🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 116 843
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 990
  • София
Нямате излитане Simple Smile
Снощи все едно гледах епизод на Великолепния век Wink то фаворитки, то чудо.
Предлагам да включат и надпревара коя ще му роди първа наследник от мъжки пол...

# 991
Сашка как разбра, че синята кутия е за нея? Нали двамата търсеха съкровище, и изведнъж разапозна, че било лично?
Всъщност колко струваше гривната някой знае ли?

# 992
  • Terra incognita
Е за кого да е, ако не за нея 😅 за Витя ли?
Гривната струвала 10К.
Баш алтън си е 😜
Гери, много мило! Благодаря! Дано никой не ми завиди...

# 993
Виктор се дистанцира от Блага, дори буквално ако забелязахте нея я постави на стол да седне до него, че да не му се хвърли в скута случайно.

# 994
Виктор се дистанцира от Блага, дори буквално ако забелязахте нея я постави на стол да седне до него, че да не му се хвърли в скута случайно.
Аз го забелязах това нещо и мисля, че Блага си изпя песента и няма какво повече да му предложи и Виктор му доскуча и се отдръпна. Освен това е осъзнал, че е доста празна откъм съдържание.

# 995
  • Варна
За мен Сашка е същата манипулативка и интригантка като Капитонова и Дениз, но по друг начин, с други прийоми, влизайки в ролята на жертва и не разбирам как има толкова много жени на нейна страна.
Още в първи епизод, като казаха във визитката, че е психолог, знаех, че ще манипулира хората, но не очаквах от нея да е по този начин.
Мислих, че ще го направи много хитро и умно, защото е психолог.

# 996
И как точно ги манипулира, и с какво, другите?
така написано излиза, че те са манипулирани поголовно едва ли не, а те не са. Доколкото виждам, те са си такива, каквито са си, Сашка нищо не ги е накарала да направят, или изманипулирала да направят...нещо различно от това, което те си решат да направят , имам предвид.........

# 997
За мен Сашка е същата манипулативка и интригантка като Капитонова и Дениз, но по друг начин, с други прийоми, влизайки в ролята на жертва и не разбирам как има толкова много жени на нейна страна.
Още в първи епизод, като казаха във визитката, че е психолог, знаех, че ще манипулира хората, но не очаквах от нея да е по този начин.
Мислих, че ще го направи много хитро и умно, защото е психолог.
Ако не я нападат няма да й се налага да влиза в подобна роля. Отначалото почнаха да я дразнят с думите, че била Леля, при положение, че не е най-стара там и Марта никога не са й казали нещо такова. Казаха на Деница, но тя не ги е чула, иначе и тя нямаше да си мълчи.  После това с банският. Еми извинявайте ама ако другите не й правеха някакви гадни номера и подмятания тя нямаше да истерясва и да се изкарва жертва.  Така че търсете проблемът в тези които правят гаднярските номера, а не в тези, които им се налага да се справят с тези номера и като реакция крещят, истерясват, и тн.

# 998
След като доста "нереждах" Блага напоследък, да напиша и един позитив.
Блага не се разрева на церемонията! При това след най-добре протеклата среща до момента, дори и след изпуснатата дрънкулка, пък била тя и само за малко, докато Алтънбаш не си я приберат.
Какво ли и бяха дали да пие? Thinking

# 999
  • Варна
Все повече съм убедена, че Александра е спечелила и затова другите не общуват с нея.

Пуста завист неначесана.

Мъжа ми и сестра му са израстнали с Александра, момичето е живяло доста хубав и класен живот, преди да се прибере е живяла последните 4 години в Монако, последните трима мъже, преди да си дойде са били на доста високо ниво, то й личи всъщност де. А тея патки могат само да си мечтаят за нейния живот.

# 1 000
Честит Рожден Ден, VickyTaylor Flowers Rose
Вчера, след като свърши предаването Ева качи в тик ток как гледат епизода. И гаджето ѝ беше там...
И Алекс не е перфектна, но и другите яко злобата ги тресе. Най-малко пък Ева заслужаваше да си тръгне в този епизод.
Денис няма да бъде избрана, той ѝ го каза, че е ревнив и няма да приеме с какво се занимава, пожела ѝ да си намери някой. За всеки влак си има пътник.
Блага беше много фалшива. Радвала се, но не се радвала....Grinning

# 1 001
Изгледах по диагонал епизода. Вече се съмнявам, че Виктор сам решава коя да покани на среща. Прекалено добра интрига се получи този епизод и това си е сценаристко решение според мен. Разговорът между Марта и Деница, двете добри феи, също беше толкова нагласен - казали са им, лягайте ей там и почвайте да нищите Витя и Сашка. Сега ще докладвате на заблудения Витя, че на него никой от продукцията не му снася какво се случва. А на лошата фея, Виктория К., сценарий не ѝ трябва. Тя толкова да е влязла в роля.

# 1 002

Пуста завист неначесана.

Мъжа ми и сестра му са израстнали с Александра, момичето е живяло доста хубав и класен живот, преди да се прибере е живяла последните 4 години в Монако, последните трима мъже, преди да си дойде са били на доста високо ниво, то й личи всъщност де. А тея патки могат само да си мечтаят за нейния живот.
Какво е правила в Монако Александра? При някой мъж ли е живяла или е правила кариера там?

# 1 003
  • Terra incognita
Сигурно е била при пиленцата от Монако да пускат поздрави 😃

# 1 004
  • Варна

Пуста завист неначесана.

Какво е правила в Монако Александра? При някой мъж ли е живяла или е правила кариера там?

При гаджето.
Връща се тук отказвайки се от лесния и луксозен живот, за да прави нещо сама.

Общи условия

Активация на акаунт