На пазар във Варна - тема 68

• 35 513
  • 732
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
....... Последно й мих косата само с вода ама не може постоянно така.
Може да използвате хума или хума+лимонов сок

# 526
  • Варна
Пуснах записване на час за Димитрова в Сити клиник. Чакам да ми върнат обаждане и вече каквото сабя покаже.

# 527
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Полиция изкарала персонала на Гранд мол и им казала да си вземат нещата ,около 21 май е било.Някой има ли представа защо?

Имало е сигнал за бомба
https://www.moreto.net/novini.php?n=458192

# 528
Хай,д-р Халил в клиника Нова хвалят две близки семейства с малки деца.За АД ходиха.

# 529
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Къде могат да ми сменят цип на ученическа раница без да съсипят самата раница. Търся изпитан майстор. Преди година-две бях носила раница за ремонт в едно ателие до джамията, но не ми хареса работата Confused
Има едно ателие преди магазин Вулкан, който е до Фиолата. Слиза се със стълбички надолу. Носих там раница на детето със мой цип защото цвета е специфичен и съм доволна. Жената. е с малко грубоват тон ама  важното е работа да свърши. 😊
Благодаря Simple Smile Фиолата на пазара? Че не се сещам за Вулкан там?
Извинявам се, Фиолата на Чаталджа.

# 530
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Събирам съвети за добър дерматолог за дете. Дъщеря ми явно прави някакви реакции към шампоани, мори я страшен сърбеж по скалпа (няма въшки със сигурност) и след като изпробвах де що има шампоан за свръхчувствителен скалп, вдигнах ръце и ще ходим на лекар.
Препоръчвам Тинова в Христо Ботев. Деря му е на 19г.и есента имахме проблем със скалпа, чак рани си направи. Доволна съм от посещенията при нея. 4 пъти ни се наложи да ходим при нея. Имаше и по личицето проблеми.
Редактирам
При нас само със шампоан не стана, ползвахме и мазило. Работи всеки ден до 14ч.мисля.Посетихме я с направление.

# 531
За дерматолог и аз препоръчвам доктор Халил в клиника Нова.

# 532
  • Варна
Само за информация, доктор Бъклова има кабинет от скоро и в Сий сайд.
Не работи със ЗК.

# 533
  • Matera Italy
Щом сте изпробвали известните и доказани марки мед.шампоани, значи дерматолог/алерголог. Дано обърнат внимание и НЕ налучкват решения/диагнози.
При нас лекарите действаха с налучкване, затова аз продължих да сменям , докато открия действащ медицински шампоан.
Съветът за млечните продукти е основателен.
Аз като възрастен с нормален уж скалп, след Ковид и стоене на парно вече 6-ми месец - появи ми се сух скалп и суха кожа като цяло, но далеч не толкова, колкото при Вашето дете - не стигам до рани и сериозни разчесвания.
Споделете после  какво са Ви казали на прегледа. Ще ми е от полза.

# 534
TopsyG, извинявай, би ли споделила за тези образувания, които имаш след ползване на епилатор? Тъй като и аз съм от години ползващите епилатор и се притесних.

# 535
  • Под Слънцето
TopsyG, извинявай, би ли споделила за тези образувания, които имаш след ползване на епилатор? Тъй като и аз съм от години ползващите епилатор и се притесних.

Някакви звезди били, не било сериозно. Тъй като вече съм фотоепилатор, питах дали е проблем да светкам върху/ около тях. Д-р Жени Димитрова рече, че нямало проблем. И си ги щракам вече няколко пъти.

# 536
Кабинет с добра апаратура за костна плътност , остеопороза....къде и цени ? Предполагам, плаща се, не е по здравна каса?
Камея в центъра за измерване на костна плътност в окръжна( в Курортна е. Грешка на мозъка и пръстите) . Много често имат програми с големи намаления, ще потърся инфо и ще прикача. Няма по здравна каса.

Ужасна съм, много съм разсеяна....
Извинявам се на всички които ми писаха.
Не ОКРЪЖНА  а Курортна, там е центъра. .

# 537
Аз все отлагам и забравям покрай други болежки. А дали има такава услуга в Марешки/ Младост, Санита, Клиника Нова?

# 538
  • Варна
Хай, провери хормоните на детето.

# 539
  • София
Този серум на Живица ми е помагал при алергичен сърбеж на скалпа.
TopsyG А защо не плащаш тока директно  през страницата на Енерго про? https://vp.energo-pro.bg/ Винаги така плащам.

Общи условия

Активация на акаунт