🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 116 851
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 005
  • София
Аз ви давам и една друга гледна точка - продукцията подбутва Дениз, Людмила и Виктория да правят зулуми, защото още на кастингите са видяли потенциал за това в тях, те действат, казано им е коя е “жертвата”, отново защото продукцията си има планове за Александра и останалите момичета, а и не си мислете, че психолозите на продукцията не са преценили момичетата още на кастингите, знаят какво да очакват от тях, със сигурност им е направило впечатление що за характер е Александра. Та триото Виктория, Людмила и Дениз действат, оттам Алекс реагира по нейния си начин, продукцията получава желаното - материал за излъчване. Мисълта ми е, че продукцията залага мините и оттам оставя момичетата да си реагират напълно естествено, всичко се снима, монтира и излъчва така, както трябва да бъде представено на зрителите. Някои неща са спестени, други - преувеличени. Wink

# 1 006
Telesilla, брей в каква приказка ме вкара. Феи. Че и добри и лоши. Супер!

# 1 007
Сашка как разбра, че синята кутия е за нея? Нали двамата търсеха съкровище, и изведнъж разапозна, че било лично?
Всъщност колко струваше гривната някой знае ли?
Е, той й каза в началото, че има подарък за нея, но е помолил да го скрият, за да го търсят заедно.

# 1 008

При гаджето.
Връща се тук отказвайки се от лесния и луксозен живот, за да прави нещо сама.
А само да попитам чужденец ли е бил? Защото не се сещам за много успели българи, живеещи в Монако, освен Григор Димитров.

# 1 009
Е за кого да е, ако не за нея 😅 за Витя ли?
Гривната струвала 10К.
Баш алтън си е 😜
Гери, много мило! Благодаря! Дано никой не ми завиди...
Айде аз ще ти завидя, за да ти направя деня още по-прекрасен! Flowers Hibiscus
ЧРД и аз съм овен, много хубава зодия!

Ами тя Сашка вече спечели. От тук насетне само ще ни разиграват. Извикването и първа на вечеринката беше толкова явно режисирано, поне малко усет как да завоалират нещата. Може да не му е първа любов на Виктор, но от всички там е най. Пък дреме му, че има отклонения в общуването - то и той ще я помояска малко и ще я метне.

# 1 010
Щом са се следвали из инстата Виктор и Сашето, едва ли е хвърлила гривната, ергенът най-вероятно ще продължи да се съмнява чак до последния епизод, когато най-после ще размисли. То друга интрига не остана, ако махнат и тая няма за какво да се гледа. Момичетата ги опознахме, нищо ново не се разкрива, вече ги гледам на забързана скорост. Те дори помежду си няма какво вече да си кажат, дъвчат едно и също, а АЕЦът непрекъснато обяснява очевидни неща.

Мъжа ми и сестра му са израстнали с Александра, момичето е живяло доста хубав и класен живот, преди да се прибере е живяла последните 4 години в Монако, последните трима мъже, преди да си дойде са били на доста високо ниво
И ей така безпричинно никой не се е задържал, отвял ги е вятъра Laughing

# 1 011
  • София
Има и още нещо - когато се снимат тези “интервюта” поотделно с участничките и разговорите им по групички, на всички се задават конкретни въпроси, за да получи продукцията конкретни отговори и така си сглобяват после сценария на епизода. Wink

Тонът на песента се задава от продукцията, това искам да кажа. Сигурна съм, че в 90% от ситуациите е така. Някой от продукцията казва на Блага: “Гледала ли си ‘50-те нюанса сиво’? Сега ще си свалиш бикините и ще ги подариш на Виктор.” На Блага толкова й е акълът, решава, че е секси и го прави. През това време някой от продукцията казва на другите момичета: “Гледайте какво прави Блага. Какво мислите за постъпката й?” И заснемат реакциите. С банския е било същото:
- Алекс, сега ще диктуваш правилата на играта. Елвира трябва да спечели.
- Момичета, ще оставите ли Алекс да ви командва?
- Алекс, бъди по-агресивна. Покажи спортна злоба!
- Виктория, развържи й банския на шега.
- Алекс, така ли ще оставиш нещата??
- Дениз, я кажи на Алекс какво мислиш за нея. Не спестявай нищо.
И т.н. За паник атаката си мисля, че беше истинска. Преди години и аз съм преживявала подобно нещо. Паник атаките са различни при всеки. Проявяват се по различен начин. Напълно е възможно да усещаш задух и оттам идва кашлицата. Сърцето ти не бие така, както трябва, получава се аритмия, усещането е много неприятно. Все едно се задушаваш и кашляш, за да си поемеш дъх. Освен това момичетата може да са били доста агресивни към Алекс, словесно агресивни имам предвид и оттам да е дошла тази паник атака. А на нас това ни е спестено, за да си мислим, че Александра преувеличава и заради една избита топка изпада в истерии. Има много варианти. Просто се опитвам да ви обясня, че никой не е оставил тези жени да си правят каквото си искат. Насочват ги и подбутват, а че те си имат заложени реакции, всяка според характера, си е напълно така. Но за да се стигне до изпускане на нерви и грозни сцени, пръст за това има продукцията и всичко се прави съвсем умишлено. За рейтинг. Wink

