*РАЗУЗНАВАНЕ/Teşkilat/*, *Госпожа Фaзилет и нейните дъщери*, - тема 5

• 17 531
  • 724
  •   1
Отговори
# 510
Феновете много започнаха да мрънкат. Затова така изведнъж и признание направиха. Smile

# 511
  • au bout du monde
Още преди това, когато Сердар започна да я подкача по диваните. 😁Според мен много изведнъж започна да я харесва и се отпусна.

# 512
Много са тихи тези дни. Личи им, че са в почивка Grinning

Рейтинга на повторението от снощи е 3-4-3
като за стар епизод е доста добър

Последна редакция: пн, 02 май 2022, 16:31 от Yanica_

# 513
  • au bout du monde
43 епизод - Приятно гледане!

https://ok.ru/video/3324811479616

# 514
До кога ли ще са в почивка??

# 515
  • au bout du monde
До колкото знам почивни дни се водят до 4ти включително.
Иначе са в Анкара. Поне Дениз и Езги. Сестрата на Дениз два дни се снима от апартамента й, Езги също си е вкъщи.

Гледах кадри от първия сериал на Дениз от 2011г. Косата й е ужасен цвят. Някакво оранжевоподобно 😄
За 116 епизода има цели 5 целувки, дори може и да са повече. И са си баш целувки хаха. За дневен сериал ми се вижда доста 😄 много са се отпуснали.

Стара снимка

# 516
Целувки е имало, че Баръш го е нямало хахахха Joy

Това видяхте ли го? Нашите ще получат награди, дано имат и за най-добра двойка.
Тези награди ще се проведат за първи път.

Последна редакция: вт, 03 май 2022, 16:50 от Yanica_

# 517
  • au bout du monde
Видях го, много се радвам, че без гласуване на фенове ще получат награди 😀

Баръш ли за всичко ще е виновен 😄

И майката на Дениз е в Анкара, и племенниците. Дениз обаче си е взела пълна почивка от социалните мрежи.

Последна редакция: вт, 03 май 2022, 18:22 от La Libellule

# 518
Видях го, много се радвам, че без гласуване на фенове ще получат награди 😀

Баръш ли за всичко ще е виновен 😄

И майката на Дениз е в Анкара, и племенниците. Дениз обаче си е взела пълна почивка от социалните мрежи.

Ами за мен Баръш е намесен. Преди да се появи в живота на Дениз тя спокойно си снимаше по-интимни сцени.  Навремето участваше и в романтични комедии. Булките бегълки-препоръчвам го, много лек и приятен сериал. Иска ми се пак да я видя в романтична комедия- от 2017г. само драма и екшън.

# 519
Поддържам, той е причината. Не съм му фен. Но спрямо Чаалар е особено осторожен.

# 520
  • au bout du monde
Нормално Чаалар е най-готиният й екранен партньор😁 като гледа какво пишат и искат феновете, лошо му става сигурно 🤣

Направи ми впечатление, че тази година никой от тях не писа поздравление за празника, а миналата и двамата са писали. Изглежда сякаш двамата са се покрили някъде заедно хахах

Баръш ще идва на 17 май в Анкара. Очаквайте го.

Тази им сцена много ми хареса. Скандалът им много ми хареса. Искам пак да се скарат и да се сдобрят 😁

Последна редакция: вт, 03 май 2022, 22:20 от La Libellule

# 521
Не казвай, че са се покрили заедно, че в главата ми хиляди сценария изплуват хаха де да можеше Joy

Баръш пък тъкмо си тръгна от Анкара, Grinning да направи концерт другия месец
Хайде и една добра новина от мен Yum В кой епизод не знам, но ще се отървем от покаялия се. Хакан Бояв ще напусне сериала. Лека полека махат ненужните герои забелязвате ли Grinning първо дъщерята на Йълдъръм, после и жена му. Четин също го махнаха (Неговата история с Пънар можеха да я развият, тук се изложиха. Четох някъде, че Четин е щял да мине на страната на нашите и да предаде Йълдъръм) сега и този. Остана един Айваз, ама и на него ще му видят сметката.

Някой от екипа е споделил това стори. Доста почивка им са дали 4 дни, дано си са починали добре. Ако е вярно 48еп. е финал на сезона и ще има 3ти сезон.

Последна редакция: ср, 04 май 2022, 15:52 от Yanica_

# 522
Тъкмо прочетох хубавата новина за покаялия се, но хубавите новини бързо пристигат във форума. 🎉🎉🎉
Нямам против Айваз, той не е досада като онзи, последният в актьорския списък, който се прави на звезда. Комплексар някакъв. Не ставаш добър актьор като се заяждаш с колегите си.
Нашите са се покрили тотално, освен Тургут, който пусна плажни снимки. Имат нужда от почивка, нищо че имаше малко мрънкане от ирански фенове защо не са ги поздравили за празника.
Сестрата на Чаалар един от дните се впечатли с колко последователи се е сдобила ненадейно, но и тя не пуска дума за брат си 😂 явно са се разбрали да са тихи. Подкрепям напълно.
Аз тези дни пътувам, но се надявам да мога да гледам епизода през телефона в хотела. Вече ми липсват. За лятната им ваканция ще си наваксвам с други актьори, които засега игнорирам.

# 523
  • au bout du monde
И според мен са се разбрали да почиват и да не пускат нищо. Обаче колко е тихо без тях. Лятото какво ще правим не знам 😆

Аз имам гости тази седмица така че ми е добре дошло тяхното мълчание. Като вземат да пускат новини един през друг не мога да им смогна 🤣🤣🤣

Сестра му ще вземе да стане инфлуенсър и аз й видях сторито 😄
За Дениз се знае, че е в Анкара щом роднините са там, но Ч. къде е не се знае.

Утре вече ще са на снимки и дано да имат сцени заедно. Би трябвало да са заснели 46 еп или поне да го довършват. Остават им още 2 за снимане.

# 524
От екипа се връщат в Анкара, всеки качва стори. Дано са си починали добре и да напишат хубави последните 4 еп. за този сезон!! ✌

Общи условия

Активация на акаунт