Избор на училище след 4-ти клас в Пловдив - 2

• 47 256
  • 750
  •   1
Отговори
# 720
Вече са обявени на сайта на училището.

# 721
Вече са обявени на сайта на училището.
Много благодаря.

# 722
"Интересна" паралелка има от тази година в Пайсий Хилендарски - роботика и космически науки се води, на сайта е плана на самата паралелка. В Лиляната имат иновативна, която пък е с разширено компютърно моделиране, ЧП и рисуване и правят експедиции след края на учебната година.
Актьорско майсторство само като извънкласна дейност и в определени години го има към Гимназията по сценични кадри (нямат прием всяка година). В Антим Първи имаха също КМИТ като ИУЧ след 4. клас, сигурно и на други места го има.
В Паисий парелелката свързана с питането е с Китайски.
Във връзка с кавичките, че паралелката с роботика е "интересна" само ще ви кажа, че се направи невероятен кабинет именно за нея. Защо решихте, че не е интересна?
Директора на училището, Ирена Душкова, е нарцисист. Всеки нарцисист е насилник и не се интересува от чувствата на другите. В този смисъл паралелките са направени, за да стане тя популярна. В резултат на това има голямо текучество на учители, а тези, които остават, са напрегнати и под постоянен стрес. Разширената подготовка е два часа седмично. Разгледайте учебния план, но обикновено започват на първи септември и учат 2 седмици само предмета - в случая роботика.

# 723
Някой може ли да помогне с информация, къде мога да намеря класиране на децата от 4 клас за Областен кръг на олимпиадата "Знам и мога"?

# 724
Има ли обявени резултати? Все пак беше едва преди 6 дни.

# 725
В нашето училище, днес са казали резултатите на децата 11 на брой, които са минали на следващ етап ( Областен кръг), но ми беше интересно как е нивото за Пловдив. За сравнение на олимпиадата по математика бяха само четири.

# 726
На нашите не са казали. За олимпиадата само 1 дете мина с 16 т.

# 727
Класираните ще се появят като обявят къде ще се провежда областния кръг (обикновено е в Софроний Врачански в Тракия). От миналата година има определен брой точки, които трябва да се достигнат, за да се явиш на областен кръг, миналата година беше 35 или 37 т, тази година не съм гледала. Преди беше най-добрите три резултата от всяко училище отиват на областен. На страниците на училищата, които си обявяват резултатите, може да видите ориентировъчно как се представят другите училища. Такива са например Пайсий Хилендарски, Яворов, Яне Сандански, Княза, Черноризец Храбър, имаше и други, но примерно Лиляната, ККФ, НУ Климент Охридски  не обявяват резултати.

# 728
  • filibeto-maina:)
Здравейте, интересувам се от примерни тестове по Български език за пролетното състезание в Патриарха. Може ли някой да ми помогне и да ми изпрати по и-мейл, ако ги има. Благодаря предварително.
toni.chipilska@deceuninck.com

Ето тук има доста от миналите години по БЕЛ и няколко по математика.
Здравейте и аз се интересувам от тестовете, но този файл не ми се отваря.
Може ли малко помощ? 😊

# 729
Това не е файл, а линк към качени файлове в гугъл диск. Натискате бутон "Свали всички", след което разархивирате сваления файл и отваряте .pdf-ите.

# 730
В Лиляната миналата година издадоха сборник със задачи по математика от пролетните състезания от минали години, но не знам къде се продава. Може да питате в училището.

# 731
Аз си го закупих онлайн от книжарница, не помня коя, но излиза през Гугъл. За мен си заслужава парите - включени са не само изпитните теми от N-години назад, но и верни отговори и кратко разписване на задачите. Ако имаше такова и за БЕЛ, също щях да купя, но поне аз не откривам.

# 732
https://www.koalapress.com/authors/%D0%BF%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%B … D1%81%D0%BA%D0%B0
Това е сборникът със задачи от стари състезания на Лиляната.

# 733
  • пловдив
Здравейте, препоръчайте ми учител за уроци по математика. В момента детето ми е 6 клас. В района на Военна болница живеем и бихме искали да е в близост по възможност.

# 734
  • Пловдив
"Интересна" паралелка има от тази година в Пайсий Хилендарски - роботика и космически науки се води, на сайта е плана на самата паралелка. В Лиляната имат иновативна, която пък е с разширено компютърно моделиране, ЧП и рисуване и правят експедиции след края на учебната година.
Актьорско майсторство само като извънкласна дейност и в определени години го има към Гимназията по сценични кадри (нямат прием всяка година). В Антим Първи имаха също КМИТ като ИУЧ след 4. клас, сигурно и на други места го има.
В Паисий парелелката свързана с питането е с Китайски.
Във връзка с кавичките, че паралелката с роботика е "интересна" само ще ви кажа, че се направи невероятен кабинет именно за нея. Защо решихте, че не е интересна?
Директора на училището, Ирена Душкова, е нарцисист. Всеки нарцисист е насилник и не се интересува от чувствата на другите. В този смисъл паралелките са направени, за да стане тя популярна. В резултат на това има голямо текучество на учители, а тези, които остават, са напрегнати и под постоянен стрес. Разширената подготовка е два часа седмично. Разгледайте учебния план, но обикновено започват на първи септември и учат 2 седмици само предмета - в случая роботика.
Много жалко! За мен е много вярна приказката, че директора прави училището. Защото ако е амбициозен ще има интересни паралелки, а пък ако е разбран и човечен ще има добри учители. Онзи ден видях една класация за София - училища с най-добра атмосфера. Незнам как би изглеждала тя за Пловдив.

Общи условия

Активация на акаунт