🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 116 880
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 885
Еее, как можа да разкара Ева? Тя е в пъти по от разни храстчета като малка Вики, Ния, Карина или тотални пародии като Елвира.. Хайде кажете, че не е нагласено кой кога да си ходи Joy
Естествено, че не е случайно. Тя е от малкото хора, които са с Александра, а за да става сеир ще я оставят сама, за да я разклатят съвсем и да гледаме истерични сценки и панаири.
 Следващият път ще е Елвира най-вероятно.
А с Блага заформят друга сюжетна линия.
Забелязах тази вечер новия СЮЖЕТ ЗА МАЛЪК РАЗКАЗ.: Как две приятелки делят един мъж, разбирайте Блага и Сашка. Все едно са приятелки от детство, а не се познават от месец и не са влезли и двете да свалят тоя мъж. Та всички вкупом запяха тая песен .
Благовеста е добродушна та чак  простодушна, ще я подкокоросат да се скара със Сашка. Така ги усещам нещата.
Тези интрижки от селски вечеринки ги режисира Тонката Стефанов. Толкова му прилягат и са му съвсем в стила .

Последна редакция: пт, 01 апр 2022, 00:30 от sineva 1

# 886
  • София
Аз също се чудя защо толкова се дразнят на Александра. Не ми изглежда фалшива в никакъв случай. Нито злобна, нито манипулаторка. Започвам да си мисля, че просто й завиждат. Другият вариант е да имат нужда да се обединят срещу някого, за да се чувстват по-силни. Факт е обаче, че към днешна дата почти всички дами си общуват и излизат групово. Само Ева и Александра са отделно. Те двете са си приятелки, но странят от другите. А Блага и Елвира, които бяха първи приятелки в шоуто на Александра (поне засега де), в момента не общуват с нея. Какво са я нарочили Алекс толкова, не знам. Но явно и тя им е обидена, защото попаднах на едно нейно стори, в което казва, че с тези момичета не желае да си комуникира, защото няма нужда от маркетинг приятелства. Че не са били искрени към нея и толкова. За нея тази страница е затворена, нито ще ги обижда, нито нищо. Евала й правя. Така трябваше да се държи и в шоуто. Да бъде по-голям непукист и да не си изпуска нервите. Само че там адреналинът яко те тресе и съвсем по друг начин бушуват емоциите. Имам доста познати, участвали в реалитита - Игри на волята, Сървайвър, такъв тип. Всички споделят това - като зрител разсъждаваш по един начин, като си там, е съвсем различно.

# 887
  • София

Епизод 12

Последна редакция: пт, 01 апр 2022, 05:11 от Mari_Mar

# 888
Тук е моментът да споделя, че познавам Людмила (за мое съжаление). Не сме били близки. Познайте защо - същата е и в реалния живот, каквато е в предаването. Едно мрънкало, на което винаги друг му е виновен за неуспехите. Винаги е завиждала на по-красивите, по-умните, по-имащите от нея. Приятелките си ги избираше от чиста проба интерес. Мисля, че е страшно фалшив и лицемерен човек. Опита се да се сприятели с мен, но станах свидетел на няколко нейни изцепки (не е редно да ги споделям в темата, грозни постъпки са наистина) и реших да се отдръпна. За добро е било. Като гледам… 10 години по-късно въобще не се е променила. Тъжна картинка!

Ау това са около 8 милиарда човека.
Момичета аз обаче искам да хвана бас , че Вичо се върза .

# 889
Тази вечер изключително непиятно впечатление ми направиха дамите, които отидоха да клюкарят на Виктор зад гърба на Джулия Робъртс. Също така лошо впечатление ми направиха и самите дискусии, които водеха, когато тя се прибра щастлива и с подарък. Обсъждат връзките на жените с мъжете сякаш са някакъв бизнес. Съвсем забравят, че в любовта има чувства, има привличане, но няма логика. Когато някой харесва някой, няма значение какво говорят другите зад гърба им.

Джулия Робъртс и ергена са хубава двойка.

Струва ми се, че тази толкова ожесточена борба за сърцето на Виктор, всъщност го отблъсква от тях. Мъжете обичат да са преследвачи, а не преследвани. Освен това ми се струва, че между Виктор и Алекс има химия. Стори ми се, че беше възбуден вечерта в градината с нея (прикри се със сакото си).

