Какво ще купя отново - 5

• 96 033
  • 760
  •   1
Отговори
# 630
Частиците на пилинга се захващат за мъхчето на лицето. Поне това установих аз. Отмиването им е трудно, да, сякаш са се овъртолили във финото окосмяване. Там където няма мъхче всичко се отмива с лекота.
Пробвах с техен измивен гел, т.к. с тези на други марки не се получаваше достатъчно лесно, по спомен техния мицеларен гел и магията се получи, лицето се почисти от частиците идеално. Инак действието на пилинга е наистина много добро - чиста, свежа, гладка, грейнала кожа без усилие. По принцип Ревюел добре се разбира с другите козметични марки, но явно пилинга се отмива по лесно с измивен продукт от собствената си марка.

# 631
Не знам дали Лайка говори за този, но аз не оставам без него.
https://marvi.bg/shop/revuele-%D0%BF%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0% … 8-80-%D0%BC%D0%BB

А как го ползвате, защото явно нещо не правя както трябва.  Разтърквам върху влажна кожа , както е указано - до получаване на топченца. Но след това тези топчета нямат махане - залепва здраво и после кожата ми е грапава и с неприятно усещане поне 10-12 часа (през това време мия няколко пъти, за да се махнат напълно)
И при мен беше така. Пробвах няколко пъти и го засилих в кофата.

# 632
Не знам дали Лайка говори за този, но аз не оставам без него.
https://marvi.bg/shop/revuele-%D0%BF%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0% … 8-80-%D0%BC%D0%BB
Да, точно този е, Мари. Hands Thumbsup
Нямам проблем с измиването аз.
Явно има нещо общо с мъхчетата по лицето, защото свекърва ми каза, че мустакът щял да ѝ упада от тоя пилинг Grinning

Последна редакция: сб, 01 окт 2022, 19:58 от Лайкa

# 633
  • София

Шпек Бургас на Добротица. Хареса се у нас.

# 634
Аз и в празни опаковки го писах, но и тук да споделя, че много ми харесва този турски омекотител.. много траен аромат има, дори след сушилня.

# 635
Аз и в празни опаковки го писах, но и тук да споделя, че много ми харесва този турски омекотител.. много траен аромат има, дори след сушилня.

Потвърждавам, но закупен от Турция. И от тук съм го купувала, но няма нищо общо.

# 636
  • Бургас
Ооо,синьото мече е уникален!
Обожавам го!

# 637
Сега съм със синьото и наистина аромата е... Супер!

# 638
  • Sofia
А откъде купувате коментирания омекотител? От специализираните магазини за внос... .....тъй като не съм го виждала в обичайните вериги магазини. Благодаря за споделеното и ще го потърся.

# 639
От турските магазини. В нашия квартал има няколко

# 640
  • Пловдив
Аз турския омекотител си го взимам от циганската махала в града.

# 641
  • Sofia
Благодаря Ви момичета, ще потърся магазините им в София. До сега  съм купувала разни неща  за домакинството от магазини за паралелен внос или нещо такова..., но коментирания омекотител, като че ли не съм го виждала там, но ще го потъся определено.

# 642
Не установиха ли скоро че омекотителите са вредни?

# 643
  • София
За вредни чак, едва ли, но аз не ползвам омекотител от години по препоръка на дерматолог. Имам чувствителна кожа. По принцип избягвам всичко ароматизирано. Колкото повече аромат, толкова повече химия- тоалетна хартия, силно ароматизирани препарати за пране, дамски превръзки, сапуни и т.н.

# 644
  • Пловдив
Има доста хора, които по принцип не използват омекотители.
Вредни са най-вече за хора с алергии и чувствителна кожа.

Общи условия

Активация на акаунт