Любов или отговорност?

• 10 156
  • 319
  •   1
Отговори
# 30
Знаех си, че няма да стоплиш Joy

Стоплям аз, стоплям, но говорим на различни езици, явно секса за теб вече не е важен и приоритетите ти са различни. Ти може и да можеш да живееш без секс, но аз не мога. Или поне не искам. Няма как да ми влезеш в обувките, нито аз в твоите.

# 31
Знаех си, че няма да стоплиш Joy

Стоплям аз, стоплям, но говорим на различни езици, явно секса за теб вече не е важен и приоритетите ти са различни. Ти може и да можеш да живееш без секс, но аз не мога. Или поне не искам. Няма как да ми влезеш в обувките, нито аз в твоите.

Предположенията ти за моята особа са меко казано смешни и некоректни.
А никъде не съм писала, че секса не е важен Joy

# 32
на жена ти явно не ѝ пречи, че си имаш любовница...няма начин за 3 години да не се е усетила...
разберете се за отворен брак да си наваксате и двамата и станете "модерно" семейство...
така става като се жениш за детското си гадже, за да оправдаеш очакванията на роднините...
да си мислил навреме..
а онова за очакванията любовницата да изпълни обещанията си да обгрижва теб, детето ти, та чак и жена ти е много ...антимъжко..и презрително, че въобще го допускаш като вариант...
Не го допускам като вариант, просто казвам, че тя се опитва с всички сили да ме спечели. Тя знае от първия ден че съм семеен и никога не съм им нобешавал нещо, нито купувал подаръци нито съм и писал за 3год., че ми липсва , но тя седи и ме чака. Знам , пе трябва аз да поема отговорност за всички и всичко.

# 33
Чудя се ,коя от двете дращи сега?😂Съпругата или любовницата?😅

# 34
Ще стане интересно, ако любовницата ти реши любезно да информира жена ти какви ги вършите зад гърба й. Класика в жанра.

То, това е следващият "етап", затова човекът бърза да вземе решение. Лошото е, че не знае кое ще го направи щастлив в дългосрочен план.
... Освен това забелязах, че авторът небрежно спомена, че временният любовник на любовницата му бил "много богат". Пък той работи на две места, не иска да оставя жена си финансово, пък неремонтиран апартамент любовницата ще ремонтира... Нещо не е наред тук. Да не се окаже, че жена му носи парите в семейството. Smile
От автора : не общо взето моя доход е троен от техните. Имам друг апартамент , който е купен, но не съм правил ремонт, ремонтирах този, в който живеем. Просто тя иска всячески да е с мен и е готова на всякакви варианти, предложения много , а аз не знам кво става хаха. Иначе жена ми няма собствено жилище и наследство.

Последна редакция: чт, 24 мар 2022, 20:46 от djtriples

# 35
но съм зодия Близнаци, винаги съм бил на кръстопъти.....
E, щом си зодия Близнаци то няма как да се противопоставяш на природата. Зарежи жена си, както ти казаха това не е проблем, ще си виждаш детето, иди заживей с новата жена, направи й и на нея едно дете, пък ако някой ден ти доскучее и с нея току се върнеш при първата съпруга, а може и да си намериш нова, такъв един различен кръстопът може да се получи, ама ако се случи тогава ще го решаваш, сега не го мисли. Определено ще си по-щастлив след като вземеш решението, сега самото наличие на проблем те тормози.

# 36
Като гледам, вече си го решил, та не знам какво се бавиш още.

# 37
Уау, три години и нито един подарък за любовницата? Ама и за рождените дни ли? Animal Scream Cat

# 38
Уау, три години и нито един подарък за любовницата? Ама и за рождените дни ли? Animal Scream Cat
Никога , нищо. Точно за това мисля , че ме обича наистина.

# 39
Авторе, не е казано, че ти трябва да поемеш отговорност за всички и за всичко. Докато се колебаеш, на жените ще им омръзне и ще се разотидат.

# 40
е щом дохода ти е троен на техните, имаш пари за още една любовница... може късмета да е в числото 3..
вместо второ дете, втора любовница...
явно, че всичко се оправдава в твоя живот със зодии, ще пишеш пак на зодията отговорността...
само се съмнявам, че първата е реална, ама карай...

# 41

Аз заложих на любовницата. Simple Smile
Нещо много добре информиран го раздава „авторът“ относно мотивите ѝ, чувствата ѝ, колко пъти се е виждала с другия, пък имало ли, нямало ли нещо...
И всичко това за какво? Заради единия гол секс. Нито признания в любов, нито обяснения, нито подаръци... Сега и жена си ако не остави заради нея, язък за барута, язък за зора да го разведе...

# 42
  • София
От автора : не общо взето моя доход е троен от техните. Имам друг апартамент , който е купен, но не съм правил ремонт, ремонтирах този, в който живеем. Просто тя иска всячески да е с мен и е готова на всякакви варианти, предложения много , а аз не знам кво става хаха. Иначе жена ми няма собствено жилище и наследство.

Авторът, както вече писах, криеш подробности пред нас или пред себе си, които са част от избора ти. Не разбирам защо трябва любовницата ти да ремонтира апартамент за детето и жена ти... Дори защо изобщо тя го предлага. Rolling Eyes Има много разминавания в постовете ти. Ти си финансово независимият. Едната ти се натиска и много те иска, другата - жена ти те търпи... (Защото е наивно да смяташ, че тя е щастлива с теб.) Представяш се като изключително желаният и се чудиш на коя да угодиш. Ако имаше истинска любов, обич, привързаност към една от двете, нямаше да се чудиш какво да правиш. Ако искаш съвет, бъди искрен. Така хем се хвалиш, хем се оплакваш.

Не го допускам като вариант, просто казвам, че тя се опитва с всички сили да ме спечели. Тя знае от първия ден че съм семеен и никога не съм им нобешавал нещо, нито купувал подаръци нито съм и писал за 3год., че ми липсва , но тя седи и ме чака. Знам , пе трябва аз да поема отговорност за всички и всичко.

А така описано, ти не си влюбен изобщо. Не гориш в извънбрачната връзка, а любовницата ти гали егото.

# 43
Никога , нищо. Точно за това мисля , че ме обича наистина.

И аз така мисля, богатия го зарязала веднага защото още първия ден ѝ казал че я обича, а ти три години твърдо не си показваш чувствата и тя изгаря по тебе...

На мен ми се струва, че автора няма драма с любовница, а си търси такава...

# 44

Аз заложих на любовницата. Simple Smile
Нещо много добре информиран го раздава „авторът“ относно мотивите ѝ, чувствата ѝ, колко пъти се е виждала с другия, пък имало ли, нямало ли нещо...
И всичко това за какво? Заради единия гол секс. Нито признания в любов, нито обяснения, нито подаръци... Сега и жена си ако не остави заради нея, язък за барута, язък за зора да го разведе...

Дам, права си както винаги! Ма ,виж я само какви групи нацъкала да следи.😂 "Красива мама,диети и отслабване, искам бебе, алтернативна медицина... и тн.) 😆😅

Общи условия

Активация на акаунт