🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 117 899
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 150
Момичета, къде мога да гледам последните два епизода? Не намирам на Мари Мар линк към последния, а към предпоследния не работи линка Cry
Тук 👇
https://playtube.tv/search?keyword=Ергенът

# 151
  • София
Нещо ново от Санаториума тези дни? Smiley
Имам да попълвам знанията си от представянето на "книгата", та бързо се връщам да видя какво сте коментирали.

# 152
Eiger, прегледай на Азалия резюмето за представянето на "книгата". Всичко ще ти стане ясно за минутка. Беше някъде в последните страници на миналата тема.

ХА! Той Дон Вито си признава, че бил сериозно подпийнал по време на коктейлите. Къде от многото наздравици, къде целенасочено, за да се поотпусне. На голяма част от първите коктейли се определя сам като "мъртво пиян".

# 153
# 154
В интервюто казва, че едва сега разбрал за някои от участничките. Били известни. Бухахаха. Дали не ги е проверил след предаването всичките, как мислите?
За мен се преструва. Точно за това.

# 155
Панталонът на Витя е от Чирпанското наводнение през 68ма

# 156
Дааа..
Едно време в доскало тока се питахме, някой ако е с окъсяли панталони - Да нямате наводнение вкъщи Joy

# 157
В интервюто казва, че едва сега разбрал за някои от участничките. Били известни. Бухахаха. Дали не ги е проверил след предаването всичките, как мислите?
За мен се преструва. Точно за това.

Оооо, изскочи ми от главата тази подробност - той не знае кои влизат! Open Mouth И разчита изцяло на впечатленията си за тях, за да си избере... това наистина обяснява доста Hands Plus1 Hands Plus1и представете си, избира си и след 6 месеца научава, че е бивша плеймейтка с голо видео или любовница на един от известните мъже в страната, или бръмчалка от малък град. Наистина завалията... Satisfied

# 158
Попилях се от смях майка му как го използва за розораздавач с идеята да зарадва някакви жени.
С добро чувство, де. И все пак се пръснах от смях. Satisfied

# 159
https://www.youtube.com/watch?v=OBp2hkDawmE

Поздрав за всички клюкарки в темата.
След това предаване, песента от линка ще я слушам с други уши вече Satisfied

" Вземи в този хубав ден
една българскааа роза от мееен....найнанана...
И не забравяй нито ден ти таз българска роза ...и мен.

Ма как мога да я забравя тази роза, как....

# 160
Според мен поканената мома в четвъртък е Александра и си мисля, че срещата е режисирана. Продукцията иска да раздува още скандала около нея. Вие как мислите?

# 161
Никой не отрича. Според мен трябва да си го патентоваш, след време Витко може да е рекламно лице на продукта - да кажем, може да има съпоставка между неговите умения да води режисиран разговор и приспиващия продукт, кое действа по-бързо.

# 162

Капитонова е як злобар , разкостиха я в този акаунт

# 163
Нямате изчитане. По продуктивни сте от “скандалната” деница Simple Smile Всъщност се замислих, че Елвира скоро ще бъде изгонена и нарочно сега е била премиерата на нейната книга. Защото ако имаше лична среща, щеше да изчака да я излъчат и тогава да представя творбата си.

# 164

И още има .. потрес.

Общи условия

Активация на акаунт