❤И вече коремчето порасна,а октомврийче пола ще показва❤Тема2

• 52 988
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря Heart
Аз още нямам АГ ходя си при Др Матев, той е репродуктивен специалист.
Ще видим какво ще ми каже..

Благодаря ти, ще помисля дали да не се снабдя. Стискам ти много силно палци, и те разбирам много добре за прегледите. И моите са на 2 седмици, а аз в началните седмици понеже не издържах, прескачах и до моето АГ в промеждутъците, защото просто ми се виждаше ужасно дълго. Изобщо това първо тримесечие минава адски бавно, все едно времето е спряло.
Тои не е ли в Селена препоръчаха ми го за секцио бил много добър

# 106
В Селена е да, има си частен кабинет в Карлово, там ходя. Добър е, обяснява, спокоен е..вдъхва ми спокойствие.

# 107
Аз искам да попитам тези, които са били вече на ранната фетална морфология, пуснаха ли таткото на прегледа? Когато ходих преди 3г. бяхме двамата, но сега се чудя дали има други правила.

# 108
Здравейте,

Ранната фетална за седмиците 18-22ра ли е планирате? В Марковс ме посъветваха да я направя след 20та седмица. А междувременно пак там съм пуснала кръв за пренаталния тест и очаквам резултатите в края на седмицата. След което ще се прецени дали ще има допълнителен скрийининг / 11 седмица съм/.

# 109
Аз ще правя БХС+ранна фетална морфология(11-13г.с), сега съм 11г.с
За сега няма да правя пренатест. Може би са те посъветвали така, защото и направила пренатест не мога да кажа. По принцип е хубаво да се направи и тя.

# 110
Да, явно ранната фетална е на различни места, в различни седмици. Така си го обяснявам. Споменът ми за предната бременност беше, че в 12 седмица правих БХС - скрининг. В 16-18 правих ранна фетална. Явно и сега ще е така, само дето феталната ще бъде в 20седмица.

# 111
При мен мина днес ранна фетална морфология в 12+4 и биохимичен скрининг. Не пуснаха таткото, беше голяма лудница като за понеделник. Другият път каза, че ще го пусне. Следя се я МЦ Пентаграм, при д-р Тошева, София

# 112
При мен мина днес ранна фетална морфология в 12+4 и биохимичен скрининг. Не пуснаха таткото, беше голяма лудница като за понеделник. Другият път каза, че ще го пусне. Следя се я МЦ Пентаграм, при д-р Тошева, София

Казаха ли вероятен пол на бебчето 🐣

# 113
Момичета, излязоха ми резултатите от БХС. Моля, ако някой може да каже какво значат, че до утре ще полудея да чета. В 13+1 г.с. съм.

PAPP-A      2122.0   mIU/l   
free βhCG      37.8   IU/l

# 114

Казаха ли вероятен пол на бебчето 🐣

Не, рано е. Чакам си пренатеста.

# 115
При мен на ФМ в 12 г.с. седмица ми казаха пола и след това в 13 г.с. и гинеколога ми го потвърди също.

# 116
Здравейте,

Ранната фетална за седмиците 18-22ра ли е планирате? В Марковс ме посъветваха да я направя след 20та седмица. А междувременно пак там съм пуснала кръв за пренаталния тест и очаквам резултатите в края на седмицата. След което ще се прецени дали ще има допълнителен скрийининг / 11 седмица съм/.

На мен ми назначиха ранната фетална + Бхс за 13/04, което е 12+6 г.с. Понеже съм на 43, отсега се подготвям психически, че резултатите от БХС може и да не са много добри, изчетох доста за този основно статистически метод и по всяка вероятност след това ще направя и пренатален тест.
В събота ходих за основни кръвни изследвания, витамин D пак ми е под нормата, ТСХ леко завишен, утре имам час при ендокринолог, да видим какво ще каже.

# 117
Здравейте,

На мен ми назначиха ранната фетална + Бхс за 13/04, което е 12+6 г.с. Понеже съм на 43, отсега се подготвям психически, че резултатите от БХС може и да не са много добри, изчетох доста за този основно статистически метод и по всяка вероятност след това ще направя и пренатален тест.
В събота ходих за основни кръвни изследвания, витамин D пак ми е под нормата, ТСХ леко завишен, утре имам час при ендокринолог, да видим какво ще каже.

Аз досега не съм правила никакви кръвни изследвания - само прегледи, а съм 11гс, надявам се след като ми започне женската консултация да ме потестват вече. Пия на своя глава вит Д и зелена енергия на Аквасорс /съдържа витамини Б /Б12, Б5/.
Също и фолиевата киселина с омега 3-6-9 - те са в един продукт.

# 118
Моят TSH излезе ужасно нисък. Знам, че не е добре да е висок ама чак пък толкова нисък 0,076, под долната граница е. От друга гледна точка четох по разни чужди сайтове, че за първи триместър долната е 0.03. Някой сблъсквал ли се е с такъв резултат?

# 119
Момичета, когато или ако сте имали зацапване, имало ли е нишки или е било само оцветено?

Общи условия

Активация на акаунт