# 890
Вие не сте ли гледали предните епизоди?
Как Сашка направи скандала за на Блага гащите и крещя като луда?
Как крещя в басейна, как кашля докато уж имала паник атака и пак ревове и циркове пред Виктор.
Как се злобеше на Дениз, когато и каза да не я пръска с вода,?
Как се държа злобно с Людмила, като бяха седнали те двете, Блага и Венета да си говорят.
Не сте ли гледали, че се чудите защо не я харесвали?
Или как се гушка и опипва с Карина, как се мляска с Елвира? 🤮🤮
Българският зрител няма никаква култура на гледане на риалити предавания и всичко се гледа като сериал - все едно има някакъв сценарий, а не са реални личности. Затова образи като Сашка и Никита от Биг Брадър 2015 са абсолютни фаворити - те са скритите провокатори и оси, които обаче умело влизат в ролята на жертвата и публиката ги съжалява и обожава. Много още хляб трябва да се изяде (риалитита да се направят), за да се промени това мислене в масовия гледащ.

Достатъчно е само да видиш кадрите от вечерта на скандалите и начина, по който Александра гледаше с очичките на тЕле (както каза Капитонова), докато Виктор беше там и как се развилня, когато той се махна. Фактът, че от 10+ жени там 80% не я понасят, включително тихите Ния-Косара, Марта и Деница, е по-показателен от всичко. Но масовият зрител се хваща за думичката "завист". Ами не, ако Марта беше получила тези подаръци, реакцията нямаше да е такава.

# 891
Стана ми интересно за какво и завиждат на Александра. На пишман дипломата, за безкрайната и уста, на благия характер или подчертаното и лесбийство.

# 892
  • София
Clouded Mind, според мен не трябва да правиш такива генерални заключения. Аз също симпатизирам на Александра и не одобрявам държанието на Дениз, Людмила и Виктория, а имам доста опит с реалити формати. Работила съм като продуцент в Нова ТВ точно на реалити формат. Wink

Въобще не бих сравнила Никита от ВИП Брадър с Александра. Но това е друга тема. Simple Smile

Едит: И въобще не смятам, че е показателно това, че щом група от хора не те харесва, значи проблемът е в теб. Там са 20 жени грубо казано. Съвсем нормално е да не се харесват всички, ако са различни. И статистически е напълно възможно всички да не харесват една. Това не значи непременно, че тази една е толкова ужасна. Може би просто не намира допирни точки с другите. Може би средата влияе. Мога да ви кажа, че много често хора, които не се понасят в такъв тип формат, навън се сприятеляват, и обратното. Причини много и най-различни. Но най-вече, защото, както писах вече, там емоциите те тресат по съвсем друг начин. Ефектът “биг брадър”, както обичам да казвам.

Последна редакция: пт, 01 апр 2022, 00:26 от Бърборанка с розови очила

# 893
  • София
Скрит текст:
Вие не сте ли гледали предните епизоди?
Как Сашка направи скандала за на Блага гащите и крещя като луда?
Как крещя в басейна, как кашля докато уж имала паник атака и пак ревове и циркове пред Виктор.
Как се злобеше на Дениз, когато и каза да не я пръска с вода,?
Как се държа злобно с Людмила, като бяха седнали те двете, Блага и Венета да си говорят.
Не сте ли гледали, че се чудите защо не я харесвали?
Или как се гушка и опипва с Карина, как се мляска с Елвира? 🤮🤮
Българският зрител няма никаква култура на гледане на риалити предавания и всичко се гледа като сериал - все едно има някакъв сценарий, а не са реални личности. Затова образи като Сашка и Никита от Биг Брадър 2015 са абсолютни фаворити - те са скритите провокатори и оси, които обаче умело влизат в ролята на жертвата и публиката ги съжалява и обожава. Много още хляб трябва да се изяде (риалитита да се направят), за да се промени това мислене в масовия гледащ.

Достатъчно е само да видиш кадрите от вечерта на скандалите и начина, по който Александра гледаше с очичките на тЕле (както каза Капитонова), докато Виктор беше там и как се развилня, когато той се махна. Фактът, че от 10+ жени там 80% не я понасят, включително тихите Ния-Косара, Марта и Деница, е по-показателен от всичко. Но масовият зрител се хваща за думичката "завист". Ами не, ако Марта беше получила тези подаръци, реакцията нямаше да е такава.

Гледала съм чуждестранни реалита и нямат база за сравнение с българските, особено като монтаж.

