На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 39

• 74 193
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
Интересно на коя банка е най изгодно.Аз имам карти на цкб,дск и обб.

# 361
Интересно на коя банка е най изгодно.Аз имам карти на цкб,дск и обб.

За такава малка разлика, няма как да го усетите, ако не изхарчите милиони.. Simple Smile

# 362
  • София
Ние се прибрахме снощи от Истанбул. Курс на Булбанк в рамките на 4 дни - 0,1208-0,1210.

# 363
За такава малка разлика, няма как да го усетите, ако не изхарчите милиони.. Simple Smile
Усещат се и още как. Когато става въпрос за хиляди похарчени лири, сами можете да сметнете за какви разлики става въпрос. Не ми е направило впечатление Рокфелер да пише в темата, та за всеки има разлика, определено.

# 364
  • Бургас / UK
И аз , преди няколко дена , се върнах от Истанбул. Плащанията с карта са превалутирани на 0,120074 . Картата ми е на ПИБ.
Рали, странно, че за хотела са ти взели сумата от картата. Аз резервирах през Букинг и ми излезе цената в евро. Купих си от Тавекс и на място платих. Искаше ми номер на картата , за гаранция , ако не отида да ми удържат някаква сума.

# 365
Така си мислех и аз, че ще стане, Чефи, ама не. Карай , няма да го мисля повече, че само се ядосвам.

# 366
  • Mostly in my mind
Отчет от днес. В 9 часа на КА. Чакане - 1 час. На връщане -14.30 - минахме за 10 мен и двете митници. Чак не можах да повярвам. Дизел - 20 лири. Заредихме. Захарта е повишена и не си струва. Плодове и зеленчуци -също. Картофите 10 лири. Пак не си струва. Бяхме на тръни  за млечните. Дори не ни попитаха дали сме купили. Само за цигари питаха. Рибният пазар го нямаше днес. Само определени дни ли е?

# 367
отчет от Снощи и 4 дни в Чанаккале.
снощи около 22ч --15 мин да не и по малко преминаване през двете граници. на тяхна бях 3 кола на наша 2. Никой нищо не погледна нито потърси детето даже не го събудиха и на двете граници. Бензин в одрин 18,86 заредих. На 01 беше по скъп. От 01 в Турция са намалили ддс от 18 на 8 проценат на доста стоки /дрехи, шампоани хотели над 3 звезди, общо взето стоки от първа необходимост за дома./ в Чанаккале масло от мандра от коледа и сега цена --110лири/кг, сирене Езине 70 лири и тогава и сега---пак казвам от спец магазин на мандра в града е това. градчето е супер спокойно според мен и честно да ви кажа предпочитам там да ходим за 3-4 дни от колкото в Одрин. Моста струва 200 лири може да се плати и на гишета. Магистралата преди и след моста е 15 лири и ви ги взимат през HGS --не може да я платите на гише. друга кола се озова с глоба 3*15 зотова че не е имала HGS---Няма гратисен период от 7 дни. Платиха ги на границата. Ферибота е станал 95 лири.
хотел Чанак --за 2 нощувки 3 стая със закуска --68 евро всичко
хотел Kupe--за 2 нощувки 4 стая без изглед със закуска --225 лева
хотел Kupe --за 2 нощувки 3 стая с изглед сморесъс закуска 265 лева
ако с друго мога да съм полезен питайте.

# 368
Така си мислех и аз, че ще стане, Чефи, ама не. Карай , няма да го мисля повече, че само се ядосвам.
При ДСК окончателното плащане минава на трети работен ден. Тогава ще се види точно, сега са блокирани сумите,които не са крайно плащане. Обикновенно има промяна.
Изчислихте ли си сумата по валута на резервация евро-лев?
Погледнете там вида, но на окончателното плащане ще видите дали е евра или лири.

Последна редакция: вт, 05 апр 2022, 21:30 от Tony Maria 22

# 369
jijo99,

"....за 2 нощувки 4 стая без изглед" и другото описание какво ще рече?

# 370
Споменахте в темата новият Айдън.. Бихте ли ме упътили къде е той?
Намира се точно срещу стария. Този, който стои отпред да привиква хората и ги настанява си е на същото място. Като ни видя вчера отдалеч ни махна да влизаме, сигурно ни е познал или е телепат😂. Малко са им завишени цените, но си заслужава (3 възрастни с дете- 350 лири сметка, но се наядохме доволно).

# 371
jijo99,

"....за 2 нощувки 4 стая без изглед" и другото описание какво ще рече?

Имат предвид четворна стая и тройна стая.

# 372
  • София
Здравейте.
Може ли тези, които днес и вчера са минавали границата през Капитан Андреево за България да кажат искаха ли ви сертификати, тестове и тн.
Ние от понеделник сме в Одрин, утре си тръгваме. Единият от нас е с ваксина, но аз и детето сме без. Умуваме дали утре да си правим тест тук или в България карантина....

# 373
  • Бургас / UK
Заповедта е да се влиза в България със сертификат или тест

# 374
  • София
Благодаря, наясно съм, а ако нямаме ни поставят под карантина.
Интересува ме има ли на границата РЗИ и колко стриктно проверяват.

Общи условия

Активация на акаунт