🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 116 866
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 020
Аз честно казано най-голямо пламъче в очите на Виктор виждам по погледа му към Алекс, Марта и Блага.
Обаче все пак смятам, че Капитонова ще спечели.

# 1 021
Зарязала Сашка гадже,което да кажем обича,че и още 3 -ма заможни,за да се върне тук...Това не гo вярвам/сигурно не са и издържали на истерията/ .А като не е искала лесния живот,а си харесвала мъжете,защо не е направила нещо свое там.....Въпросът е риторичен...

Вики Тейлър -честита да си.Щастие,късмет и любов...И една детелина от мен,че стига рози Wink Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пт, 01 апр 2022, 14:26 от reninel

# 1 022
Честно казано това, че се е прибрала от Монако мисля, че е стъпка надолу за Александра. Може би можеше там да пробва да се развие като терапевт, макар, че знам, че е трудно. Просто в България дори да живееш много богато и луксозно качеството на живот в Монако е съвесем различно.

Честит Рожден ден на рожденичката в темата. Да е жива и здрава! Flowers Hibiscus

# 1 023
А кога е сниман Ергенът? Лято 21г?
Няма ли някъде сигурен спойлер коя е спечелила?

# 1 024
Ама какъв терапевт-тя нали курс е изкарала...да не е учила...В Монако явно такива курсове няма Joy

# 1 025
  • София
Аурора, полит-коректният начин да отговоря на зададения от теб въпрос е следният - всичко е индивидуално и мога да говоря с примери от моя личен опит. Не, на участниците не им се позволява да действат на своя глава. Продукцията държи юздите. Не че на участниците им се казва какво да правят във всяка една минута, но всеки е наясно с ролята си в шоуто и си следва определена сюжетна линия. Ако някой участник спре да го прави, просто бива изгонен или екранното му време значително намалява. Това е. Не знам как точно е в “Ергенът”, но не мисля, че е особено по-различно. Пример е Габриела. Която според мен си изигра ролята и нямаше какво повече да направи, или не е искала да се излага повече, затова не получи поредната роза. Сигурна съм, че на Виктор му се казва в какъв ред да ги гони. Обсъжда се с него, разбира се, вероятно той има право на глас. Няма да изгонят фаворитките му, но със сигурност продукцията се намесва в решенията му. Даже не бих се учудила, ако в самото начало още са му казали: “Виж сега, ти извън шоуто си бъди, с която искаш. Ако си харесаш някоя, след шоуто можеш да си с нея. Но в шоуто ще трябва да спазваш определен сценарий.”

# 1 026
Ама какъв терапевт-тя нали курс е изкарала...да не е учила...В Монако явно такива курсове няма Joy
Или просто подобни курсове не минават пред хайлайфа в Монако. И има защо. Wink

# 1 027
Уви моята - Рак. Не всички сме такива веяни скумрии. Sweat Smile
Не си права, на мен много ми харесва... За съжаление, аз не съм мъж и гледам на нещата с други очи.
И въобще жените Рак като цяло не са агресивни в ухажването си, просто тя чака той да прояви интерес към нея, за да откликне. Някои Раци лесно се дразнят, обиждат и реагират, а други реагират с мълчание, свиват се в черупката си.
Ето и Марта и Александра са Везни, а едната много ми харесва, а другата ми е антипатична.

# 1 028
  • Варна
Заядливи коментари подминавам, особено на нови никове.

# 1 029
Впечатлена съм как толкова материално ориентирани моми не могат да направят разлика между 10 000 турски лири и 10 000 евро.

# 1 030
  • Terra incognita
Всъщност, момите я оцениха в лева 😃 как и защо, не мога да отговоря. 😃

# 1 031
Зарязала Сашка гадже,което да кажем обича,че и още 3 -ма заможни,за да се върне тук...

То като на Киро работата - върнал се от Канада, дошъл да ни оправя. И на Сакскобурготски преди него, и колко още такива примери....

# 1 032
Стана ми интересно за какво и завиждат на Александра. На пишман дипломата, за безкрайната и уста, на благия характер или подчертаното и лесбийство.

Личното ми мнение е, че понятие като "лесбийство" е дълбоко погрешно. Няма жени лесбийки, има жени мъжемразки, които твърдят, че не могат да спят с мъже. Проблемът е, че няма как да го докажат във физически аспект, факт.

Това, че дадена жена се държи добре, мило и е близка с други жени, не я прави лесбийка. Приятелството между жени не е лесбийство, много ви се моля.

Смятам, че Александра е силен характер, оправя се добре и знае какво иска от живота. Може би би могла да сложи юзди на Виктор, защото той определено се нуждае от такива. Хубава жена е, както и самият Виктор. Не са красавци, но са хубави на външен вид. Разбира се, че някои неща в такъв формат се преувеличават. Но в крайна сметка никой не си е избирал сам средата там, която определено е враждебна към тези, към които ергенът проявява интерес. Това се очаква както от публиката, така и от самите участващи.

Струва ми се, че много хора грешат, когато окачествяват някого като конфликтен в дадена ситуация, а добродушен в друга ситуация. Общото в двата случая е думичката ситуация. Аз мисля, че Александра е естествена и не се прикрива. А това работи в неин плюс. В крайна сметка работа на Виктор е да си избере жена, а не е работа на останалите да му я изберат, нали? Защото ми се струва, че някои от участничките са се нагърбили с мисията да му намерят жена, предполагам защото смятат, че те самите нямат голям шанс. А интригите са нещо съвсем нормално, нищо ново.

# 1 033
Опит за самоирония.

# 1 034
Хареса ми,че Виктор подаде розата на Дениз на турски-напредва в професията на актьор,бавно но славно..

Общи условия

Активация на акаунт