Много неща не са дават, включително какво е било отношението към Алекс, за да избухва така. А иначе всички пред Виктор се държат по един начин, а зад гърба му по друг. Капитонова защо не развърза банския на Александра пред него? Защо те пред него не я нападаха, а изчакаха да стане? Един дол дренки са, просто някои са по-прокиснали. Александра може да интриганства, а може и да по-емоционална. Може би и двете. Обаче Викито дето реве на некви смешни реплики, все едно са й отнели всичко най-ценно, каква е? Или Блага, която на всички церемонии почти реве до пълно обезводняване? Различни хора, различни темпераменти, различни емоционалности. Ама най-големите интригантки веднага заподозряха другите в интрига. Гледах днеска предишния епизод, като Гергана ревна, и тя беше обявена за интригантка, въпреки че малко по-рано заедно с нея редяха по Алекс. И всички, и добрички и мълчаливи, и безгласни, зазлобяха след днешната среща. Да, сигурно реакцията щеше да е друга, ако не беше Алекс. Защото тя е лесна мишена. Срещу другите щяха да злобеят и интригатнстват по други начини. А Александра хем са я нарочили, хем пък Ергенът най я харесва. Непростимо!

# 894
Големи закрилници тук на Сашка.
Толкова ми е гнусна, чак ме втриса от нея. Това нейно превземане, лигавене... Ужас, ужас, ужас...
Дано не е победителката тя!

# 895
Clouded Mind, според мен не трябва да правиш такива генерални заключения. Аз също симпатизирам на Александра и не одобрявам държанието на Дениз, Людмила и Виктория, а имам доста опит с реалити формати. Работила съм като продуцент в Нова ТВ точно на реалити формат. Wink

Въобще не бих сравнила Никита от ВИП Брадър с Александра. Но това е друга тема. Simple Smile

Едит: И въобще не смятам, че е показателно това, че щом 10 жени не те харесват, значи проблемът е в теб.
Като сте работили в риалити формат, значи отлично знаете, че подбраното в епизодите невинаги може да покаже всеки един момент довел до съответните отношения на хората. Изобщо не говоря за манипулация, а за чистият недостиг на време, а освен това има ситуации, които не са достатъчно интересни за показване, но с натрупване водят до реакция. Аз съм се научила да гледам отвъд тези неща и помня какво се е случило в предните серии - помня отлично всичко споменато от **Sisi**, също и това, че Александра още от първата вечер подмяташе злобни коментари без адресат.

Не казвам, че всеки който харесва Александра, не е истински фен на риалитита. Просто с това си обяснявам масовата подкрепа към нея - ролята на жертвата е обожавана в нашия ефир.

@Лъвица, съгласна съм, че монтажът в българските предавания куца много. Тук ще се наблегне много на една сцена, която е по-сеирджийска (пример: гащите на Блага се тийзнаха в 2 епизода преди да се случат), а да не се обръща внимание на по-спокойни моменти, в които се виждат отношенията на участниците. "Фермата" мисля, че се справят най-добре по отношение на сторителинга.
Виктория не развърза банския на Алекс пред Виктор просто защото той не беше там. Днес си изгуби времето на пейката да му говори за Александра, вместо да се възползва да го впечатлява или да се сближат. Очевидно не ѝ е нужно да играе театър.
Другата с контраст в поведението е Блага, но там изобщо няма да критикувам - съвсем нормално е пред жени да си по-кротичка, а пред мъж да се държиш по-предизвикателно. Други с разлики в поведението не забелязвам. А Александра пред Виктор се хихика и гледа мило, махне ли се той, лапва микрофона и повтаря една и съща реплика до откат.

# 896
Ами ако това бурно масово злобно поведение не е продиктувано от завист или ревност , значи просто са си такива , което е май още по лошо Sweat Smile

циник - човек който вярва, че човешките действия са мотивирани единствено от личностен егоизъм. Човек който не вярва или гледа със снизхождение на актовете на доброта. Вярва че зад всяко човешко дело стои някакъв себелюбен замисъл.

# 897
  • София
Виктория не развърза банския на Алекс пред Виктор просто защото той не беше там. Днес си изгуби времето на пейката да му говори за Александра, вместо да се възползва да го впечатлява или да се сближат. Очевидно не ѝ е нужно да играе театър.
Другата с контраст в поведението е Блага, но там изобщо няма да критикувам - съвсем нормално е пред жени да си по-кротичка, а пред мъж да се държиш по-предизвикателно. Други с разлики в поведението не забелязвам. А Александра пред Виктор се хихика и гледа мило, махне ли се той, лапва микрофона и повтаря една и съща реплика до откат.

