Револют

• 121 844
  • 1 131
  •   1
Отговори
# 1 110
Вчера заредих сума в лева. Не позволи изращане в лева, превалутирах и изпратих в евро.
Иначе все още можете да добавяте пари към сметката си, както обикновено.
Когато заредите сметката си в лева, сумата автоматично ще бъде конвертирана и ще се появи във Вашата сметка в евро по фиксирания курс от 1.95583 лева за 1 евро, без допълнителни такси.

# 1 111
  • BG-DE
Искате да кажете, че вече нямате левова сметка в Револют? Аз все още имам такава 🤔

# 1 112
Аз си имам сметка в BGN. Пишеше, че ще я закрият на 17.12
Ето това съобщение излиза като натисна "Add money"

Натиска се "add money in BGN" и воала, праща ви на същото място, на което и преди 27.11
Вчера си мислех и го написах в някоя от темите, че съм натиснала "Got it" и ме е пуснато напред, но не е било то, а "add money in BGN"

# 1 113
  • here and now
Не, че някой пита, но току що платих в лева в сайт. Имах си левове в сметката.
И при мен е като при Minnie.Mouse, но не заредих, че имам.

# 1 114
При мен и при колега още като се цъкне на Add money казва, че не може да се добавят пари в BGN.
Попитай в чата. Може би е грешка от тяхна страна.

# 1 115
Не знам какво спорите, пише го в револют, пише, че от 27ми няма да може да се пращат пари в лева, а на 10ти спират и входящите. Останалото са някакви бъгове и бих се консултирала.

# 1 116
Ето при мен как е, не може да се зарежда в лв.

# 1 117
Според мен е бъг, при мен също няма проблем, може нещо да се е объркало с промените, бих им писала.

# 1 118
С какви телефони сте тези, които не можете да зареждате? Не е нормално това.
А пробвахте ли това, което Minnie.Mouse написа в другата тема?
И на мен ми излезе същото съобщение, натиснах "Got it" и ме пусна да си заредя с левове сметката.

# 1 119
И при мен вече е като при Deva. А като натисна "Got it" нищо не се случва. Не ми е проблем, само споделям.
Аз съм със Samsung S25+

# 1 120
Това на коя стъпка идва - преди или след избор на средство за зареждане? Евентуално да опитате да заредите с Google Pay

# 1 121
Като кликна на add money. Не мога да стигна до избор на платежно средство.

Дописвам. Като отида на евровата сметка и искам да добавя пари, сменям валутата на лева и така успявам да заредя пари. Отиват си в левовата сметка.

# 1 122
И при мен е като при Дева. Питах в съпорта. Казаха банков превод. Така, че направих  SEPA превод от дебитната си карта.

# 1 123
SEPA превода ги добавя в евро и ще се превалутират по техния си курс ако се плаща нещо в лева.
Горният метод на Minnie.Mouse работи и при мен.

# 1 124
На мен все още ми е активна BGN сметката и заредих преди малко и не ми е излезнало черното съобщение. Да видим до кога.
Аз си дърпам от Myfin  с Gpay. Муfin е бг вариант на револют и го ползвам заради БГ  IBAN ( а и със съпорта си говоря на бг) и основно с нея шаря по хранителните магазини и аптеки.

Общи условия

Активация на акаунт