съюзник ще им е много, много трудно след обединението. Ще ми е много интересно да се сработят с Джулката и Денис.

Личните драми и рев са ми досадни и специално снощи ми бяха като по сценарий: сега, седнете около огъня и си говорете по сериозни, дълбоки теми.
А в това време Дон Жуан се мъчи да нацели идола, ама шанс.

Мери, то още мотото на играта не са научили като хората, ти искаш за идол да се сетят.

По въпроса с популярните лица, нищо не мога да кажа. БГ-звездите са ми тъмна Индия, та ни Ванковци, ни Зорановци, ни Йоани знаех кои са, та на мен ми е почти като сезон с непознати лица.

Последна редакция: ср, 23 мар 2022, 21:04 от Дидичка

# 477
Приятно гледане на вярвам много интересен и важен епизод за играта.

# 478
Епизодът се казва Сливане,ясна е работата значи.

# 479
По въпроса с популярните лица, нищо не мога да кажа. БГ-звездите са ми тъмна Индия, та ни Ванковци, ни Зорановци, ни Йоани знаех кои са, та на мен ми е почти като сезон с непознати лица.
Е, да, ама ние тук сме си едно голямо село и се знаем до девето коляно, в повечето случаи и с всичките си номера...

Общи условия

Активация на акаунт