С предишния си пост исках да ви обърна внимание, че темата е изключително недружелюбна към хора, които тепърва имат желание да се присъединят към нея, както и към такива, които пишат рядко.
Има неписани правила, според които ако не отговориш по някакъв начин, дори и само с Браво, или с Много се радвам, миличка! на поне двама от писалите преди теб, рискуваш въпросът ти да остане без отговор.
Въпреки, че сигурно ще съм нежелана в тази тема, ще продължа да я следя, защото както вече казах в много отношения тя е интересна и поучителна. Особено се възхищавам на хора като Мама Иги и Айла, както и някои други майки. Не искам да започвам дискусия, просто споделих мнението си на един отчасти страничен наблюдател.
П.С. Всички изследвания и тестове относно влиянието на прясно изцедени сокове на кърмачета и бебета под 6 месечна възраст са събрани и анализирани от СЗО, която публикува своите препоръки възоснова на тях. Мисля, че това е достатъчно. Организацията има сайт, на който може да намерите повече инфо.
. Тя е виждала мъжа ми,който е около 1.90м. Бебо е 6.900кг и 65 см. Аз не виждам причина за притеснение, явно ще се метне на баща си, но ми е интересно дали сме най-дългичките за сега 
Аз влизам във форума от скоро след като родих и не познавам никой,освен ely m, с която се запознах тук, но въпреки това ми е интересно и приятно да чета всеки един пост,като не се чувствам длъжна да отговарям или честитя на някого,просто ако имам мнение по въпроса и мисля че мога да помогна отговарям, а това което не одобрявам или ми е неприятно просто го игнорирам.Да се похваля вече и ние ходим на плуване с Дани на elly m, големи са сладури,само че Дани е по напред с материала
!
Честити месечинки на
!
.
,не че не ми се ще,ама шубето от разни инфекции-гъби и разни други красоти е по-голямо
?Малко вярно е като затворено общество и трябва да си по-настоятелен и нахален,за да те забележат
.Ама на мен не ми пречеше,когато отначало никой не ми отговаряше
!
!
, а Калоян спи. При мен явно умората се е натрупала доста, защото дори в нощите, когато той спи по 6-7 часа без да става и аз спя, на сутринта съм като пребита. Май ще трябва някакви витамини да се купуват, че и косата ми взе да капе страхотно. Вие как сте с косите?

).Дано детето се държи добре,4е да не го откаже занапред
.Ама- така е- предпо4ита да виси на циците ми и да ми се смее - сега съм й паднала да съм си вкъщи и на разположение.
.Имам 4увството 4е ще оплешивея