Половин годинка мина, МАЙ-ската дружина

• 13 037
  • 295
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Добро утро и от нас  Grinning
За захранването - знам че алергията може и да се прояви с късна реакциа / примерно на 2рия ден/ и за това не смея да давам нова храна по рано от 4ти ден.  А и нали моето е генетично обременено /колко зле звучи/ и внимавам повече /аз съм бъкана с алергии  Confused/
И да ви покажа вчера колко се радвахме на хубавото време
Исках още да пиша , но моята половинка ми е направила закуска и ме чака на масата

# 76
чЕСТИТО НА ВСИчКИ ПрАЗНУВАЩИ!!!
Ние също се възползвахме от хубавото време и бяхме навън тези дни и все не ми оставаше време да се разпиша и аз. Темичката ни е много красива - браво. И колажа е много як незнам как намираш време за всичко Кате - браво   bouquet
Аз съм от тези дето захранват от скоро и за сега всичко се приема с ентусиазъм дано все така да върви и за напред.
Приятен уикенд на всички - днес май пак ще става за  разходки.

# 77
  • Варна
Честито на днешните месечковци!!!! Много послушни и усмихнати да са!!!!

Мимозка, А н и, сега се сетих нещо за тези крусти. Сина на моята приятелка имаше такива по главичката. Появиха се точно когато беше на около половин годинка. Заведоха го на доктор обаче, и се оказа, че е някакъв вид алергия, а не бебешките крусти след раждането. Изписаха им някакво мазило и много бързо се оправи. Може би е по-добре да се консултирате с някой лекар, че да не стане по зле от препарат, който не е подходящ.

Навън има мъгла, а се бях наточила за разходка  Sad Дано след обед се оправи, че да си спретнем срещичка  по предложението на Мимозка Wink

Цунки на всички

# 78
Добро утро момичета!

Понеже много неща напоследък трябва да помня, а нещо взе да не ми се отдава  newsm57, забравих да ви благодаря за страхотните пожелания по случай нашата годишнина. Благодаря ви   bouquet  bouquet!

Честито на днешните юбилярчета! Много да радват и слушат мама и тати!

Нощта не мина без цокане, та даже и рев за по една минута. Това с рева Килиан за първи път го прави, но гледам, че зъбчето се мъче да пробие и сигурно е от това  Cry. Но поне спах до 8.45, което от доста отдавна не ми се е случвало.
Днес мисля да отскоча до центъра да накупя малко бебешки дрешки, че бодитата и пижамките са започнали да ми стават малки.

За захранването тук се започва с пюре от моркови. Дава се около една седмица и след това се добавя една-две лъжици картоф. Като се достигне количество от около 150гр. се слага една лъжичка олио, най-добре рапично, но може и зехтин. Олиото помага да се усвоят по-добре витамините. После като добавям нов зеленчук трябва пак в картофа и моркова около една-две лъжички от новия зеленчук и така да увеличавам до една трета от пюрето. Аз също трябва да внимавам със захранването, защото Георги има все още неустановена алергия, а като бебе имаше дерматит (слава богу му изчезна, ама що мазила съм измазала  ooooh!).

За крустите, ние нямаме, но от болницата още ни казаха като мием главичката (ние се къпем все още само с вода), хубаво да търкаме с кърпичката, а след това да решим "косата" с четката.

Айде да се приготвям, че докато отдидем ще има пак 100000000 хора в центъра  Tired.

Лек ден!

# 79
Честити 6 месеца на Димана!

Засега крустите ги мажа вечер с бебешко олио, после мия и сресвам с мека четка косичката, но няма голям напредък. Това че може да е алергия не се бях замислила. Но той винаги си е имал мъничко, но сега взега да му се лющят и ме дразни. Та искам вече да изчезват.

Току що Ивко и татко му излязоха на разходка. А аз сега ще чистя.

# 80
Мами,опитвам се да дочета старата тема и нищо не съм чела от тази,но поне да ви кажа,че сме добре.Само че сме на диета по неразбрана причина-яде по 100мл 3 пъти на ден и това е.И да се похвалим на бързо със зъби-цели два броя!Отивам да чета и да видя кои има нужда от честитене,окуражаване,"умните" ми съвети,ама без тях може ли!...

# 81
  • Бургас
Честити зъбчета на Елла и Лео!
Честито и на месечковците днес - да слушкат и папкат много!
Ние също минахме на диета - вечер ядем по 120 мл. АМ, а допреди 4-5 дни ядеше по 230 мл. Казаха ми, че най-вероятно е от зъбите, може и така да е, не виждам нещо ново да се подава, но това не значи, че не я боли. От 3 дни се опитвам да въвеждам телешкото, но определено не и харесва. Гледам, че за доматите се притеснявате - в доста пюрета ги има / месни/, на нас са ни малко тежки и гледам да ги избягвам.
Ние утре ще ходим до Пловдив - ще водят племенника на ортопед, а ние нали не пропускаме пътуване, ще идем да се разходим. Там ще сме за няколко часа, но се надявам да видим пловдивската дружина, ако е хубаво времето,а и трябва да си признаят къде се подвизават.
Днес за първи път от месеци насам Жасмина заспа сама в кошарата - чак не можах да повярвам. Дано полека да свикне сама да заспива, че лошо се научи все да се гушкаме на спалнята.
И да не забравя, темата ни е страхотна, браво момичета вие сте невероятни   bouquet

# 82
Айде, да се отчетем и ние най-наркая!

Купих Труд с програмата - Лео го има, има ни и нас  Heart Eyes ! Гвендолин - благодаря ти!   bouquet
Аз взех изпита, очаквах повече, защото се постарах за курсовата работа...ама той не е проверявал тестовете, ами е гледал предните пъти при него колко сме имали..  #Cussing out Тъпак..както и да е! Нали го взех....

