🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 117 170
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 575
  • София
Наистина ще е интересно да се видят отстрани и Виктор да ги види. Тя си е жертва на тормоз. Чудно ми е дали ще е само мир и любов, ако я няма. Ужасно грозни сцени, дъното удариха някои жени.
Това за стриптизьорство и намеци за друго ми звучи като оная история с дъщерята - пълна измишльотина.

Последна редакция: сб, 02 апр 2022, 01:24 от Elwing

# 1 576
И на мен ми писна все едно и също. И без Александра да е там, съм сигурна че могат пак да си спретнат чуден цирк. Чак ми се иска  Виктор да беше им се вързал и да не ѝ даде роза, та да видим пък тогава колко повече ще блеснат с красотата и изяществото си всички. Явно така ще е до самия край де. Риалити е..

# 1 577
Виктор -  Завалията

# 1 578
Iris, Lady Cassiopeia Duval
MM e испанец.
Поглежда ме, чуди ми се що се хиля като зелка, заинтригува го, и с интерес поиска да му разкажа какво ми е чак толкова смешно.
Е как да му обясня, че Блага ходещия секЦ е просто "Blaga, el sexo andando"?! 🤣🤣🤣
Не мога да отрека, че на испански му се губи чарът в случая 😏 Ако направим семантичен разбор на израза Блажин иначе, навява помисли за най-древната професия, която в наши дни и по нашите ширини се подвизава обикновено до инфраструктурни съоръжения тип разклон и отбивка. С други думи секс, който сам ходи, даже може би сам идва при теб, че и гащите си сваля.

# 1 579
  • Валенсия
Не мога да отрека, че на испански му се губи чарът в случая 😏 Ако направим семантичен разбор на израза Блажин иначе, навява помисли за най-древната професия, която в наши дни и по нашите ширини се подвизава обикновено до инфраструктурни съоръжения тип разклон и отбивка. С други думи секс, който сам ходи, даже може би сам идва при теб, че и гащите си сваля.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Изчезвам, отивам да си лягам, не мога вече. Стига толкова за днес.
Лека ви нощ, мадами такива.

# 1 580
Сещам се, в Хубава жена, Джулия Робъртс   предлагаше всичко, само без целувки.

то по принцип е обратното. не се целуват мурвите

# 1 581
shy*girl, buenas noches! 🌹

# 1 582
Сещам се, в Хубава жена, Джулия Робъртс   предлагаше всичко, само без целувки.

то по принцип е обратното. не се целуват мурвите

Е да, в случая камъните са в градината на Ергена 😜

# 1 583
IriS
Хахаха уби коня с правата лопата,леле как и лепна това на Блажка -  С други думи секс, който сам ходи, даже може би сам идва при теб, че и гащите си сваля. 😂😂😂

# 1 584
Iris, Lady Cassiopeia Duval

MM e испанец.
Поглежда ме, чуди ми се що се хиля като зелка, заинтригува го, и с интерес поиска да му разкажа какво ми е чак толкова смешно.
Е как да му обясня, че Блага ходещия секЦ е просто "Blaga, el sexo andando"?! 🤣🤣🤣

Край - това е перфектния прякор за нея 😂

# 1 585
секса ходи по хората

# 1 586
На Блага и друго й отива - Пепа Секса
Айде последна вече лека нощ ❤

# 1 587
Ше ме прощавате, ама сексовете, дето ходят по разклоните, са БЕЗ гащи! Точно как си требе. Ако не сте запознати, проверете! 😁

# 1 588
като ще е секс - да е с блажка

# 1 589
Виктор ми прави много грозно впечатление с това масово мляскане на всички. Аз очаквах, че ще изчака да ги опознае и чак, когато усети някаква тръпка към някоя девойка, ще има втора среща и евентуално целувка. Както стана с Александра. Срещата им беше наистина много красива. Ама това постоянно целуване - всеки ден с различна, не го разбирам и ми е отвратително. Даже на момичатата се чудя - аз, ако знам, че вчера се е целувал с Пенка, изобщо не бих искала днес да се целувам с него, като знам, че утре ще се целува с Драганка.
Съгласна. Много е противно това мляскане, но съм сигурна, че е подбутнат да действа така от продукцията. Ако зависи от него, според мен на 31.03 предаването щеше да приключи. Няма какво по-добро от това да видим, наистина не си представям да му се получи така с друга. Но за да има съспенс все пак, ще има да се мляска още със Сульо и Пульо, към които няма нищо... Как да сравниш тая измъчена целувка с Питона в стил "дай да ти проверя дъха" с онова с Алекс, няма как.
Иначе ме изкефи как на срещата с петте пепелянки (от които учудващо Гергана ми беше най-симпатична Joy, защото поне си прави реална равносметка, че шансове няма и не е толкова зла) той им каза в прав текст, че не им вярва на доносите, за което браво. Дано така да си остане. Wink
Марта и Деница копаят дъното и стремглаво погрозняха, барабар с всички злобни пуйки Дениз, Венета, Питонова, Люса и т.н... Злобата явно наистина адски, ама адски загрозява и физически... И ако бях на мястото на Алекс, нямаше да искам да ги видя и на снимка.
Дениз е толкова гнусна и елементарна, че докато изричаше "мръсен долен изрод" приличаше на изчадие, пропълзяло от пъкъла, а пред Виктор - ау, колко сме добронамерени, Алекс я обидила на "ниска топка"... Ами, ние плюем по Александра колко лабилна била и се поддавала на провокация, ама хайде да си признаем дали няма вероятност да рухнем поне за малко, ако 15 жени в хор крещят срещу теб и те обиждат толкова отвратително... От желязо да си, само от напрежението и вълната от негативна енергия ще ревнеш и ще се сдухаш, особено когато такова нещо ти се случва за сефте... И евала, че не падна на това ниво да употреби и тя подобни епитети. Аз не знам дали щях да издържа да не й лепна един на туркинята и да й наместя чакрите.
Питонова е супер, супер гнус. Манипулатор от класа, меркантилна продажница. Ще мине през трупове да си постигне своето. И не ми е хубава със злите очета и бобърската, сякаш вечно погнусена усмивка. Дали заради гадната й същност така я възприемам, ама факт. А Александра не ми беше фаворит, но в онзи змиярник определено изпъква. И в разговора с Питона на стълбите си пролича по-високата класа. Ако съм мъж, няма да имам колебания.

Последна редакция: сб, 02 апр 2022, 03:16 от АлисаВСтранатаНаЧудесата

Общи условия

Активация на акаунт