*РАЗУЗНАВАНЕ/Teşkilat/*, *Госпожа Фaзилет и нейните дъщери*, - тема 5

• 17 533
  • 724
  •   1
Отговори
# 495
  • au bout du monde
Значи са пак в Париж😄

От снимката разбрах, че пак ще имат сцена заедно , друго не ми трябва 😆

# 496
Може да не са сами в сцената, но се надяваме поне да са един до друг Grinning До къде я докарахме само ...

# 497
  • au bout du monde
Ще има сцена на дивана.😊 Колко е мила Дениз да ни извести, че снимат заедно.

Викат, че тук приличал на Яъз 😁

Последна редакция: пт, 29 апр 2022, 21:30 от La Libellule

# 498
Много хубав колаж

# 499
  • au bout du monde
Предполагам, че днес са се разотишли по домовете и утре ще почиват. Много тихи бяха днес.

Сестрата на Дениз е с Лео. 😀 дошла е в Анкара май, дивана ми се струва да е от там и отзад се виждат високи прозорци и светлини от други прозорци.

Последна редакция: нд, 01 май 2022, 00:08 от La Libellule

# 500
Нашето Езги с корица ❤

# 501
  • au bout du monde
Не знам дали сте забелязали, но Езги С. е винаги доста разголена. С едни деколтета, къси потници. Да, слабичка е и й отива, макар и понякога да е прекалено за мен, правя сравнение просто с Дениз.

# 502
Имаме си фраг. И освен че раняват Сердар в рамото, Хаккъ тръгва с един бус с бомба. Загубата на екипа ще е той
https://www.instagram.com/tv/CdBqm6ZoxNS/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

# 503
Да, Хаккъ ще е загубата.
Споделям мнението на тази фенка. Наистина няма друго обяснение защо не се развива двойката. Един от двамата ще напусне, или пък и двамата. (аз обаче клоня към Чаалар)

# 504
За мен е Хаккъ. Изражението на Зехра не ме навежда на Сердар. Но, ако греша, тъкмо най-накрая ще спра да гледам изобщо.

# 505
  • au bout du monde
Да, Хаккъ ще е загубата.
Споделям мнението на тази фенка. Наистина няма друго обяснение защо не се развива двойката. Един от двамата ще напусне, или пък и двамата. (аз обаче клоня към Чаалар)

Ако някой от двамата се махне, филмът ще свърши. Изобщо не мисля, че ще продължава без някой от тях.

Двойката я развиха достатъчно този сезон. Предишният имаха много по-малко сцени, дори липсваха.

Нова снимка, която не сме виждали.

# 506
Как така не са развили двойката? Какво очаквате да е развитието? Да се оженят? Да си народят малки разузнавачи? А какво и кого ще гледаме другия сезон, ако този ги оженим? Нали те двамата казаха, че това означава излизане от екипа.
Без тях няма филм, така че не очаквам напускане. Ако ще има трети сезон, ще е с тях.

# 507
  • au bout du monde
Вижте какво са пуснали от ТРТ. Явно и те се радват на ЗехСер.☺️

# 508
Разбира се, че не очаквам да се оженят и народят бебета, но може да виждаме друго освен благодаря и аз те разбирам....все едно и също. Последно имахме нормална сцена в 39еп. с колието. Значи когато искат могад да пишат хубави и различни сцени. Сега сме 45еп. и едва ги виждаме един до друг, дори на операции вече не ходят заедно. В първи сезон казвахме, че ги пазят за 2ри. Сега пък от 2ри ги пазят за 3ти... Дори Чаалар намекна, че нямат сцени, когато пусна онова селфи с надпис -срещнахме се на сета след много време.

Админа на трт споделя повече за сериала, отколкото нашия админ Grinning
Веднъж беше качил гиф на ЗехСер от сцената с колието и написа, че си е струвало чакането Grinning

# 509
  • au bout du monde
Говори се, че 48 еп щял да е финала на сезона  т.е 29 май.

Честно казано във втори сезон доста бързо изведнъж Сердар разбра, че я харесва. Малко рязко ми беше. Можеше дори още да го протакат.

Общи условия

Активация на акаунт