🎭 Като две капки вода - сезон 10, тема 3 /28.03.-11.04.2022/

• 42 059
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia
В предишни сезони някой много добре беше направил този образ ...Донков ли,Юруков ли,Врачански 🤔 ... кой беше?

# 106
  • Terra incognita
Само на мен ли ми се струва, че Крисия е много, много ниска. На 17г е, би трябвало вече горе/ долу да е достигнала височината на възрастен индивид. А тя една дребна, нисичка...да няма някакви проблеми?

# 107
Тази песен я слушам абсолютно всеки ден в колата си. Heart Утре се навършват три години от погребението на Кийт Флинт и не е съвсем неочаквано, че тази песен се падна на бутона. Съвсем очаквано обаче, Анелия не се справи с нея.
Да си оправим малко вкуса.

# 108
  • в резерват
В един стар формат, Есил и Фънки бяха в едно жури, заедно с бащата на Хилда, и доста се разбираха помежду си, нормално е винаги да я хвалят и имитациите и да са на  100 процента за тях

Мариянка, колкото и да я подпряха с гласа на Наско, тотално изгуби вниманието на публиката , като изскочиха палаткаджиите .
Въпреки това ми стана жал за Крисия,  кой го обърка това дете с това участие.....

Алисия много се старае и ми харесва как се подготвя за всяко изпълнение.

До тук най-много ми харесаха Краси и краката на Мони.

# 109
Ами в сравнение с Марияна, която трябваше да пее на български, флегмата Анелия се справи очудващо по-добре...

# 110
Не съм фенка на Анелия, обаче отношението на Фънки към нея е повече от тенденциозно. За кой ли път вече я реже като кисела краставица. Според мен се справи.
Руслан и аз не го харесвам.

# 111
В предишни сезони някой много добре беше направил този образ ...Донков ли,Юруков ли,Врачански 🤔 ... кой беше?
Да, и аз точно за имитацията на Донков си спомних. 

# 112
  • Sofia
Само на мен ли ми се струва, че Крисия е много, много ниска. На 17г е, би трябвало вече горе/ долу да е достигнала височината на възрастен индивид. А тя една дребна, нисичка...да няма някакви проблеми?
И родителите ѝ са с нисък ръст.

# 113
Да, и аз точно за имитацията на Донков си спомних. 

Мария Илиева също направи добра имитация на Кийт Флинт в сезон 7.

# 114
Еми друго си е като му се падне на Саното нещо бързичко. Бърка текста, ама вкарва настроение човека!

# 115
Деян е на светлинни години от Анелия.

Саното се раздаде. Браво! Grinning

# 116
Сано-то е супер! Малко се задъха този път, но като цяло ми е Фаворит за наградата! 😃

# 117
Сано се раздаде максимално, браво!
Руслан аз го харесвам, но този формат не е за него. Прекалено дълго е дълбал в комедийния жанр и трудно може да избяга от оформения си образ.

# 118
Ох, как може да е толкова сладък Саното?
Kiss

# 119
Прекалено дълго е дълбал в комедийния жанр и трудно може да избяга от оформения си образ.
Като две капки вода е от комедийния жанр.

Общи условия

Активация на акаунт