🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 116 626
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 2 445
  • Terra incognita
Здравейте, група! Бих искала да ви поканя у нас на по чаша вино и раздумка, но за съжаление сме в ремонт 😕 и ще трябва това да се случи виртуално. Хайде, наздраве от мен 🍸

# 2 446
Аааа..онлайн. Без такива...аз вече турих тарлъка в чантата, и ида Joy

Питонова пък...все едно ни пцува с това ...Rolling Eyes

# 2 447
https://www.facebook.com/aboutyoubg/posts/492889335636637

MM ми прати днес това видиореклама на компанията About you... Много се смял на начина по който Питона казала Наабайтю (май нещо такова се явява транскрипционно.... не знам не се справям много с това, ще ме прощавате)...
Попитал кой е тоя Набал.... (а той със сигурност го е изписал както го чува!) и го блокирали! Хем е на самата компания рекламата, не в нейния профил...
Е, как с този Английски е учила в Американския Университет Капитонова?  Какво е учила и училали е изобщо или и тя е тип“ фармацевт” колкото глуповатата Венета?

# 2 448
Аааа,
Аз ще претопля една манджа и ще я донеса .
Вики, Давай адреса и да додим Simple Smile)) за четвъртък

# 2 449
Айде..и на тоз му излезе прякор...

В ББ на Вальо Михайлов му виках кичЕто... Joy
Перуката вече е заето, затова Перчемът.

Перуканчо... Joy Joy

# 2 450
  • Mediterraneo

Яко! Благодаря, че го сподели.

# 2 451
Е, как с този Английски е учила в Американския Университет Капитонова?  Какво е учила и училали е изобщо или и тя е тип“ фармацевт” колкото глуповатата Венета?
Е лошото произношение не значи лошо знание на езика. А и Венета хич не е глуповата, просто се забавлява Wink

# 2 452
Vicky_P, ама то се чува много вулгарно това, което Питонова казва Frowning . За името на онзи, който мъжът ти е питал кой е, му е изпусната една буквичка, която се чува.

Сега, чакам някой пак да дойде и да защитава милата чужденка за това, че се стараела, но не можела да говори добре.
Като ще рекламира, трябва говори добре! Не може да ме убедите в обратното.  Поне английския да го беше говорила както трябва, нали все пак в американски университет е завършвала. Думата about доколкото знам не е на български, а и е сред най-базовите в английския.

# 2 453
Е, как с този Английски е учила в Американския Университет Капитонова?  Какво е учила и училали е изобщо или и тя е тип“ фармацевт” колкото глуповатата Венета?
Е лошото произношение не значи лошо знание на езика. А и Венета хич не е глуповата, просто се забавлява Wink
Поне 4 години там и още няколко в родината е имала, за да си изчисти произношението- ако е само то, но се съмнявам изобщо в нивото й.
А за Венета се разбра , че изобщо не е “ фармацевт”🙃- има някаква ПГ завършена и нищо общо с фармацията-сама си го разказа. Дистрибутор ли е какво ли- никой не знае. Като Капитонова- нищо не работи, защо- нали е учила и то в АУБ? Силно се съмнявам и в тази легенда.
И това, че Венета се забавлява, изобщо не й пречи да е глуповата- такава е поне според моите критерии.

# 2 454
  • Terra incognita
Тази въобще дипломирала ли се е?

# 2 455
Виктор пита:

# 2 456
И без гривната, щеше да се стигне до там.   Сашка ги дразни от ден 1 в санаториума.

# 2 457
# 2 458
Да те нарекат ебаут ю си е антиреклама... Ся се чувствам претакована, пазарувайки от тоя сайт. 🤔 Ще пренасоча средствата си другаде, в нещо с по непрецакващо самочувствието ми име.

# 2 459
И без гривната, щеше да се стигне до там.   Сашка ги дразни от ден 1 в санаториума.

Даже може и преди старга да ги е дразнела. Нищо не изключвам..може и навън да са си сдърхали плитките още, или по кастинга там..деда ги знам къде са се срещали. Ама Гапгамела я клюкеше Сашка от час първи...видно и от клипчето горе...

Егут найт от мен Joy

Общи условия

Активация на акаунт