Пъзели 39

• 21 555
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Vese, жалко за хубавия пъзел. Дано другите не са така.

Stensfild, съмнява ме някоя да се е оставила без нищо за редене и да бърза. Grinning Реди си спокойно с цялото удоволствие от пъзелите.

# 601
Добре, решено. Като наредя Плажа го пращам кой иска да е първи, може би Варна , да отворят сезона.

# 602
  • София
Аз не знам вярно някой да няма нищо за редене Simple Smile мен ме чакат два в Озон днес да си ги взема. Вчера видях че имам един или два нови в колата скрити под други глупости. А нещо нямам муза за редене.

# 603
Еми, аз нямам Blush последно редих зарзавата, от тогава не съм помирисвала пъзел. Нямам търпение днес да ми докарат поръчката, понеже съм тарикат ,пуснах доставка до вкъщи Blush

# 604
  • Варна
Добре, решено. Като наредя Плажа го пращам кой иска да е първи, може би Варна , да отворят сезона.
За колко дни обикновено редите пътуващ пъзел? Бих искала да се включа, във Варна съм, но редя бавно, понякога хич не славно.

# 605
  • София
Еми, аз нямам Blush последно редих зарзавата, от тогава не съм помирисвала пъзел. Нямам търпение днес да ми докарат поръчката, понеже съм тарикат ,пуснах доставка до вкъщи Blush
Вени кажи какво ти се реди ще ти пратя нещо. Аз отдавна не съм разчиствала и имам страшно много.

# 606
  • София, България
За колко дни обикновено редите пътуващ пъзел? Бих искала да се включа, във Варна съм, но редя бавно, понякога хич не славно.

Няма никакви ограничения, аз по стечение на обстоятелствата го редих Зарзавата 14 дни и повече, заради карантина и после 4-5 дни го мотах.

# 607
Вени кажи какво ти се реди ще ти пратя нещо. Аз отдавна не съм разчиствала и имам страшно много.
Много ти благодаря за предложението,но няма нужда Hug днес по обяд ще ми дойдат 3 пъзела от Озон ,така ,щче ще има какво да редя :blush

# 608
  • София
Много ти благодаря за предложението,но няма нужда Hug днес по обяд ще ми дойдат 3 пъзела от Озон ,така ,щче ще има какво да редя :blush
Като свършат свиркай Simple Smile

# 609
Тия дни само ви чета и завиждам. Много и все красиви пъзели показвате. Завиждам жестоко, че не мога да се включа в пътуващите Grinning
Вчера свалих пъзела от гардероба да сложа още някое парченце. Сложих, но кучето реши да скочи върху него и 1/3 я нареждах наново. Тъкмо го наредих и кучето пък пусна играчка и аааааайде пак наново.... Не ми беше ден.

ПС: Кучето е живо и здраво.

# 610
  • Варна
Ако пъзелът е картинка, която ме грабва и ако е от някоя любима марка, мога и за един ден да опаткам хилядарка. Обикновено ми отнема два дни.

# 611
  • София
Добро утро и от мен. Sunglasses Пъзелът със зеленчуците е нареден, да ми пише следващия, че R-dew май имаше друг при нея. Някоя дама писа, че ми бе да го вземе, но не помня коя Relaxed
Беше удоволствие да се реди, лесен дори и за мен, приятен и релаксиращ. В интерес на истината мислех, че зелените ще ме затруднят, но се оказа, че тези жълто оранжево лимони, портокали, чушки ме затрудниха малко.

П.П. Много пътуващи пъзели се заформиха, записах се за оригамито и дивият запад или плажа, ако го смените. Айсбергът ми е иззвън възможностите Joy
Ако R-dew е съгласна ще го взема аз и после ще й го предам. Simple Smile

# 612
  • Срещу планината:)
Добро утро и от мен. Sunglasses Пъзелът със зеленчуците е нареден, да ми пише следващия, че R-dew май имаше друг при нея. Някоя дама писа, че ми бе да го вземе, но не помня коя Relaxed
Беше удоволствие да се реди, лесен дори и за мен, приятен и релаксиращ. В интерес на истината мислех, че зелените ще ме затруднят, но се оказа, че тези жълто оранжево лимони, портокали, чушки ме затрудниха малко.

П.П. Много пътуващи пъзели се заформиха, записах се за оригамито и дивият запад или плажа, ако го смените. Айсбергът ми е иззвън възможностите Joy
Ако R-dew е съгласна ще го взема аз и после ще й го предам. Simple Smile
Да, взимай, аз се извинявам на широката аудитория Smiley,че за пореден път си местя реда, ама айсберга пристигна. Тайминга е убийствен.
И другото е, че от сряда до вторник ще съм хоум офис извън София почти 99% вероятно, та ако може да го редиш бавно Laughing

# 613
  • гр.София
Не знам защо се притеснявате, че няма до поредите пъзела за 2 дни... Никой не Ви дава зор, споко. За който и да е пътуващ пъзел мисля, че трябва да се реди с кеф, а не с напрежение Simple Smile И повечето тук сме със солидна колекция ненаредени, така че няма да скучаем докато чакаме:joy:

# 614
Мен ме сърбят ръцете да отворя някой от моите, ама всички са ми шарени, пък нещо не искам такъв в момента.

Да ви покажа любимата ми Флоренцийка.
Едука, 1000 части.

Общи условия

Активация на акаунт