🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 5 (20.03 - 27.03) 🌴

• 32 878
  • 786
  •   1
Отговори
# 525
E, те пък Анелия и Гани на каква база се оплакват изобщо? Сори, но те до тук имат страхотен късмет в играта, ако и на тях на два пъти им се случваше събитията да ги отделят една от друга щях да ги питам няма ли да си правят нови уговорки и да търсят начини да останат.
На Мила, а и не само на нея най- голямата й грешка е, че много споделя.
На Зоран плана си му мина по мед и масло. За острова, обаче мисля че Иван ще бие Драго.

# 526
Ее, то с цвета на плочките пак спойлнаха крайния изход...

# 527
Предстоящите дни ще са най-голямото предизвикателство към Борислава и Йоана и колко реално са добри в стратегията. Могат да поемат лесния път и в комбина с другия съюз да изгонят играчи, като Джули, Денис и Алекс. Лесна работа, за да си осигурят още една сигурна седмица вътре, но като бъдат изгонени аутсайдерите какво ще се случи? Точно Йо и Бо ще станат лесна плячка за ганките.

Ако наистина ги бива в стратегията, ще придърпат Джулиана, Алекс ,Мила и Денис към себе си и ще почнат да гонят другия съюз. Тогава дори няма да им трябва гласа на Зоран.

# 528
Драго е  по едър и тромав - ще падне.

# 529
Е, то нямаш и пет минути от предишните реклами...

# 530
Много искам Драго да победи.

# 531
  • софия
На мен започна да ми става безинтересно от толкова женски коалиции и гонене на мъже. Накрая само Зоран ще остане 😂 Мила няма да я коментирам...

# 532
Драго печели. Щом показаха как уж не се справя и му падат всички плочки

# 533
Много искам Драго да победи.
На мен Драго ми е много симпатичен, но съм за Док. Защото в негово лице виждам играч, който ще направи играта по-интересна за нас като зрители в обединеното племе. За разлика от Драго.

# 534
  • София
Ама и Бо какви ги приказва - почти 100% доверие имала на Ванко.... Наистина ли го чух това?!?

# 535
Много са на гъсто на Драго плочките,дано ги разреди.Иван е по висок и дългите крака ще са плюс.Но пък физически Драго е по силен според мен.Май до сега не съм се вълнувала на дуел така,този с Милен беше предизвестен за мен за съжаление.

# 536
Играта е подбрана обаче много добре. Напълно подходяща и при дуел между мъж и жена. Браво на Продукцията.

# 537
  • София
Зоран го признах!Истината е, че в началото, когато ги попръжваше на килограм, ми беше антипатичен, но към днешна дата обърна мнението и го харесвам - мисълта му, как си играе ходовете, социалната игра (Бо искрено му симпатизира, Йо е по-пресметлива) и най-вече как се разчуства за семейството си - личи си, че много се обичат със Силвия!

От днес вече го виждам на финал👍

Сегашната игра е идеална -и двамата са високи, слаби, с дълги крака, единият е спокоен човек по натура, вторият е хирург все пак, стабилна ръка. Наистина оспорвана битка, която няма как да е "дадена" на някого от тях!

Последна редакция: ср, 23 мар 2022, 23:03 от Velina25

# 538
Да не ви се налага доктора да ви шие,една с друга няма еднакво разположени плочки 😂.

# 539
Уха, браво Драго!

Общи условия

Активация на акаунт