🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 116 562
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 2 505
Не. Не се предвижда срещата с родата тук.
Предвиждането на сценаристите стига до развързване на банЦки, сваляне на гащури, и скубане на рози. Тва е. Толкоз акъл имат.

# 2 506
Може и да се предвижда, Тета. Мисля, че това е част от рамката на формата, тъй като много съфорумки, гледали чуждестранни издания, споделиха, че го има.
Та..... родата, наред с банския, бельото и рекламната гривна.....

# 2 507
hellooooo ,

Пия си кафето и набързо минавам да Ви видя Simple Smile

Капиталова в Руския формат нямаше и на въпросник да я викнат,
тя сама си казва , че в Русия няма шанс да се развива. Тя е едно посредствено прилично момиче.
Харесвам Кавказките Рускини, онези Татарките имат страхотни черти, много нежни. Даже и Чеченките са доста хубави. Обаче и при тях модата с устните е плъзнала  на 1000 %.

# 2 508
Изчетох ви снощи за руския Ерген. Тя Питонова много обича да си го гледа също 😃 На мен пък ми беше попаднала една статия от последния американски Ерген, където се обясняваше как в някакъв финален етап на играта той и там някаква кандидатдка ще заминават на уикенд в Париж за среща. Съвсем други мащаби на продукцията. Една позната, работила в бичивиту, сподели, че дълги години са отхвърляли формата за правене, защото бил много скъп и като права и като продукция по чуждестранен модел. Явно новото ръководство все пак е решило да го направи, ама си личи, че е нискобюджетно. Едната на разходка с моторница, другата с катамаран. Еднана на пикник на едното плажче, другата на съседното 😃😃😃

Стигам до момента, в който с последните 3 момичета заминава пък от Москва за Дубай. Ами наистина различен мащаб на проекта.

Момчето на 23 е  много по-зряло от нашия ерген. Това, че не търпи използвачки и не иска фалш край себе си не го прави по-лош . Кариерата му си е негова и не зависи от това доколко ще се рекламира с тази продукция. Докато Виктор очаква да му е трамплин.

Да допълня, че в Дубай, оказва се, ще ги запознава с родителите си и сестра си. Интересно, дали в нашето шоу се предвижда среща с родата ?

Да предвижда се среща с родата.

# 2 509
Ще излезне Капитонова наистина лисицата, ама.. с гроздето. Добре се оправдава сега със ситуацията, че страната й не била развита и прочие…Обаче истината е, че просто няма шанс с тези девойки. Там предаването явно не е чак такава пародия, защото Игорчо и да не ми е симпатичен във формата, си е истинска звезда, а момичетата са супер красавици. Достатъчно хитра е лисицата, да се усети, че тук няма да се запишат кой знае какви моми, няма да са миски, просто защото тук по- скоро се бъзикаме с този формат, и знае, че ще й донесе и слава, и може да изпъкне. Лисица, ама с грозденце кисело Simple Smile На външен вид имах известни скрупули да обиждам, докато не я видях как обижда в инстаграм хората, че са грозни и.т.н. Много я искам в руския формат, да гледа с пребозалата повърната физиономия като види другите, и да я изхвърлят. 😆😆😆

# 2 510
Полезният бобър ми е супер жалка по две направления: как решила, че баш в България ще изпъква с факта, че е рускиня. Щото ние тука не сме виждали рускини и ги намираме за супер екзотика.
Другото е как наскоро “осъществи” едно пътуване велико до Будапеща. Писала и се молила месеци наред да ѝ поемат разноските в някакъв хотел там. Те накрая се смилили и я викнали в студен дъждовен уикенд. Тя два дена не излиза от хотела, снима закуски, снима се на покрива, снима се на аварийното стълбище. Накрая се прибира тука и де е Киро на кирия. Каква Будапеща видяла… никаква. Ама толкова си може тоя велик инфлуенЦър