Ние също не ядем, много малко  Rolling Eyes Чак се чудя ... не си доцоква, а яде по 40-60 мл пюре... цока по малко през 2 часа, а преди на всеки час. Абе сега като се замисля му се събира достатъчно май  newsm78
Ирка, добре, че се обади  Heart Eyes Hug Честити зъбки на Елла  Mr. Green
Честит 6 м на Диманка-сладуранка!
На Момчо и Румен също!
   bouquet

Ние довечера сме канени на гости у мама, да празнуваме рожденния ден на брат ми.
А колежката, дето пътуваме заедно по изпити ни чакат у тях сега, да пийнем и хапнем. Та чакам Леонардо бейби да се събуди и да се почваме  Mr. Green  #Silly Днес ни се очертава такъв пиянски ден...  Joy

Последна редакция: сб, 18 ное 2006, 16:07 от crazybrat

# 83
  • Велико Търново
Ха добър ви ден и от мен! Grinning

Честита месечинка на Момчо,Димана и Румен на Rush!Да са здрави и усмихнати деца,да носят само радост и щастие на мама и тате!

Ани,сигурна съм,че пяната е против появата на тези крусти,защото имам каталога на Мустела бебе и съм го преглеждала много внимателно,пък и нали последно купих този крем където им предпазва лицата от студ,вятър и др.защото на мойта мома бузите и са като на пубертет или по точно като грапа. Mr. Green

Честити зъбета на Лео и Елла,да са им много бели и здравички!

Наде,много сладка снимка на Марти си качила,очите ми останаха .Да го нацелуваш от бъдещата му "тъща".

Ирка,веднага се отчитай Laughing къде и защо бяхте толкова време беше много ни липсвахте.

Ние преди обед си направихме мини търновска среща в един парк на центъра.Беше много хубаво времето.Ако,знаете августовските мами как жестоко са се изпокарали като знам и юлските какви ги свършиха,направо съм много щастлива и горда колко близки сме си в нашата темичка.Благодаря ви момичета newsm51.Аз,ей сега мятам гювечетата да се пекат и си грабвам детето и дебелия г.з и отивам в нашия парк.
Айде това е от мен за сега,довечера пак!

# 84
Момичета , открих едно пюре което Иван го яде с удоволствие и зяпа за още. Грах с пуйка на Нестле. Бях изумена днес на обяд как не ми се наложи въобще да го лъжа с плодово. Сега ще заредим яко с такива и ще пробваме всички от серията ДУО.

А августовските мами за какво са се изпокарали?  Rolling Eyes

АА и още нещо, преди малко се хванахме с мъжа ми на бас за нещо за един парфюм на Джорджо Армани. Бях убедена че ще спечеля и вече надушвах аромата на Сенси ....но загубих. Но нали ми е добричък и каза че ще купи и на двамата по един.  Mr. Green Heart Eyes

# 85
Малии, да ви се оплача одеве как ми изкара акъла малкия  #Crazy
Гушнала съм го и чета тука.. по едно време гледам на ръкава ми с лигите нещо червеникаво. Викам  си - повърнал е тиквата от обяд.... Да, ама не - КРЪВ!!!  Shocked Направо скочих, помислих, че кръв повръща....  Confused После, че се е одраскал по венците.. гледам отдолу на венеца - от там тече кръв. Избърсах и спря... Подал се е трети зъб, ама отдолу  Shocked Трети и четвърти зъб не са ли отгоре, а 5 и 6 отдолу  newsm78
Направо ме хвърля в тъч това дете, през 2 дни по 1 зъб  Crazy
Този още не боцка, но утре мисля ще пробие...егаси чудото... има ли други такива странни зъбльовци?  Mr. Green

# 86
  • София
Крейзи, зъбоникненето при децата също е различно, няма строго определен ред. Вярно е че има горе долу подредба, по която растат нормално зъбите, но тя не е задължителна. Имам една приятелка, на която на детето първо му поникнаха горните зъбки и беше точно като зайче.
Ани августовките се карат, защото част от мамите, които пишат по-рядко се чувстват пренебрегнати, че не ги поздравяват или не им четат постовете.

# 87
Ани августовките се карат, защото част от мамите, които пишат по-рядко се чувстват пренебрегнати, че не ги поздравяват или не им четат постовете.
Тенкс  Mr. Green

Преди малко забравих да честитя зъбчетата на Елла. А ето че и Лео се сдобил с още едно.  Party

Ние след няколко часа като изкъпем детето и заминаваме на бебешко парти. Ама без бебето, че е още в родилния  Wink

А ето това си харесах по случай че загубих баса:

# 88
  • София
Момичета, вижте какъв помощник си имам докато слагах новия колаж...  Flutter Laughing Mr. Green
http://www.youtube.com/watch?v=4nesd9twYlQ
Май се знае какъв ще стане бубанчо, ако съдим по майка му...  Blush
 Joy

# 89
Здравейте и от нас. Ние тези дни се загубихме, но имаме много весел повод. Станах леля за втори път. Вчера ми се роди племенница Ралица и оттогава сме луднали - търчим от болницата до магазина и обратно, та нямах време да се разпиша. Черпя ви за здравето на сестричката ми и малката Раличка:  newsm38  party023 cook baloni
Честито на всички месечковци, които са празнували тези дни! А на зъбчовците - честити нови зъбчета!

Общи условия

Активация на акаунт