🎭 Като две капки вода - сезон 10, тема 3 /28.03.-11.04.2022/

• 42 062
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
В предишни сезони някой много добре беше направил този образ ...Донков ли,Юруков ли,Врачански 🤔 ... кой беше?
Донков, Юруков и Врачански са легенди в това предаване!
Другият е Ненчо Балабанов!
 Удоволствие е да ги слуша човек!

# 121
Дарин пее изцяло като себе си, но е факт, че е хванал някои движения. Чувам немалка модулация, а нямам спомен в оригинала да има нещо подобно.
Според мен тази вечер най-добре се справя Краси и ще е тъпо, ако се даде победата на Дарин само защото...знаете.

# 122
Явно днес ще спечели Дарин заради Димо

# 123
На мен ми хареса Дарин.

# 124
  • Terra incognita
Много емоционално! Не искам да се поставя на мястото на най- близките му хора....Дарин се спрвя. Определено преобърна мнението, което си бях изградила за него. А това изпълнение...Дари частица от Димо на близките и на зрителите.

# 125
Няма да е често спрямо Краси, Дарин да спечели защото пя Димо и всички българи знаят тази песен. Няма да р коректно. Всеки на когото му се падне Димо ще спечели. Днес Краси или Есил са реалните победители.

# 126
  • Terra incognita
Аз Краси не успях да го хвана. Значи се е представил добре?

# 127
Хареса ми Дарин, но както казвате, ще е жалко вотът да е в чест на Димо, а не заради изпълненията. Натам май отива обаче.

# 128
  • София
Явно гласят Дарин за победител. Аз не се впечатлих от изпълнението. Краси трябва да спечели, днес е най-добрият. Сега всички ще разкажат история с Димо, всички да пуснем по една сълза и да гласуваме.

# 129
Няма да е често спрямо Краси, Дарин да спечели защото пя Димо и всички българи знаят тази песен.
Точно! Да почива в мир човека, но да му се не види, защо трябва кончината му да бъде използвана с цел манипулация на зрителя (включително изпращане на смс-и) и вкарване на драма, Господ знае с каква още цел. Долно е, гадно е, глупаво е. Не разбирам каква точно е целта на Магърдич, честно.

# 130
Няма да е често спрямо Краси, Дарин да спечели защото пя Димо и всички българи знаят тази песен.
Точно! Да почива в мир човека, но да му се не види, защо трябва кончината му да бъде използвана с цел манипулация на зрителя (включително изпращане на смс-и) и вкарване на драма, Господ знае с каква още цел. Долно е, гадно е, глупаво е. Не разбирам каква точно е целта на Магърдич, честно.
Аз смятам същото. И Краси, Мони, Сано и Алисия се справиха много добре. Но сега ще използват смъртта на Димо за да манипулират вота и да спечели. Да почива в мир, Димо!

# 131
Аз Краси не успях да го хвана. Значи се е представил добре?
Има го качено изпълнението вече:
https://m.youtube.com/watch?v=V5li3AA7XVk

# 132
Краси се справил по-добре от Дарин?! Жива да не бях...

# 133
  • София
Вие манипулирани ли се чувствате? Гласувахте ли за Дарин?
Нормално е да е емоционално подобно изпълнение, в крайна сметка Димо си отиде скоро, при това млад. Изпълнението на Дарин на мен много ми хареса, а само си представям каква отговорност е това.

# 134
Ами да погледнем от тази страна - Отдаване почит към Димо!
Той го заслужава!
И Дарко го направи по най-добрият възможен начин!
P. I. P. Димо!

Общи условия

Активация на акаунт