# 2 511
Полезният бобър ми е супер жалка по две направления: как решила, че баш в България ще изпъква с факта, че е рускиня. Щото ние тука не сме виждали рускини и ги намираме за супер екзотика.
Другото е как наскоро “осъществи” едно пътуване велико до Будапеща. Писала и се молила месеци наред да ѝ поемат разноските в някакъв хотел там. Те накрая се смилили и я викнали в студен дъждовен уикенд. Тя два дена не излиза от хотела, снима закуски, снима се на покрива, снима се на аварийното стълбище. Накрая се прибира тука и де е Киро на кирия. Каква Будапеща видяла… никаква. Ама толкова си може тоя велик инфлуенЦър

Проблемът на Капитонката е, че е рускиня, но не е руса. А красивите ледени руски принцеси са блондинки.
Не съм гледала руския формат, някой ако може да пусне снимка на момичетата, ще съм много благодарна.

# 2 512
В чуждестранните предавания има много по-малко позьорство, или всичките са някакви актриси достойни за Оскар и не им личи. И не всички са чак толкова едробюджетни, или поне в ранните години на формата не бяха, беше си пак една вила и толкоз. После може да са го направили по-обширно, да не омръзва все едно и също, отдавна не бях гледала, ама сега нали има доста недостиг на нови предавания и гледам Worried Викторчо е най-хубавия Ерген, само дето речниковият му запас е колкото на говореща кукла.

Сашка ви казва кое е по-добре след участието и в Ергенът😃
Какво точно казват, че не ми се слагат слушалки?

И сега изниква въпросът: мит ли е красотата на българката?
Остава загадка, хубавите са толкова навапцани с мазилка, че не се знае какво има отдолу ¯\_(ツ)_/¯

# 2 513
Питон-кина да бяга обратно към руската деревня, от която е дошла. В сравнение с другите рускини е едно нищо и половина. Бива я единствено да лее посредственост и злоба и да прави компания на богати чичаци.

# 2 514
Ама не са ѝ много хубави краката на рускинята, умело ги крие в предаването, чак сега забелязах:

# 2 515
За мен най-главният проблем е на Питонова е, че е селска пръчка. Това рано или късно си проличава, дори и да си хубава жена. Ай ще си продължа с хейта към нея, че бая ми писна. Тръгнала тя да покорява Америка, ама решила да остане тука. Тръгнала да прави влогове за пътувания и вика, че най-прекрасното място, което била е Дубай. За мен е много странно да си бил по света: Русия, САЩ, Карибите, Йордания, Европа, а па да се прехласваш по Дубай. Нищо против Дубай, ама кое точко толкова те плени там: уникалната природа или музеите и изкуството. Питат я добре, като ти е толкова харесало там, защо нямаш влог за пътуването ти до Дубай? Ами защото за някои пътувания не ми се снима, лични са ми. Аз лично оставам със силното впечатление, че някой паралия я е завел в Дубай, купил ѝ е 5 парцала, завел я е в 5 луксозни ресторанта и нейното сърце е останало там. За сефте не се е молила за хотели и ресторанти да ѝ покрият разходите с рекламна цел. За сефте не е била на бригада или да се притеснява, че е на собствени разноски. Жалка работа.
Друга изцепка от последните дни. Решила се най-сетне да си наеме чистачка, че преди много я бъзикаха как иска Гучи, а па ѝ се свиди да даде пари някой да ѝ изчисти. Бъзва я пак някой за чистачката и тя отговаря “ами ти колко малко си мислиш, че изкарвам, разбира се, че мога да си го позволя”. Изцяло обсебена от меркантилност селска парцалеса 😂😂😂

# 2 516
  • Terra incognita
Ама защо я наричате бобър? Бобърът е симпатично животинче, това тук е някаква дръглива хиена.

# 2 517
И аз погледах малко руското шоу, ами нямам думи, то толкова красиви момичета, даже и в конкурс за красота не съм виждала. Питонова въобще неже за там. Другите кокошки също.

Къде го гледате, моля пуснете линк?

# 2 518
Сашка ви казва кое е по-добре след участието и в Ергенът😃
Какво точно казват, че не ми се слагат слушалки?
Първата казва: не се лъжете, не се женете, останете си моми.
А втората: лапай салама.

# 2 519
  • Разпиляна във въображението
Малко в аванс за Ергена тази седмица -

Общи условия

Активация на акаунт