🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 117 089
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 335
  • София
Голям автогол си вкараха тези кокошки. На Виктор му е супер неприятно. Кой мъж  обича да му казва, че е подведен

# 1 336
Аз съм в ступор 😱 Това не може да е истина, режисирано трябва да е. Иначе всичките са за психиатър. Как ще крещиш "грозна мутро", това поведение на големи хора ли е 🙄

Кой го каза това? Аз се впечатлих от "млъкни, бе, изрод долен, мръсен"

# 1 337
Боже рускините били много грижовни. Запишете си!!!

# 1 338
  • Terra incognita
Явно някакви яки драми и обрати са ставали в тая Турция. Това не е спойлер, а лично преположение. Според мен Александра е спечелила, но защо се е получил разрив помежду им?
Или ако не е спечелила Александра, какво се е случило, че да се отдръпне?
Сашка към днешна дата май не е близка с никоя, вкл и с Виктор 🤔

# 1 339
Боже рускините били много грижовни. Запишете си!!!
Бе накрая все до мусаката стигаме.

# 1 340
Изкараха го малоумен този ерген. Все едно не може да преценява сам и е някакво детенце, чиито 5 майки са се събрали да му казват да не си играе с Пешо от другия клас. Цялата вечер им мина в плюене, вместо в опознаване.

Капитонова пък какъв виж каза за грижовните рускини.

# 1 341
То пък мразещите Александра са едни културни, възпитани и интелигентни. Няма що. Grinning

# 1 342
Ох, те държат да говорят само за Александра. Grinning Уж голямо желание да общуват с ергена.
Браво на Виктор, че реагира адекватно!
Какво им е казал?

# 1 343
  • София
Гергана умира от мъка, че Виктор не я забелязва и не е център.
Рускинята удря право - в храната 🤣😁

# 1 344
  • Мюнхен
Значи...как да няма лоши приказки за жените после, като това са "избраничките", които ще гледаме два месеца в национален ефир. Всички са под всякаква критика.

# 1 345
Дениз не се впечатлява от мускули, а само от дебели портфейли. Пък и честно казано Виктор е като младо теленце пред бившия ѝ.

# 1 346
Дениз искала мъжът до нея да е джентълмен... А той в един от подкастите обясняваше, че не харесва жени, които не знаят как да се държат, говорят на "брат", обиждат. 100 кила ракия давам да му видя физиономията, като е чул "изрод мръсен" и "грозна мутро".

# 1 347
Дори не й е гот на Александра, и “щастието” й е пренавито, за да дразни другите, а не да й е хубаво.
Е, верно ли?! Нарочно се прави на щастлива, а въобще не е?
Щастливите хора не изпадат в дребнавости, тя е силно изнервена.

# 1 348
Погледнете тези злини на масата,
мислите ли, че Саша, ако е няма ще се разбират и ще живеят задружно и щастливо ?

# 1 349
Между другото такива групови вечери исках да видя одавна. Да може да общува с всички, а не само на прибежки в храстите.

Обаче ми е много смешно как казват млади и стари сякаш са баби на 50, но то е нормално и аз на 20 мислех, че на 40 си направо заминал. Joy

Общи условия

Активация на акаунт