AIR, благодаря и на теб за информацията! И ние сме в поликлиниката в Тракия. Нашето педи е Мария Рашкова. Доволни сме за сега от нея. Тя също ни препоръча пентаксим. Иначе на частно ходим и при Петров. Той също каза, че две мнения няма. Него го и питахме какво ще стане ако изчезне тази ваксина за следващата имунизация. Значи, той каза, че няма проблеми следващия месец да се сложи друга, ако това се случи. Затова и мисля да сложим сега (това сега е на 18 декември чак) пентаксим, пък за другия месец ще видим какви ще бъдат новите ваксини от здравна каса и ще обсъдим с педитата какво да слагаме. Така че това съвсем изключва необходимостта 3-те месеца да се слага ваксина от една партида.
А що се отнася до водата, аз давам на Али само чиста вода. Досега захар не е близвала нашата принцеска. И да ви кажа, пие си доста водица като й дам. Но това не става всеки ден. Предимно кърма й давам.

Хайде лека нощ и дано бебешонка пак спи 6 часа!
))
/
Sa, И ние сме при Рашкова, и аз съм доволна засега от нея. А за ваксините, мерси за инфото, но не смятам, че касата ще въведе Пентаксим-а. Доколкото четох ще се смени живата полио с мъртва такава, така че сигурно и трите ни приема ще са Пентаксим. А честно не вярвам да изчезне до след година (когато има пак реимунизация), защото тя сега е почнала да навлиза масово в България, а иначе я има от доста време (като се рових из нета, из френските страници, видях, че е в имунизационния календар на Кот д'Ивоар
, ако пък е видял че е предразположен

.Като невиждал е.160мл. ги изцоква за 10 най-много 15 минути и после едвам диша
.Пробвах да го спра на половината ядене, да си почине, обаче такъв рев започна, като виене чак и веднага му дадох шишето и повече не посмях да го прекъсвам...

. Всяко дете има индивидуални нужди, стандартите са да се водим по тях, а не да ги спазваме сляпо.
Има страшно голям апетит и ако мама не даде на часа надаваме един глас цяла София ще разбере че не сме яли 

,ръчкам бутам да не спи много след обяда ама нъцки ,спи не спи пак стои вечер до към 23 30
,нощна буба ще да е
,нали вие сте ми подкрепа