Любов или отговорност?

• 10 160
  • 319
  •   1
Отговори
# 300
Като човек, който върти любовница, защо не възприемаш концепцията за лъжата? Плячката лъже - никой не я сваля, никой не я обича на втория ден - дори подозирам обратното, но хайде, нямам доказателства. Вкопчила се е, защото е отчаяна, или комплексирана, или травмирана. Гадая, но не се вкопчват хората като имат избор обикновено.
100% не е лишена от внимание, ако иска може веднага да излезе с някой. Социалните мрежи са и пълни с покани, постоянно някой и пише, отделно, красива жена няма как да остане без внимание, но дори да не е толкоз красива, пак може да срещне някого. Съмнявам се дали няма психични проблеми, които не мога да засека доректно и дали не е започнала да пие успокоителни, заради мен. Много пъти ми е казвала, че плаче сама в къщи, когато се прибирам при жена си, а тя остава сама и е такива драми, а преди една седмица в чантата и забелязах Грандаксин. Каза, че е за братовчедка и, но имаше проблем с едната ръка, след операция на китката, все и се схващаше и ходи на невролог, но невролог да изписва успокоителни, знам ли...

Ами отговори си ти какъв човек си да се чудиш дали да си изоставяш жената и детето нощем само, за да го чукаш такова изкукало… лика-прилика вашата работа.

Аз много прибързах да поставям оценки на любовницата, ама май трябва да ти даде от нейните хапчета… не помага с липсата на интелект, но поне малко от малко да започнеш да опознаваш света. За неща, които всеки средностатистически човек би се вкарал в депресия, теб те кара да хвърчиш в облаците…

Последна редакция: нд, 27 мар 2022, 23:31 от handsOfTime

# 301
Преди модератор да ни се скара, кажи бързо тя (любовницата) коя зодия е? Close
Жена ми е водолей, а другата е рак.

# 302
Аз пък се чудя на тази друга жена.Толкова ли и се занимава с някакъв който има дете, лъжи жена си 3 г, прави се на недостъпен и тя драпа за него.Как нашия човек да няма самочуствие на велик после.
Абе я предложи на тая жена да се ожените да видим какво ще каже да не избяга със 100.
Преди няколко дни, след една нощ заедно, ме попита кога ще ни е сватбата и то няколко пъти. Явно си мисли, че избора клони към нея. Не мисля, че ще откаже, тя това чака с години, но сега вече откача, а времето ме притиска. Ще бъде интересно.

Е колко пъти да ти пишем, че плячката като си струва, не седи да чака, ами се бият за нея. Вместо това, че някаква глупована не може да си намери друг балък, да ти светне лампата, че стоката не бива, ти още малко покрай нея искаш да изчеткаш и себе си колко си неустоим…. На програмистите им плащат да мислят, ти две и две, като гледам ги правиш пет… че и интересно щяло да бъде… сигурно утре ще пращаш и скрийншоти от нетфликс, искат да екранизират безкрайно интересният ти живот.
Не се чувствам засегнат, от факта, че плячката не си струва. Много пъти съм и казвал, че трябва да си намери някой, няколко пъти се опита да излезе с мъже, но все или наркотици(трева) вадеха или обянсяваше , че се държали просташки, дори с последния ултиматум си помислих, че най- сетне съм срещнал конкуренция, но пак не усетила привличане и онзи  я отблъсна с "обичаш ме" и "липсваш ми" от втория ден. Не се изтъквам, че съм специален, но не е лишена от внимание, просто игнорира всички и все намира кусури. Отделно излиза само с две нейни приятелки, които съм показал, че не харесвам, но въпреки че са срещу мен, пак не може да я откъснат. Защо така се е вкопчила , идея си нямам...
Виж пак скрийшотовете със заплатата от предната страница. Може да се "осениш".
Невролозите могат да изписват успокоителни. Всъщност, всеки лекар с печат и рецетурни бланки може.

# 303
  • Далечният изток
Жена Рак в ролята на любовница?! Тази верно е изкукала...

# 304
Аууу... разбирам. Confounded Ракът понякога така метафорично се вкопчва и прекалява с любовта и предаността си.

# 305
Аууу... разбирам. Confounded Ракът понякога така метафорично се вкопчва и прекалява с любовта и предаността си.
До сега не съм се интересувал никога от зодии, ама това на лудост отива. Едва ли модерните астрологични системи имат нещо общо с тези, които може би са работели и хората са ползвали преди хиляди години.

# 306

Искаш да кажеш, че любовта е само грижа? За мен любовта е неразривно свързана със секса, няма ли секс, няма любов (и грижи). Поправи ме ако греша.

Ако някоя намери мъж на когото като му кажат че след сватбата ще има секс само в овулация до забременяване (едно дете стига), и въпреки това той се навие да се ожени, това ще елора.

Секса изобщо не е важен, ако беше важен хората нямаше да си изневеряват с разговори за класически произведения и театрални постановки, ами със секс.

# 307

Искаш да кажеш, че любовта е само грижа? За мен любовта е неразривно свързана със секса, няма ли секс, няма любов (и грижи). Поправи ме ако греша.

Ако някоя намери мъж на когото като му кажат че след сватбата ще има секс само в овулация до забременяване (едно дете стига), и въпреки това той се навие да се ожени, това ще елора.

Секса изобщо не е важен, ако беше важен хората нямаше да си изневеряват с разговори за класически произведения и театрални постановки, ами със секс.
Разговори за класически произведения и театрални постановки съм водил единствено във философския факултет на СУ. Бяха интересни времена, но дори и тогава, пак имаше секс, дори и в цикъл Grinning

# 308

Разговори за класически произведения и театрални постановки съм водил единствено във философския факултет на СУ. Бяха интересни времена, но дори и тогава, пак имаше секс, дори и в цикъл Grinning

Свършиха ми нервите да изчета темата ти, но ако жена ти си имаш желание за секс с теб, не бих се двоумил и половин час къде да бъда. Човек може да бъде щастлив и с BMW и с toyota, и да си я обича. Казвам ти го като човек който е имал повечето коли които е искал.

# 309

Свършиха ми нервите да изчета темата ти, но ако жена ти си имаш желание за секс с теб, не бих се двоумил и половин час къде да бъда. Човек може да бъде щастлив и с BMW и с toyota, и да си я обича. Казвам ти го като човек който е имал повечето коли които е искал.
Винаги разрушавам това, което имам. Такъв съм си. Хайде едно писание, в тона на моя душевен модус...малко старичко и неизпипано, но за лека нощ..

Последна редакция: пн, 28 мар 2022, 01:46 от djtriples

# 310

Кога съм писала, че секса не е важен?
Ама чукча писател, ама не и читател.
Айде дечко иди да прочетеш, бавничко, напъни гънките.

# 311
Ей ,колега,  още поетична техника ти трябва. Да  е изпипано, дори в биле стихове ...

Казах ти аз, оставяй детето и жената на спокойствие и задявай гаджето, стига си тровил атмосферата на всички, поне един да е щастлив. Няма да си ти.

# 312
  • USA
Гугъл каза, че авторът е жена ...не ти Даниеле!

# 313
Гугъл каза, че авторът е жена ...не ти Даниеле!

Не съм учудена на поредната му лъжа.
Но за него лъжата е ежедневие и е нещо правилно.
Ще си научи урока някой ден.

# 314
  • Далечният изток
Под стихотворението на жената излиза неговото. Ама с друго име на автора, не Даниел...

Общи условия

Активация на акаунт