Револют

• 129 600
  • 1 220
  •   1
Отговори
# 1 185
  • here and now
Преди няколко месеца последно зареждах и нямаше.

# 1 186
Здравейте ! От няколко дни се опитвам да захраня сметката си и постоянно изписва “ Превишаване на лимита за трансакция”, а повече от месец не е захранвана. До сега не е имало проблем, доста по-големи суми са постъпвали.. Попитах чат асистентът им, отговори ми, да пробвам след 24 часа, лимитите се нулирали автоматично… Няколко пъти по 24 изчаках и пак същото. Пробвах да заредя и на друг човек сметката и при него изписа същото. Картата е на Първа инвестиционна банка, ако има значение.

# 1 187
  • BG-DE
Опитайте с по-малка сума

# 1 188
Здравейте ! От няколко дни се опитвам да захраня сметката си и постоянно изписва “ Превишаване на лимита за трансакция”, а повече от месец не е захранвана. До сега не е имало проблем, доста по-големи суми са постъпвали.. Попитах чат асистентът им, отговори ми, да пробвам след 24 часа, лимитите се нулирали автоматично… Няколко пъти по 24 изчаках и пак същото. Пробвах да заредя и на друг човек сметката и при него изписа същото. Картата е на Първа инвестиционна банка, ако има значение.
Преинсталирала ли си приложението в този месец?

# 1 189
Не. Банковата карта беше левова, вече превалутирана. Имам и карта с еврова сметка и от там се получи захранването. Значи проблема е в превалутираната карта.
Преинсталирала ли си приложението в този месец?

# 1 190
Пробва ли да изтриеш картата като средство за захранване и пак да я добавиш? Имах същия проблем с карта на ТБИ след превалутирането. Изтрих я, добавих я пак и проблемът се оправи.

# 1 191
Току що заредих от ТБИ, никакви данни не съм променяла.

# 1 192
  • СОФИЯ
Здравейте ,не съм ползвала револют много време,съоветно имам нови документи за самоличност и нов телефонен номер,но не мога да се регистрирам,нито да вляза като съществуващ потребител ...имате ли идея какво мога да направя?

# 1 193
Здравейте ,не съм ползвала револют много време,съоветно имам нови документи за самоличност и нов телефонен номер,но не мога да се регистрирам,нито да вляза като съществуващ потребител ...имате ли идея какво мога да направя?
Какво ти изписва?

# 1 194
И аз не мога да заредя от картата на ДСК. Превалутирана е, проверих. Изтрих я, но сега пък не мога да я добавя...
Утре пак ще пробвам, не очаквах такива проблеми.

# 1 195
  • СОФИЯ
Какво ти изписва?
Стигам до "Акаунта е закрит "

# 1 196
... Стигам до "Акаунта е закрит "
Значи забравяш за Револют

# 1 197
Скрит текст:
Какво ти изписва?
Стигам до "Акаунта е закрит "
Затворили са ти акаунта, поради някаква причина. Най-вероятно не са предоставени документи(примерно ЛК, документ за произход на средствата и т.н.). Пиши им support@revolut.com за да разбереш причината и какво може да се направи.

# 1 198
За коя карта ще гласувате?

"Изберете и поръчайте любимата си виртуална карта безплатно, за да имате възможност да я държите в ръцете си през 2026 г..
Всяка поръчка на виртуална карта е 1 глас. Дизайнът с най-много поръчки ще спечели."

# 1 199
  • София
Здравейте,
искам да попитам някой ползвал ли е Револют в Тайланд?
Може ли да се тегли от банкомат и да се плаща в магазините там?
има ли такси?

Общи условия

Активация на акаунт