Револют

• 121 844
  • 1 131
  •   1
Отговори
# 1 095
Благодаря за линка. Беше ми много полезен. Hug
На въпроса мъжът законен ли ми е, не е, живеем незаконно на семейни начала Joy
Опцията "докато не те хванат, можеш да зареждаш с чужда карта" нещо не ми харесва.
Ние още не сме му направили Револют, защото той чака издаването на новата му лична карта, но определено ще преосмислим варианта да е само на негово име.

# 1 096
Аз си зареждам директно от картата на мъжа ми, поне 2-3 пъти в месеца. Той само потвърждава от неговия тел.
Това, че все още не са предприели мерки, не го прави по правилата. Чужда карта = чужди пари = голяма вероятно от злоупотреба Затова и в условията на всички банки пише, че не е позволено да се преотстъпва картата.

# 1 097
Ще спра тази практика, докато е време.
Да, законен съпруг ми е Simple Smile

# 1 098
Сега как ще зареждаме от дебитната като не може левове?

# 1 099
Може да се добавят пари в Евро баланса в Револют. И при плащане с карта сумата се тегли от него. Но превалутира по техния си курс, а не по фиксинга на БНБ. А зависи и с каква карта се зарежда Револют, защото и там може да се получат курсови разлики и/или такси.

# 1 100
Демек да не плащаме с карта Револют в магазин до догодина?

# 1 101
Здравейте. До сега използвах виртуална карта на револют, от скоро физическа няма и месец. Днес се опитах да си изтегля малка сума от банкомат, но приложението ми изписа, че ще бъде отказана, защото е достигната максималната сума за теглене. А това ми е първо теглене и то е далеч под лимит. На какво се дължи, на определената банка банкомат или нещо с револют? Банката беше ОБ.

# 1 102
На съобщението, което Револют разпрати на всички. След 27.11 се прекратяват действия в BGN.

# 1 103
На съобщението, което Револют разпрати на всички. След 27.11 се прекратяват действия в BGN.

Не е ли само за изпращане на пари към приятел или ибан, за тегления мисля, че не са споменали?

# 1 104
Сега как ще зареждаме от дебитната като не може левове?
Зареждането с BGN не е спрямо. Вече се писа, че просто излиза някакво предупреждение, което е грешно. Вчера заредих 500лв. без проблем.

# 1 105
Вчера заредих 500лв. без проблем.
Вчера си беше 27-ми.

# 1 106
Вчера заредих 500лв. без проблем.
Вчера си беше 27-ми.
Току-що пробвах отново и заредих 50лв. в Revolut. Ти пробва ли или само си пишеш?

До 16.12. ще могат да се зареждат левово и ще влизат левове, а от 17.12. ще се зареждат левове, но автоматично ще се превалутират в евро. Това е.

# 1 107
При мен и при колега още като се цъкне на Add money казва, че не може да се добавят пари в BGN.. Може да не важи за някои потребители, или да зависи дали е с Андроид или е iPhone. Или дали е имало някаква наличност в лева преди 27-и, моето салдо беше 0.

# 1 108
И аз не мога да добавям пари в Револют.

# 1 109
  • BG-DE
При мен може, баланса на левовата ми сметка е 0.46лв, с андроид телефон съм 🙂

Общи условия

Активация на акаунт