Момичетата, които няма да участват в подобен тип схеми и игрички, са изгонени на по-ранен етап от шоуто. По-амбициозните остават по-дълго. Simple Smile

# 1 012
Честит рожден ден, VickyTaylor! Flowers Rose Ето още един подарък, за да може и незавиделите да завидят. Joy

Скрит текст:
Относно пръстена, за който се говореше, мисля, че имат предвид финала, макар да звучат много подвеждащо, но снощи Наум каза, че накрая само една щяла да го получи. (Надявам се никоя да не го, но все пак.)

# 1 013
Карина коя зодия е?

# 1 014
Уви моята - Рак. Не всички сме такива веяни скумрии. Sweat Smile

# 1 015
  • Варна

При гаджето.
Връща се тук отказвайки се от лесния и луксозен живот, за да прави нещо сама.
А само да попитам чужденец ли е бил? Защото не се сещам за много успели българи, живеещи в Монако, освен Григор Димитров.
Да.

# 1 016
Щом Антон Стефанов е редактор на предаването е ясна работата. Той е топ интригант и само интриги са му в главата и се е развихрил в шоуто. И без това беше дълги години без работа , сега е решил да блесне. На мен ми е ясно, че много от ситуациите са режисирани чрез побутване на дадени сюжетни линии. Но ако ти ако не си носиш злобата в себе си няма как да я изкараш навън. Та в този ред на мисли Капитонова и Денис според мен са си същите интригантки и манипулаторки и в живота.

# 1 017
Естела, никой не отрича, че Сашето е по-класна професионалистка от Дениз и Блага Joy Но не мисля, че някой тук й завижда. Във формата може би, те там са професионалистки и wannabe професионалистки Joy и една поетеса Joy

# 1 018
  • Варна
Естела, никой не отрича, че Сашето е по-класна професионалистка от Дениз и Блага Joy Но не мисля, че някой тук й завижда. Във формата може би, те там са професионалистки и wannabe професионалистки Joy и една поетеса Joy

Не си ме разбрала, далеч съм от мисълта, че тук й завиждате, но виж във предаването направо откачиха. Толкова отчаяни и нещастни бяха вчера. 😂😂😂😂😂

Вики, извинявай, за десети път пропускам, да си жива и здрава 🌹

# 1 019
Аз ви давам и една друга гледна точка - продукцията подбутва Дениз, Людмила и Виктория да правят зулуми, защото още на кастингите са видяли потенциал за това в тях, те действат, казано им е коя е “жертвата”, отново защото продукцията си има планове за Александра и останалите момичета, а и не си мислете, че психолозите на продукцията не са преценили момичетата още на кастингите, знаят какво да очакват от тях, със сигурност им е направило впечатление що за характер е Александра. Та триото Виктория, Людмила и Дениз действат, оттам Алекс реагира по нейния си начин, продукцията получава желаното - материал за излъчване. Мисълта ми е, че продукцията залага мините и оттам оставя момичетата да си реагират напълно естествено, всичко се снима, монтира и излъчва така, както трябва да бъде представено на зрителите. Някои неща са спестени, други - преувеличени. Wink

Пределно ясно е това, аз лично коментирам, ролите на участниците в постановката, какви личности са навън и в зоната си на конморт е съвсем отделен въпрос , който не ме касае. Тук си споделям мнението за определени житейски ситуации , които се разигравати които могат да се случат. Разбира се , че всичко е мощно подбутвано от продукцията. Към вас обаче имам питане, понеже споделихте, че сте била част от екип. До колко участниците имат право на собствено мнение - в смисъл ако са приели в началото ролята на лошия, могат ли да постъпят в дадена ситуация според собственото си усещане или ги задължават да спазват линията
Честит празник на рожденичката ни, да е жива и здрава Wear Crown туй е гривничка с големи каманаци, касовата бележка е под камъка

Общи условия

Активация на акаунт