Любов или отговорност?

• 10 167
  • 319
  •   1
Отговори
# 285
Аз пък се чудя на тази друга жена.Толкова ли и се занимава с някакъв който има дете, лъжи жена си 3 г, прави се на недостъпен и тя драпа за него.Как нашия човек да няма самочуствие на велик после.
Абе я предложи на тая жена да се ожените да видим какво ще каже да не избяга със 100.
Преди няколко дни, след една нощ заедно, ме попита кога ще ни е сватбата и то няколко пъти. Явно си мисли, че избора клони към нея. Не мисля, че ще откаже, тя това чака с години, но сега вече откача, а времето ме притиска. Ще бъде интересно.

Е колко пъти да ти пишем, че плячката като си струва, не седи да чака, ами се бият за нея. Вместо това, че някаква глупована не може да си намери друг балък, да ти светне лампата, че стоката не бива, ти още малко покрай нея искаш да изчеткаш и себе си колко си неустоим…. На програмистите им плащат да мислят, ти две и две, като гледам ги правиш пет… че и интересно щяло да бъде… сигурно утре ще пращаш и скрийншоти от нетфликс, искат да екранизират безкрайно интересният ти живот.

# 286
  • София
По-добре гаден край, отколкото гадост безкрай. Все тая, при всички случаи всичко е провалено.

# 287
Ще се разберете ли с жена ти мирно и кротко за детето? Това е много важно. За да не ти прави проблеми, ако ще се разделяте, трябва да е много цивилизовано.
Откъм любовницата определено ще има изблици при раздяла.
Младежо, дано да успееш да минимизираш щетите. Няма да ти е лесно.

# 288
  • Далечният изток
Ама той остава с жената... Не с любовницата....

# 289
Да, да... Ти така си мисли... Ключовата дума е "интересно". Wink

Близнаци... Wink

# 290
Е, стига с това, че е Близнак. Това оправдание за поведението му ли трябва да е? Защото и аз си имам Близнак вкъщи, ама няма нищо общо с това писание. Ако вече и това е решаващо що за хора сме...

# 291
Близнакът обикновено се раздвоява (в поведението си). Асцендент като Рак или Козирог например обаче може да го направи много стабилен и надежден. Нашият човек е с асцендент Водолей предполагам. Такава сбирка от интереси най-вече на Водолей ми прилича Thinking, а и това хладно отношение към жените ми изглежда водолейско.

Извинете, изкуших се да поразсъждавам на зодиакални теми. Close

# 292
Аз пък се чудя на тази друга жена.Толкова ли и се занимава с някакъв който има дете, лъжи жена си 3 г, прави се на недостъпен и тя драпа за него.Как нашия човек да няма самочуствие на велик после.
Абе я предложи на тая жена да се ожените да видим какво ще каже да не избяга със 100.
Преди няколко дни, след една нощ заедно, ме попита кога ще ни е сватбата и то няколко пъти. Явно си мисли, че избора клони към нея. Не мисля, че ще откаже, тя това чака с години, но сега вече откача, а времето ме притиска. Ще бъде интересно.

Е колко пъти да ти пишем, че плячката като си струва, не седи да чака, ами се бият за нея. Вместо това, че някаква глупована не може да си намери друг балък, да ти светне лампата, че стоката не бива, ти още малко покрай нея искаш да изчеткаш и себе си колко си неустоим…. На програмистите им плащат да мислят, ти две и две, като гледам ги правиш пет… че и интересно щяло да бъде… сигурно утре ще пращаш и скрийншоти от нетфликс, искат да екранизират безкрайно интересният ти живот.
Не се чувствам засегнат, от факта, че плячката не си струва. Много пъти съм и казвал, че трябва да си намери някой, няколко пъти се опита да излезе с мъже, но все или наркотици(трева) вадеха или обянсяваше , че се държали просташки, дори с последния ултиматум си помислих, че най- сетне съм срещнал конкуренция, но пак не усетила привличане и онзи  я отблъсна с "обичаш ме" и "липсваш ми" от втория ден. Не се изтъквам, че съм специален, но не е лишена от внимание, просто игнорира всички и все намира кусури. Отделно излиза само с две нейни приятелки, които съм показал, че не харесвам, но въпреки че са срещу мен, пак не може да я откъснат. Защо така се е вкопчила , идея си нямам...

# 293

Не се чувствам засегнат, от факта, че плячката не си струва. Много пъти съм и казвал, че трябва да си намери някой, няколко пъти се опита да излезе с мъже, но все или наркотици(трева) вадеха или обянсяваше , че се държали просташки, дори с последния ултиматум си помислих, че най- сетне съм срещнал конкуренция, но пак не усетила привличане и онзи  я отблъсна с "обичаш ме" и "липсваш ми" от втория ден. Не се изтъквам, че съм специален, но не е лишена от внимание, просто игнорира всички и все намира кусури. Отделно излиза само с две нейни приятелки, които съм показал, че не харесвам, но въпреки че са срещу мен, пак не може да я откъснат. Защо така се е вкопчила , идея си нямам...
Накрая любовницата и жена ти ще се сбият за теб. Едната ще крещи "Взимай го", другата "А, не ти го взимай". 😃

Последна редакция: нд, 27 мар 2022, 23:16 от Jane122

# 294
Като човек, който върти любовница, защо не възприемаш концепцията за лъжата? Плячката лъже - никой не я сваля, никой не я обича на втория ден - дори подозирам обратното, но хайде, нямам доказателства. Вкопчила се е, защото е отчаяна, или комплексирана, или травмирана. Гадая, но не се вкопчват хората като имат избор обикновено.

# 295
Като човек, който върти любовница, защо не възприемаш концепцията за лъжата? Плячката лъже - никой не я сваля, никой не я обича на втория ден - дори подозирам обратното, но хайде, нямам доказателства. Вкопчила се е, защото е отчаяна, или комплексирана, или травмирана. Гадая, но не се вкопчват хората като имат избор обикновено.
100% не е лишена от внимание, ако иска може веднага да излезе с някой. Социалните мрежи са и пълни с покани, постоянно някой и пише, отделно, красива жена няма как да остане без внимание, но дори да не е толкоз красива, пак може да срещне някого. Съмнявам се дали няма психични проблеми, които не мога да засека доректно и дали не е започнала да пие успокоителни, заради мен. Много пъти ми е казвала, че плаче сама в къщи, когато се прибирам при жена си, а тя остава сама и е такива драми, а преди една седмица в чантата и забелязах Грандаксин. Каза, че е за братовчедка и, но имаше проблем с едната ръка, след операция на китката, все и се схващаше и ходи на невролог, но невролог да изписва успокоителни, за паническо разстройство...

# 296

Накрая любовницата и жена ти ще се сбият за теб. Едната ще крещи "Взимай го", другата "А, не ти го взимай". 😃
Така ще стане.
Засега е 100% сигурно, че "съпругата" не го обича. Все пак не ревнува. Ревнува човек, който обича.

# 297
Преди модератор да ни се скара, кажи бързо тя (любовницата) коя зодия е? Close

# 298
  • Далечният изток
Ами манипулации в действие. Аз защо още в първия си пост в темата казах - кажи ѝ че приключвате и ела после да разказваш.

# 299
Евала, неоспорим пич си. Все хубави жени те искат, страдат по теб и пият антидепресанти. Ама айде стига толкова летя в облаците. Предобри сценария на тази сапунка

Общи условия

Активация на акаунт