Пъзели 39

• 21 526
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Ако някой се интересува. От озон обявиха Пъзелмания Simple Smile

Отивам да видя с кои пъзели ще е ( както и мислех - Black sea)

Наградният фонд е под формата на ваучери за пазаруване от Ozone.bg и ще бъде разпределен както следва:

Първо място – 1300 лв.
Второ място – 600 лв.
Трето място – 400 лв.
7 утешителни награди за четвърто до десето място по 100 лв.
това къде точно го пише, не го намирам в сайта?

# 631
  • гр. София
Трети път за щастие. Дано този път си сред победителите Simple Smile

# 632
  • Варна
Пъзелът с мишока се казва Harvest festival и е на Гибсън Simple Smile

# 633
  • София
Аз официално се обявявам за маниак, качих поредния кашон с пъзели от гаража и се замислям утре да направя едно подреждане и да започвам с редене и разчистване. Май гоня 100 налични пъзела, което ще рече поне 100-120  хиляди части за редене.

# 634
И аз взех от Мина Лиза и Крисинка няколко пъзела днес. Чакам един от High speed и два от eBay. Мисля, че трябва да се спра. До сега не съм имала толкова много налични, които не съм редила. Трябва да ги разгледам пак и да видя дали все още искам всичките, защото има такива, които ми стоят с години, все за по-нататък. Явно няма да ги редя скоро. Може би е редно да ги махна. Например ето тази кутия с пет пъзела, убедена съм, че няма да я редя. Направо ще я разкарам.

# 635
  • София, България
Апелирам, хора, недейте се затрупва! Продавайте!
Шегата настрана, страхотно е усещането да наредиш пъзел и после да го продадеш на някой, хем друг ще се радва, хем ти не се затрупваш. Кога ще ги редите втори път, точно никога.
Аз съм запазила няколко пъзела, които са на сегменти и Джо в обозримо бъдеще ще може да ги реди като Караваните на Кобъл (не онези, които ги няма сега, другите). Тях например определено ще ги редим пак още повече, че и мъжа ми ги хареса и ги реди с кеф. Иначе само стоят и ги премятам, чак бяха започнали да ми опротивяват.

# 636
Крисинка, точно тези двата ги заплю Сали.
Ще го помъча още малко и ако ме напрегне чак толкова ще го оставя. Не е като да нямам такива, които нямам търпение да отворя ☺️

# 637
  • Варна
Не че имам пъзели за продаване, но ми е интересно как определяте цената, на която продавате? Гледам във фейса понякога цени на пъзели, които, като сложиш доставката, стават по-скъпи от предлаганите в Озон /в промоция/.

# 638
  • София
Аз ще послушам Мона Лиза и ще пусна ето тези за продажба. Ако някой проявява интерес, да ми пише. (В никакъв случай не мога да се конкурирам с изобилието на Бухтичка и Stensfild)
Скрит текст:

# 639
  • София
Голямо разменяне кипи 😂

Крисинка, точно тези двата ги заплю Сали.
Ще го помъча още малко и ако ме напрегне чак толкова ще го оставя. Не е като да нямам такива, които нямам търпение да отворя ☺

# 640
  • Варна
За мен употребяван пъзел (говоря за 1000 части) от масовите марки тук е около 10-12-15 лв. Манията по Дисни на Кинкейд ги изстрелва към 18-20 лв. По-редки марки или пъзели, които тук не се продават (HOP примерно) ги приближава към 15+ лв. и пак зависи от състоянието. Отново казвам, това са нормални цени за мен и горе-долу се ръководя от тях, когато продавам пъзели. Рядко се случва, защото съм склонна към трупане, а и съм разглезена с наличие на много място Simple Smile Имала съм случаи да искам и повече пари, когато пъзелът е търсен и е в отлично състояние, както и кутията му. Всичко е въпрос на пазарлък Simple Smile

# 641
Не че имам пъзели за продаване, но ми е интересно как определяте цената, на която продавате? Гледам във фейса понякога цени на пъзели, които, като сложиш доставката, стават по-скъпи от предлаганите в Озон /в промоция/.
Ако няма забележки му търся 60-75% от цената, на която съм го купила. Но като цяло съм от тези, които предпочитат да пуснат нещо по-евтино и да се купи по-бързо, а мъжът ми е точно обратното, той като продава си търси висока цена и си чака. Ама аз не мога да чакам, ако някой още не е разбрал Joy

# 642
  • Варна
Не можеш щото трябва да освобождаваш място Simple Smile

Шегата настрана, но ви завиждам на всички, които имате колекции, по-големи от моята 😋 Аз си ги складирам на специална секцийка в спалнята, която е голяма и доволно празна. Имам още две, даже по-големи секцийки, с рафтове точно пасващи за пъзели, които се намират в офиса ми и планирам някой ден да заемат достойно място до сегашната. Всяка вечер преди да си легна си гледам стройните строени редици пъзели и някак ми става хубаво на душата. Наредени са по конец и ме дразни дори едно разместване на ръбчетата. Наредени са и по марки. Намирисва на фетишизъм моето, знам 🤭🤭🤭

# 643
  • София
Аз до сега продавам всички от 1000ч по 10лв. Така горе-долу като продам 2 си взимам 1 нов. Веднъж имах един комплект пъзели които ги продавах за 20лв и една жена като ги поиска, ги пуснаха на промоция с около 50% и излизаха 25лв. Писах на жената, че по-добре неотваряни да си ги вземе, че с доставката ще й излезнат пак толкова.

# 644
  • София
Аз си ги складирам на специална секцийка в спалнята, която е голяма и доволно празна.

HighSpeed, ти с тази доволно празна секцийка от кои си - с наполовина празна или с наполовина пълна чаша? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт