🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 116 570
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 2 490
Тия приказки за типичната “рускиня, германка, англичанка” и тн от преди 30-40 години и са остарели вече. Глобализация яко и доста изменения в генофонда на големите държави (в Холандия даже са си имали насърчаваща програма). За Русия си има една представа за славянската жена и действително има доста такива жени там, обаче има и доста по-монголоидни. Все пак е мултинационална федерация. Опасявам се, че ако трябва да се направи фоторобот на съвременната българка ще е нещо с много филъри (най-вече в устата) и яко мигли тип “руски обем” 😃😃😃

# 2 491
Ох, Гери, разсмях се с глас...
Обаче ми харесва подхода на ергена в руското предаване - ще взема да ги изгледам - дал всичките ѝ рози накуп и я върнал. Не виждам нищо лошо тук, просто ѝ спестява неудобства, каквито тук в бг варианта въобще нямаше да се сетят да ѝ спестят.... Не виждам нищо скандално в руското предаване нито в тази ситуация, нито в друготе разкази.
За съжаление в България сме на принципа "Сеир да има. Да има и прецакани"🤪

# 2 492
като даденост българките са красиви/хубави но мързела е страшно нещо. също и наслоени неща във времето от семейството към момичетата оказва влияние. а и мъжлетата имат голяма вина. влюбена жена = красива жена.. ама кат нема у кой са флюбиш....

# 2 493
Изчетох ви снощи за руския Ерген. Тя Питонова много обича да си го гледа също 😃 На мен пък ми беше попаднала една статия от последния американски Ерген, където се обясняваше как в някакъв финален етап на играта той и там някаква кандидатдка ще заминават на уикенд в Париж за среща. Съвсем други мащаби на продукцията. Една позната, работила в бичивиту, сподели, че дълги години са отхвърляли формата за правене, защото бил много скъп и като права и като продукция по чуждестранен модел. Явно новото ръководство все пак е решило да го направи, ама си личи, че е нискобюджетно. Едната на разходка с моторница, другата с катамаран. Еднана на пикник на едното плажче, другата на съседното 😃😃😃

# 2 494
  • У Диспансера ...♥♥♥
И аз погледнах руското, ами много са красиви участничките. Направи ми впечатление и че известни лица има, едната беше водеща, другата печеливша от риалити, третата манекенка. А нашите какви са, ескорти на дъртаци 🤦🏻♀
И роклите им не бяха толкова натруфени на рускините. Ма ергенина им и аз не го харесах, нашия по убав 😄 Мен руски тип мъже никога не са ми допадали, може би защото съм половин рускиня и съм бозава като тях 😄
Бобърчо там даже и до кастинга нямаше да стигне.

# 2 495
Бобърчо в Русия щеше да е една невиждана и нечувана селска девойка. Тука се прави на “полезен блогър” и блести с какво ли не по всякакви реалитита. Най ми е смешна като вземе да преиграва с руския си акцент, за да е различна и “екзотична”. Айде ебатююююююю

# 2 496
Танчитка, от зрителска гледна точка такива екскурзийки наляво-надясно из земното кълбо са си нещо, което му качва "цената на формата".
Обаче пък от реална гледна точка, подобни неспирни изживявания може да създадат недействителна идеалистична представа за евентуална съвместна връзка в бъдеще. Не, че са кой знае какво невероятно това, което им се случва като изживявания подготвени от продукцията. Всеки може да го направи, но не е със същата честота, каквато може да се случи в предаване.

Ама какви ги говоря и аз! Кой от тия нашите е мислил действително за просъществуваща връзка?

Последна редакция: ср, 06 апр 2022, 10:02 от geri1919

# 2 497
Руският общак много отракан. Утре ще гледам повече от него...
(да ми подскажете на ушо как завърши, че нещо не успях да догледам нея тъпня.

Не съм догледала, към средата на сезона съм. Там са 13 серии / по час и половина без рекламите/ . Оказва се, че след 8 седмици в Барселона, продукцията се връща в Москва, останали са 6 момичета.
Първата работа на Егор беше да си извика близък приятел адвокат да ги поразпита относно миналото им и да поразсее съмненията му, дали девойките се интересуват от него наистина или са там за медийност, за събиране на последователи и т.н. )))
По тоя принцип в нашия формат не знам коя би останала

за тези, които са хвърлили едно око на руския Ерген, поздравче с една готина песен на Егор Крид и Филип Киркоров Wink

Скрит текст:

# 2 498
В чужбинските друг баланс за реалистичност са направили. Сами си правят стайлинга за срещите и коктейлите, сами се оправят битово в “имението”. Поне си готвят сами 😃 Мен доста ме шокира как тука едни и същи типажи ходят по всички формати: готварстват, цепят държа, във випаджийски къщи кибичат. То може би едни и същи кастинг екипи си ги подбират такива. Само онези в оценяването са малкоооо по-различни. Ама представям си меките Бобър и Марула как отпадат още в 1ви епизод в такъв формат 😂😂😂

# 2 499
Тоя Игор.. бе много зализан бе, много Кен-ски 😂😂😂, много.. да не кажа други думи, неприятен ми стана. Гледах на пресекулки първия епизод и погледнах коя е избрал накрая. Виктор си е супер избор, оцених го повече. Онзи ми изглежда като разглезеното,  русо, пораснало богаташко дете, което са пратили да си избира нова играчка. От малкото, което гледах, ми се струва твърде мнителен, и бих казала-  неприятен. Сякаш търси неприятното у жената първо, един вид ,, какво й има”. Виксо мога да му се сърдя само, че маа оредяла косица и гледа неблосклона сякаш има звезди, че блещи нови фасети, но.. е по -топъл и симпатичен човек, по истински. По- мъжествен, и ето я разликата- ония си е направо красавец, ама зализано конте- лигня. Бляк. Виктор може да не е по- хубав от него в лицето, ама е по- мъжествен, за мен и по- представителен, следователно и по- привлекателен. Сиреч като цяло е по-готин.

# 2 500
Не съм го гледала този руски левент Егор, само хвърлих око на линка и съответно двете изречения ревю.
Какво прави 23-годишно момче, в момент на бурно развиваща се кариера в предаване като "Ергенът"? Thinking

Ще я върне онази бременната и още как. Какво да я прави едно 23-годишно момче?

Идеята за около 30,  30 и няколко годишен ерген повече ми допада за гледане.

Ще бъда благодарна, ако може някой да отговори на любопитството ми в скрит текст, за да не развалям кефа на тези, които ще го гледат. Какъв е резултатът от неговия сезон? "Взе" ли си някоя? И ако си е взел, останал ли е с нея за повече от няколко месеца?

Едитвам се. Smile
Един бърз google research даде отговор на по-горния ми въпрос.
Скрит текст:
Избрал си е една. И веднага са се разделили след края на предаването. Публиката сериозно подозирала продуцентско подбутване към конкретния избор
Скрит текст:
понеже била вече втори път в предаването
. Силно възмущение изразява руският левент след като видял как са се отнасяли женщины-те помежду си.  Нищо ново под слънцето.

Последна редакция: ср, 06 апр 2022, 12:38 от geri1919

# 2 501
Бе не знам за девчонушките в руския Йерген, колко са красние и прекрасние, ама щом го видех, особено в комбинация с Киркоров, веднага ми напря един въпрос. Тоя красавчик изобщо дали си пада по жени?

# 2 502
Мен пък яко ме изкефи руският ерген Игор. Нищо общо с подлизуркото Викторчо, за когото всичко е "много мило" и "много сладко". Има си самочувствие момчето и хич не му пука. Защото е вече известен, не е нужно да се съобразява с продукцията и да е кукла на конци. Най-много ме зарадва, когато едното момиче плачеше, а той го отведе да си говорят далеч от камерите, операторите нахалстваха, няколко пъти ги изгони, даже каза, че ако продължават да досаждат, се отказва и шоу няма да има. Даже накрая ги напсува, защото онези не се отказват и продължават да нахалстват. Joy Joy
Може да изглежда арогантен, но поне има т*пки за разлика от местното ни ергенче-манекенче.

# 2 503
Много е лигав, да, и на мен ми е чак неприятно лигав. Ако това им е прототипът за желан мъж, разбирам защо идват за нашите, а нашите жени съответно пищят от страх и ужас. 😆😆😆Ми по-готини са ни ергенИнИтЕ, я. 😎
Допълвам: Това не е самочувствие, това е точно арогантност. Има разлика между мъж, който се държи на място и си знае цената, и зализано момченце със съмнителни наклонности, което е надуто, а и като гледам- недорасло. Да, предпочитам Виктор- със заучените фрази, поглед на кравичка, но някак си я няма тая надменна, дразнеща нотка. Може би с годините, когато улегне и постигне повече, ще придобие по- сериозен вид, но чак неприятно надменен- не мисля. Това момченце сигурно гланцът му струва повече,отколкото на девойките в шоуто. А те са големи хубавици.

# 2 504
Изчетох ви снощи за руския Ерген. Тя Питонова много обича да си го гледа също 😃 На мен пък ми беше попаднала една статия от последния американски Ерген, където се обясняваше как в някакъв финален етап на играта той и там някаква кандидатдка ще заминават на уикенд в Париж за среща. Съвсем други мащаби на продукцията. Една позната, работила в бичивиту, сподели, че дълги години са отхвърляли формата за правене, защото бил много скъп и като права и като продукция по чуждестранен модел. Явно новото ръководство все пак е решило да го направи, ама си личи, че е нискобюджетно. Едната на разходка с моторница, другата с катамаран. Еднана на пикник на едното плажче, другата на съседното 😃😃😃

Стигам до момента, в който с последните 3 момичета заминава пък от Москва за Дубай. Ами наистина различен мащаб на проекта.

Момчето на 23 е  много по-зряло от нашия ерген. Това, че не търпи използвачки и не иска фалш край себе си не го прави по-лош . Кариерата му си е негова и не зависи от това доколко ще се рекламира с тази продукция. Докато Виктор очаква да му е трамплин.

Да допълня, че в Дубай, оказва се, ще ги запознава с родителите си и сестра си. Интересно, дали в нашето шоу се предвижда среща с родата ?

Последна редакция: ср, 06 апр 2022, 13:13 от lor

Общи условия

Активация на акаунт