Всички интриганствания и злословения стават зад неговия гръб. Подкачанията с Александра също. Дениз сама днес си призна, че оставя Марта и Деница да й свършат работата. Александра не се драчи пред Виктор, защото не я драчат пред него. Много ме съмнява, че щяха да й развържат банския, ако той беше там. Нормално е да се държиш различно с човек, когото харесваш и който те е извел на приятна среща, спрямо жени, които те подкачат постоянно. Александра може и да преиграва, не го отричам, но й е даден доста сериозен повод, за когото да се хване. А може и просто да си е такава. Капитонова днес се опита да завърже разговор с нея, след малко отиде да я тропа пред Виктор. В промото за утре видяхме как се опитва да й набие срам за целувките. Виждат я като конкуренция и я мразят. Застрашава ги, дали с реални или измислени способности за интрига. А те самите интриганстват нон-стоп. Да напомня ли как подкокоросаха Ева да открадне срещата на Ния? Просто ния си мълчи и се слива с обстановката. Затова не я закачат.

Иначе не защитавам Александра толкова, колкото ми е противно поведението, което наблюдавам от определени жени във формата, а от днес, от повечето.

# 898
Само Ева и Александра са отделно. Те двете са си приятелки, но странят от другите. А Блага и Елвира, които бяха първи приятелки в шоуто на Александра (поне засега де), в момента не общуват с нея. Какво са я нарочили Алекс толкова, не знам.
И аз гледах няккаво стори на Алекс, където каза че момичетата са й се обадили малко преди началото на предаването да се извиняват и да отиде. Ясно е, че излизаниято им сега са само с цел внимание. Изкефи ме, че са й по-важни истинските отношения. Според мен може и да се е разочаровала от Блага и Елвира, че за малко реклама са готови да бъдат с хора, които са ги обиждали грозно. И аз не мога да разбера какво толкова ги дразни.  От това, което са ни показали обаче, тя има доста теми на разговор, умее да се изразява. Марта освен за бившия си и щерка си, друга тема няма. Също Алекс знае езици и освен хипнотерапия, във визитката беше казала, че работи в корпоративна среда, нещо с което май никоя друга там не може да се похвали, а води до някакви  умения . А това че 80 процента не я харесвали, изобщо не виждам как може да значи че е кофти човек. Някои просто се водят по това, коя група е по-голяма и да не ги погнат и тях. По-лесно е да си от страната на силните.

Последна редакция: пт, 01 апр 2022, 00:51 от Jeri-sweet

# 899
Изчетох ви, бе, ей! Така започвам смесено с моите впечатления и вашите.
Срещата им се получи. Витя изглежда зарибен. Хубава химия имат със Сашка. На няколко пътя ѝ загледах носа и брадичката - профилът ѝ е кошмарен.
После по тая пуска гривна: продуктово позициониране под формата на реквизит. Няма камери - няма гривна. Фалшива работа е телевизията, да не бъдем лековерни, кой ще ѝ даде на тая умрелия нещо за 10к, че па и евра 😂 С пръстена утре - същата работа. Полазателна бешв реакцията на Питонова, че пак и друг човек ѝ казал цената. Бас ловя, че е ходила са пита стафа 😃 После дозатвърди с “документите” . Опасна блядка е тази.
После да кажа за опита на момите - най-старите и мъдрите - за саботаж на Сашка. Ами според мен не е от завист, ами за да има един вид справедливост. В техните очи изглежда несправедливо да им такова харесване към техния дразнител.
Чета мнения, че Блажка била добродушна. Ак, стига бе… тя завършена, че чак и престаряваща к¥рва. Дано да не срещате такива хора в живота си, че да не разбирате колко е добродушна една толкова лека жена. Отликите ѝ с Дениз са, че е милион пъти по-проста и стотици по-жалка. Кат ревна, че я бишо страх да не е наранена… ай, стига. Реве от яд по собствените си комплекси.
Сашка явно им е голям дразнител, тя си и обича да влиза с 200 в скандали. До Бърборанка с розови очила: супер е, че си имаш симпатии към Сашка, ама айде да не прекаляваме, че мнението на другите жени нямало значение. Значи като вземат ей така да си представят, че всичко живо ги мрази от черна завист за неземните качества… Ако много хора не те понасят е защото не можеш да контактуваш нормално Simple Smile По твоята логика Люси никой не я харесва, защото просто е прекалено невероятна и всички ѝ завижат

Общи условия

Активация на акаунт