🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 117 922
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 165
Според мен поканената мома в четвъртък е Александра и си мисля, че срещата е режисирана. Продукцията иска да раздува още скандала около нея. Вие как мислите?
Hands Plus1 Мисля, че героините в сериала са подбрани като типаж и сценарият е стандартен, както всъщност споменах още като тръгна предаването, и вече се очертават точно според очакванията.

# 166
Може да е и Дениз на среща, нали тя четеше поканата - не ми се стори видимо да се вкисна.

# 167
ще бъда аз полезен блогър
Вие ще ме снимате
Аз ще се усмихвам като бобър.
Flowers Rose   Flowers Rose   Flowers Rose
"Днес времето ще бъде много слънчево и много мило, идеално за разходка по плочки и мокасини на босо краче".
Flowers Rose   Flowers Rose   Flowers Rose

И още щом първото ти стихче чух,
Си казах "Божичко, да бях аз глух"

Да се включа и аз Laughing

# 168
Витаминче_, днес времето е точно като в прогнозата по-горе. 🤣🌹

# 169
Тук прочетох, че Виктор не харесвал визуално Зори Г. То и аз не го харесвам визуално и затова не бих тръгнала да галантнича с него и да гледаме влюбено звездите заедно, както той направо със Зори. Всъщност, според мен и много от кандидатките му не го харесват особено, ама си траят, преструват се и играят театри, че да не изхвърчат рано-рано от шоуто.

# 170
  • Варна
Е,какво да й харесаш на Зорито???

# 171
В Зори ми харесва това, че се старае да работи над себе си. Има промяна към добро и във външния вид. Но на Гастон като Виктор не отива. Има нужда от друг тип мъж. Не мисля, че е лош човек, би била добра съпруга и майка.

# 172
Витаминче_, днес времето е точно като в прогнозата по-горе. 🤣🌹
Времето може и да е такова, но прогнозата далеч не ни я съобщиха така. А можеше Satisfied. И няма опасност да излезне в майчинство, като 90% от синопичките. Joy
Шегата настрана, но има хубав глас и правилен говор, за разлика от половината от репортерите и водещите в btv, които са с говорни дефекти всякакви. Може и да му намерят място, но не в прогнозата.
Нямате изчитане. По продуктивни сте от “скандалната” деница Simple Smile Всъщност се замислих, че Елвира скоро ще бъде изгонена и нарочно сега е била премиерата на нейната книга. Защото ако имаше лична среща, щеше да изчака да я излъчат и тогава да представя творбата си.
Крюела, напомни ми сега с коментара си, че явно нашата девица е решила да смени името на книгата си.
Вече не е скандална?
Или вече не е девица? Thinking

Telesilla, Зори го канеше него по пейките. Обратния вариант не си спомням да се е случвал. Да не ѝ дава шанс изобщо да се представи ли? Къде е идеалната среда?

Последна редакция: пн, 28 мар 2022, 12:05 от geri1919

# 173
Вите, защо си го сложил този опърпан шал към аутфита си...
Искаш да си изискан  Дон, но не се е получило...
Сако с шал с реснички ...как да стане
Да го беше оставил в БМТ-О  преди да отидеш на представянето на  тази Велика книга

# 174
Може да е и Дениз на среща, нали тя четеше поканата - не ми се стори видимо да се вкисна.
Малко съм  раздвоена Rolling Eyes . Хем от реакциите им сутринта ми се струва, че може и да е Дениз. Тя самата е изненадана, но сякаш не с лошо, хем Питонова също не злобее чак толкова. Само Люса не ми се връзва. Ама ако прибавим и на Виктор репликата като даваше роза на Дениз.......... Де да знам.
От друга страна, реакциите на момичетата вечерта говорят за някоя, която вече е била на среща. Но пък те може и за друго да си говорят. Кълцат, снаждат, както им е изгодно в промотата. Нищо чудно и Марта да е, за да може Виктор да си изгради мнение накъде клонят везните.

Друго ме гложди мен. Какъв е този пръстен на подобен ранен етап? Какви са тия диаманти? Дори и да е само награда от спонсор, все можеха някакво друго бижу да приготвят.

# 175
Мен малко ме възмущава това да карат и да си снимат групости за инстаграм...
"Чудесни" предпоставки за ПТП.

# 176
Капитонова е як злобар , разкостиха я в този акаунт
Е, с акаунт, създаден специално, за да разкости Питонова и с три публикации, няма как да наберат особено много точки. Или мина от тук да събереш материал за акаунта и после пък да го популяризираш, щото чатът от тук е взет... Айде, не ядеме доматите с колците! Smiling Imp

# 177
Мен малко ме възмущава това да карат и да си снимат групости за инстаграм...
"Чудесни" предпоставки за ПТП.

Аз за Джордж Клуни си мислех като го гледах, но имаш абсолютно право.

Между другото, Блага има рожден ден днес!
Да е живо и здрава, дано е щастлива и дано е успяла да си вземе едно-две наум от преживяното в "Ергенът".

# 178
  • София
Акаунтът не е създаден заради Капитонова и снимките не са взети от тук със сигурност.

# 179
Здравейте! Simple Smile
От известно време разсъждавам над въпроса: До колко годишна възраст, девствеността се счита за "добродетел" и кога започва да е "недостатък", в 21 век?

Общи условия

Активация на акаунт